yardımmm

kuzuhira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
15
0
1
30
beraber olurken eşiniz sizi tatmin etmek için uğraşırmı bayanlar yoksa kendisi için mi ilişkiye girer artk sıkıldım ne yapsam düzeltemiyorum durumu fikirleeinizi alabilirmiyim

Sizi tatmin etmiyorsa söyleyin bu isteğinizi.
Ve bu çook önemli bir sorunsa sizin için ciddi bir adım atın.Adamda şok etkisi yapsın ki önemsesin.

şöyle ki 2 yıldır evliyim ve bir kez bile orgazm olmuş değilim benm için elbette ciddi bir konu konuştum bir sonuca varamadım fazla seks seven biri değil ona seksi sevdirmek istiyorum

Yeni üyelik cinsel içerikli konu.Başka birinin actığı konuda da yatak odalarındaki durumlarını merak etmen hımm..

şöyle ki 2 yıldır evliyim ve bir kez bile orgazm olmuş değilim benm için elbette ciddi bir konu konuştum bir sonuca varamadım fazla seks seven biri değil ona seksi sevdirmek istiyorum
Esin seksi seven biri değil ama sadece kendi tatminiyle ilgileniyor, sen de seksi başkasına sevdirecek kadar seksi seviyorsun ama hiç orgazm olamadın. Hmm anladık

Masturbasyon yap ve bunu eşinden saklama. Bu platformda gordugum kadariyla insanlar esinin masturbasyon yapmasını fena halde gurur meselesi yapıp yatak odalarini renklendirme çabalarına girisiyorlar

beraber olurken eşiniz sizi tatmin etmek için uğraşırmı bayanlar yoksa kendisi için mi ilişkiye girer artk sıkıldım ne yapsam düzeltemiyorum durumu fikirleeinizi alabilirmiyim
Çok şükür bu sıkıntıyı yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın canım tekrar tekrar konuşmayı dene bir kadının en doğal hakki erkekte olduğu kadar ön sevilmeyi uzun tutsun bari

içten ve samimi yorum yazanlara teşekkür ederim ama yeni üye olmam saatin geç olması ve konu saçmamı geldi kızlar nesi saçma anlam veremedim

Yeni üyelik cinsel içerikli konu.Başka birinin actığı konuda da yatak odalarındaki durumlarını merak etmen hımm..
nereye nasıl konu açılır bilmiyorum ki çoktandır sıkıntım bu konu konuşacagım kimse yok tevrübeli evlilerden yaşayan vardır belki ilerde düzeliyomu diye merk etmiştim

Sen hayırdır bu gece KK

Karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi? Bu sizinde hakkınız.

içten ve samimi yorum yazanlara teşekkür ederim ama yeni üye olmam saatin geç olması ve konu saçmamı geldi kızlar nesi saçma anlam veremedim
Genelde bu saatte ve yeni üyelerin 'cinsel' içerikli açtığı konular fake oluyor.Ondan öyle şeyetti arkadaşlar.

öylemi bilmiyordum amacım cinsel muhabbet değil arkadaşlar henüz 23 yaşındayım eşim 26 yaşında yani bu kdr gençken bu monotonluk normal mi bilemedim bir daha konuşmam eşimle bu konuyu

bir sonuca varsam neyse haklısın diyor ve bu kadar ama üye olalı neler okudum ne dertler var allh herşeyin hayırlısnı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…