Esin seksi seven biri değil ama sadece kendi tatminiyle ilgileniyor, sen de seksi başkasına sevdirecek kadar seksi seviyorsun ama hiç orgazm olamadın. Hmm anladıkşöyle ki 2 yıldır evliyim ve bir kez bile orgazm olmuş değilim benm için elbette ciddi bir konu konuştum bir sonuca varamadım fazla seks seven biri değil ona seksi sevdirmek istiyorum
Aynen katılıyorum çok güzel bir noktaya degindinMasturbasyon yap ve bunu eşinden saklama. Bu platformda gordugum kadariyla insanlar esinin masturbasyon yapmasını fena halde gurur meselesi yapıp yatak odalarini renklendirme çabalarına girisiyorlar
Çok şükür bu sıkıntıyı yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın canım tekrar tekrar konuşmayı dene bir kadının en doğal hakki erkekte olduğu kadar ön sevilmeyi uzun tutsun bariberaber olurken eşiniz sizi tatmin etmek için uğraşırmı bayanlar yoksa kendisi için mi ilişkiye girer artk sıkıldım ne yapsam düzeltemiyorum durumu fikirleeinizi alabilirmiyim
nasıl söylenir bu eşeAynen katılıyorum çok güzel bir noktaya degindin
nereye nasıl konu açılır bilmiyorum ki çoktandır sıkıntım bu konu konuşacagım kimse yok tevrübeli evlilerden yaşayan vardır belki ilerde düzeliyomu diye merk etmiştimYeni üyelik cinsel içerikli konu.Başka birinin actığı konuda da yatak odalarındaki durumlarını merak etmen hımm..
Genelde bu saatte ve yeni üyelerin 'cinsel' içerikli açtığı konular fake oluyor.Ondan öyle şeyetti arkadaşlar.içten ve samimi yorum yazanlara teşekkür ederim ama yeni üye olmam saatin geç olması ve konu saçmamı geldi kızlar nesi saçma anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?