• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba kafam çok karışık çok mutsuzum kiminiz okurken kızacak kiminiz yorum yapacak kızmayın diyemem ama içimde ağırlık var bir türlü kurtulamıyorum düşüncelerden.ben baya bir zaman önce boşandım.
boşandıktan 1-2 sene sonra biriyle tanıştım.görüşmeye başladık ilk görüşte aşk derler ikimizde öyleydik.
çok seviyorduk birbirimizi o hiç evlilik yapmamıştı.doğuluydu bende doğuluyum.çok fırtınalı bir aşktı bizimkisi ayrılır barışırdık.ama herşey güzldi onunlayken o beni kırsada üzsede ben mutluydum onunla oda benmleyken mutluydu.
ilk ona anlattığımda ailemi ikna edicem ben seninle evlenmek istiyorum dedi.bende evlenmek istiyordum yeniden çünkü yalnızlık allaha mahsus ve bir çocuğum var onada sıcak bir yuva olsun istiyorum.ilk evliliğimde zaten kısa sürmüştü ve hiç bir şgüzel şey yaşayamamıştım.2-2,5 sene ailesi hiç ikna olmadı konuştu anlattı ama öyle çokta fazla üstelemedi oda.çünkü ailesini kaybetmek istemiyordu.aileside biraz tutucu kendiside tutucuydu.ailemi kaybedemem diyordu.
anneside beni ve durumumu öğrendikten sonra ve onun benimle görüşmeye devam ettiğini bildiği için oğluna kız aramaya başladı.ve sonunda buldu.buda sanırım beğendiki bu kız olsun demiş ailesine.ama banada beni terketme ayrılmayalım ben zorla evilik yapıcam ailem istediği için diyordu.ben artık onula olamayacağımı söyledim ve kıskançlık yapmaya başladım sürekli ben kıskançlık yapınca o beni terketti.kızla telefonda konuşmaya başladılar engelledi beni heryerden ki zaten bende aramıyordum onu.sonra bir gün yolda karşılaştık ama konuşmadık hiç beni gördü beş dakika sonra beni aradı.seni özledim bırakma beni vs.şeyler söyledi bu sefer ben terkettim onu.yani engelledim aradı beni baya bir sürebaşka nolardan .sonra aramayı kesti karşılık alamayınca.birgün akşam eve giderken bizim sokakta gördüm onu konuşmak istedi beni terketme bırakma sensiz olmuyor böyle şeyler söyledi ama dinlemedim.bu arada biriyle tanıştım arkadaşım vasıtasıyla.benim bu haytta tek istediğim mutlu hzuurlu bir yuva ve o tanıştığım kişide aynı benim istediklerimi isteyen biri.başka hiçbirşey istemiyor.eşi çocukları olsun onlara baksın hep bunu isteyen biri.ama ben onu tam anlamıyla sevemedim.beğenemedim.gönlüm ısınmadı ama bir yandanda bu adamla evlenirsem asla pişman olmam çok mutlu oluruz diye dşünüm hep.bir dediğimi iki etmiyordu.bir süre konuştuk ama sonra onu terkettim beni çok sevmişti ama ben onu hiç sevemedim.
sonra birgün eski sevgilimin evleneceğini duydum o kızla.düğünlerine bir hafta kala yine beni aradı başka numaradan çok mutsuzum gel beni bırakma ayrılmayalım zorla evlenicem vs.diye ben kapattım yine.ve evlendi hafta sonu ama içim çok acıyor.bende yuva kurmak istiyorum ama kimseyi bir türlü sevemiyorum karşıma çok iyi insanar çıkıyor ama redediyorum.
dua ediyorum ama içimdeki bu mutsuzluğumu atamıyorum.çocuğum var ikimiz çok mutluyuz.bir yandan artık kendi evim düzenim olsun çocuklarıma bakayım yuva kurayım istiyorum.

konunun ana fikri

bazı kadınlar adam gibi adamları değil beyniyle şeyi yer değiştirmiş adamları seviyor nedense

buda sanırım beğendiki bu kız olsun demiş ailesine.ama banada beni terketme ayrılmayalım ben zorla evilik yapıcam ailem istediği için diyordu

şu cümleyi kuran adama aşıksın öyle mi? Allah akıl fikir gurur ne varsa versin.

Bir ilişki de aileler karşı çıktı mı o ilişkiden hayır gelmez. Çünkü sadece o adamla degil ailesi ile de evleniyorsun. Size tavsiyem zaten evlenmiş olan eski sevgiliniz ile irtibatı kesip ki zaten kesmişsiniz ama size ulaşmaya falan çalışırsa hiç konuşmamanız. Yanlış üstüne yanlış olur bu.

Fırtınalı aşk lafına hastayım he.
Al işte yıkmış dökmüş herşeyi.
Fırtınalı aşkın saat seçer gibi kız seçmiş.
Çocuğunla mutlu olmaya bak.
Sırf birisi olsun diye de iyi adamların hayatına girme, herkes sevilmek öyle evlenmek ister.
Zamana bırak.

Kiminle aşk yaşadığınız değil konum. Genç kadınsınıZ, istediğinizle flört edersiniz kimse karışamaz. fakat nedir bu yuva merakı? Çocuğunuz olmuş, bir koca eskitmişsiniz. Başka bi adama baba dedirtmeyi nasıl göze alıyorsunuz çocuğunuzu? Ben bunu anlamıyorum.

Daha az önce konuştuk eşimle ben ölürsem çocuğu kendi annene ya da benim anneme ver, sen git kimle olursan, evlenirsen evlen dedim. Cinsel ihtiyaç, aşk ihtiyacı farklı bir şey ona inanıyor ve saygı duyuyorum ama şu yuva kurma merakı enteresan. Çocuklu, hür, istediğiyle ilişki yaşayan ve çocuğunu büyüten kadın olmak bu kadar zor mu? Nedir bu illa birine sığınırken çocuğu da sığındırma ihtiyacı?

O yaşta adam nasıl zorla evleniyor, sizi gerçekten sevseydi başkasıyla evlenmezdi zaten. bence bir an önce unutun, çocuğunuz var yapacağanız evlilikte onuda düşünün. Allah düzgün, merhametli dürüst insanlarla karşılaştırsın.

Kiminle aşk yaşadığınız değil konum. Genç kadınsınıZ, istediğinizle flört edersiniz kimse karışamaz. fakat nedir bu yuva merakı? Çocuğunuz olmuş, bir koca eskitmişsiniz. Başka bi adama baba dedirtmeyi nasıl göze alıyorsunuz çocuğunuzu? Ben bunu anlamıyorum.

Daha az önce konuştuk eşimle ben ölürsem çocuğu kendi annene ya da benim anneme ver, sen git kimle olursan, evlenirsen evlen dedim. Cinsel ihtiyaç, aşk ihtiyacı farklı bir şey ona inanıyor ve saygı duyuyorum ama şu yuva kurma merakı enteresan. Çocuklu, hür, istediğiyle ilişki yaşayan ve çocuğunu büyüten kadın olmak bu kadar zor mu? Nedir bu illa birine sığınırken çocuğu da sığındırma ihtiyacı?
çocuğumu sığındıracak yer aramıyorumki.
önüme gelenlede aşk yaşamak flört etmek yada sevişmek merakında değilim.hayatımda bir kişi olsun tek olsun.onunla yaşadığımdada yasak bir şekilde yaşamayayım.güzel bir hayatım olsun.istiyorum.
şimdide evet rahatım ama ben kocamı değil o beni eskitti 2 senede mahvetti beni.
ama güzel bir evlilik neden olmasın

önüme gelenlede aşk yaşamak flört etmek yada sevişmek merakında değilim.hayatımda bir kişi olsun tek olsun.onunla yaşadığımdada yasak bir şekilde yaşamayayım.güzel bir hayatım olsun.istiyorum.
şimdide evet rahatım ama ben kocamı değil o beni eskitti 2 senede mahvetti beni.

güzel evlilik güzel adamlarla olur.

senin sıkıntın seçtiğin adam.

güzel evlilik güzel adamlarla olur.

senin sıkıntın seçtiğin adam.
o zaten evlendi görüşmüyorum uzu zamandır sadece içimdeki duygular yada ne bileyim belki pişmanlık yada başka birşey o devam ediyor ve o beni mutsuz ediyor.
karşıma çok çok iyiler çıksada sevemiyorum .

Evliliği çocuğunuz isteyecek mi acaba reşit olduğunda? Bence çocuğu olan ve evlilikten çıkmış erkek ve kadınlar başka bir evliliğin kucağına atlamadan dinlenmeli, çocuklarının haklarına da saygı duymalı. Ben önünüze gelenle aşk yaşıyorsunuz demedim. Diyelim ki yaşayacaksınız kimse karışamaz dedim. O apayrı bir konu. Bir de yansıttığınız gibi evlenmeden aşk yaşamak, biri ile flört etmek kötü bir şey değil. Bunu gayet uygun bir şekilde başarabilirsiniz.
Bir çocuğun bir annesi, bir babası vardır. İki yabancı kişiyi aynı eve sokup henüz çocuk kendinde değilken, küçükken ve idrak edemezken, başkasına baba dedirtmeyi doğru bulmuyorum. Biraz durmak, nefes almak lazım.

Evliliği çocuğunuz isteyecek mi acaba reşit olduğunda? Bence çocuğu olan ve evlilikten çıkmış erkek ve kadınlar başka bir evliliğin kucağına atlamadan dinlenmeli, çocuklarının haklarına da saygı duymalı. Ben önünüze gelenle aşk yaşıyorsunuz demedim. Diyelim ki yaşayacaksınız kimse karışamaz dedim. O apayrı bir konu. Bir de yansıttığınız gibi evlenmeden aşk yaşamak, biri ile flört etmek kötü bir şey değil. Bunu gayet uygun bir şekilde başarabilirsiniz.
Bir çocuğun bir annesi, bir babası vardır. İki yabancı kişiyi aynı eve sokup henüz çocuk kendinde değilken, küçükken ve idrak edemezken, başkasına baba dedirtmeyi doğru bulmuyorum. Biraz durmak, nefes almak lazım.
haklısınız belki ama benimde belki çok uzun zaman olmadı boşanalı ama 5 sene oldu çocuğum 7 aylıkken ayrıldım.o bana bazen soruyor babam neden yok keşke babam olsa diyor çünkü babası ne arıyor ne soruyor.tanımıyor yani babasını.
küçükken tekrar onuda benide sevecek biri olsa belki çok çok mutlu olur diyorum küçük olabilir ama onada saygı kesinlikle duyuyorum

hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil ne siz nede sevdiğiniz adam ,çocuğuma baba olsun diye yanlış evlilik yapacağınıza babasız büyüsün daha iyi

O yaşta adam nasıl zorla evleniyor, sizi gerçekten sevseydi başkasıyla evlenmezdi zaten. bence bir an önce unutun, çocuğunuz var yapacağanız evlilikte onuda düşünün. Allah düzgün, merhametli dürüst insanlarla karşılaştırsın.
teşekkürler

oh ne güzelmiş o öyle ya hem karnım doysun hem pastam dursun. bence siz bir süre hayatınıza kimseyi almayın kendinizi dinleyin, çocuğunuzla vakit geçirin. olacağı varsa evlenirsiniz zaten.

oh ne güzelmiş o öyle ya hem karnım doysun hem pastam dursun. bence siz bir süre hayatınıza kimseyi almayın kendinizi dinleyin, çocuğunuzla vakit geçirin. olacağı varsa evlenirsiniz zaten.
öylede yaptım yapmaya da devam ediyorum.
bir yanım iyi bir adamı kaçırdın desede sevmeyince olmuyor.

Bence once bir cocugunuza odaklanin...mutlu olmak icin hayatinizda biri olmasina gerek yok...bence o adam sizi daha cok arar...sakin yuz vermeyin metres olup cocugunuzun basini ine egmeyin

O sevdiğiniz adam size resmen metreslik teklif etmiş, hala nasıl sevebilirsiniz?
Diğer adamı da bırakın.
Allah aşkına sevmediğiniz adamların zamanlarını çalmayın, bırakın onlarda kendilerini seven birini bulsun.

Back
X