Yardimmmm..!!

Neden ayrıldığını, neden sizi bıraktığını ya da neden aldattığını düşünerek kendinizde sürekli eksik aramanız doğru bir hareket değildir . Siz bu dünyada teksiniz ve eşsiz özelliklere sahip bir benliğiniz var. Bunun bilincinde olup özsaygınızı koruyun. Onun sizi artık sevmiyor olması, sevilmeye layık biri olmadığınız anlamını taşımaz.

Ailenizin ve arkadaşlarınızın sizi ne kadar çok sevdiklerini ve yanınızda olmaktan keyif aldıklarını anımsayın. Onlarla vakit geçirmeye çalışın. Aile ve arkadaşlarınızdan da beklediğiniz desteği bulamadıysanız veya onları kaybettiyseniz, tek başınıza da hayatınıza devam edebilirsiniz. İçinizdeki gücü, yeteneklerinizi keşfedin. Kendinizi dinleyin ve kendinize güvenin. Unutmayın o hayatınızda yokken de hayat devam etmekteydi.

Ağlamak içinizden gelebilir. Bu durumda ağlamak, ilk adımda önemlidir. Ona karşı olan hislerinizi kağıda dökebilirsiniz, daha sonra bu yazdıklarınızı ona göndermek yerine yok edin. Acıyı yaşamak ve ayrılığı kabullenmek önemlidir. Sevdiğimiz kişinin gittiğini anlamak, onun geri geleceğine dair ümit beslememek adına gereklidir. Ayrıldığınızdan haberi olmayan arkadaşlarınıza, sorduklarında "Biz ayrıldık" diyebilmek ve bunu gerektiği kadar yakın çevrenize tekrar tekrar anlatmanız da kabullenme sürecinizi hızlandıracaktır.

Sen bence yeteri kadar gururunu ayaklar altına aldın kendine gel bence benden tavsiye onun gözünde küçük duruma düşme daha fazla unut unut unut seni Terkeden başka biriyle birlikte olan insandan daha ne Hayır bekliyosun

Bunlari okuyun. Sabah uyandiginizda yuruyuse cikabilirsiniz size iyi gelir.
Olabildigince duygusal sarkilar dinlememeye calisin.
Sizi ah vah diye dinleyen ve acinizi deprestiren kisiler ile gorusmeyin.
Esiniz ile ilgili konusmayin.
Onu hic bir sosyal medyadan takip etmeyin.
Kendinize bir hobi bulun esiniz ile ilgili ne aklınıza gelir ise o an onu yapın. Örneğin; ben kitap okumayi cok severim esinizin sosyal medyasina mi bakmak aklınıza geldi kalkin hemen bir kitap okuyun, yuruyuse cikin, bir muzik acip dans edin vs.
Ondan hatira ne var ise kaldırın. Ister ihtiyac sahiplerine verin, ister atin gitsin.
Ortak kimse ile gorusmeyin.
Is bulun, calisin.
Maddi olarak imkaniniz neye yetiyor ise kursa gidin. Orada tanıştığıniz insanlara bekar oldugunuzu soyleyin. Bekar oldugunuzu kabullenin.
Uyandiginiz da hergun aynaya bakin; sesli bir şekilde şunları soyleyin:
Bugun uyandigim için şükürler olsun. Aynada; güçlü, guzel,zeki,sevilmeye layik ve kendini cok seven bir kadin goruyorum.
Kendimi seviyorum.
Bunu hergun yapin.
Once saçma gelebilir ama birgun aynaya baktığınızda tum bu söylediklerinizi hissettiginizi goreceksiniz.

Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli:KK43:((

Açık konuşcam . Hergün bir konu açıyorsunuz eşinizle ilgili . Bu şekilde davranmak size hiç bir şey kazandırmaz . Bakın boşanan birtek siz değilsiniz .
Bende boşandıktan bir ay sonra eski eşimin evlendiğini duydum . Bu nedemek . Demekki Boşanma Davası devam ederken birini bulmuş demek . Tamam Anlıyorum sizi insan üzülür ama bu derece güçsüzlük niye . Gurur diyorsunuz peki sizden vazgeçen Adamı niye takip ediyorsunuz . Yapacağınız şey çok basit . Olan olmuş biten bitmiş ve adam sizi istemiyor . Madem gururunuz önemli sessizce o Adamı en kısa yoldan her anlamda hayatımızdan atıp , önünüze bakacaksınız . Sosyal medyadan takip etmeyeceksiniz . Kendinize Uğraş bulacaksanız . Ondan da intikam alma Planlarını bir kenara atıp Allah'a havale edeceksiniz . Boşan artık ve o adamıda unut .

B
Hayatımın en güzel dönemlerinde niye vardı. .bana o yıllarımı geri versin..verebiliyor mu..böyle saçma yorumlar yapmayın. .yapacaksan mantıklı bir yorum yap..Bu ne kadar bosvermislik. .suan kaçıncı evliliğin senin. .Bu kadar rahatlik nereden geliyor. .bn anlamadım.

kendi kendini perişan etmekten başka bişey yapmıyosun adamın umrunda değil.

Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli:KK43:((
Unutamadığınız ortada Allah'ın bildiğini neden kuldan saklıyorsunuz anlamış Değilim ne gruru Ada'mın sayfasını inceliyorsanız siz gruru rafa kaldıralı çok olmuş

Neden illa gurursuzlugun kitabını yazacam diye ısrar ediyorsun.

Yahuu bu adam sana neler yapmış
Nefret bile etmemen lazım,biraz güclü karakterli olsana.

Ölümlü dünyada bir serefsiz icin ömrünü hebamı edeceksin.

Biraz etrafına bak, kendine gellll!!!!!

ya ben anlamıyorum başkası aldatıldığında, terk edildiğinde vs böyle davranmıyoruz; yosun alttan alıyor, geri adım atıyor diye onun üzerine gidiyoruz gibi geliyor.

kıza resmen "o seni sevmiyor, o sevgili yaptı, seni hiç sevmemiş, sevgilisine aşık, bu adam iyi sana katlanmış" falan yazıyorsunuz. napıyorsunuz hanımlar böyle mi yardım ediliyor ya.

polemik için söylemiyorum kesinlikle ama her gece düzenli okuyorum burayı, bu kadının konularına bildiğin üzülüyorum. destek bekliyor destek.

yosun bence gururu öne alıyorsun ya, o yoldan gitmen çok mantıklı.
sanma ki işyerinde bulduğu o kadınla da uzun süreli ilişki yaşar bir şey olur,
sen kendine dön bir; atıyorum spor yap. yürüyüş yap. git bir kafede çay iç yalnız başına. müzik dinle, resim yap. güzel kıyafetler bak.

psikiyatristinin verdiği ilacı ne zamandan beri kullanyorsun bilmiyorum ama doktor değiştirebilirsin ya da kendini daha net o doktora anlatabilirsin zira ilacın dozu düşük gibi.

bir yerden sonra derin derin nefes almaya başlayacaksın, hayat varmış diyeceksin. o saatten sonra o adam sana geri geldiğinde sen dalganı geçeceksin.

twitter'da da eğlenmeyi, kendine güvenen kadın olmayı ihmal etme.

güzel, herkesin peşinde koştuğu kadın ol.

bu yüzden ilk aşamada kendini güzelleştir işte, bakımla vs. fotoğraflarını yenile vs. hani yeniden istenen bir kadın ol.

sırf güzellik yetmez, kendine de güven. eğlen de. onu kaybettiğinde bir şey olmayacak bunu bilerek hareket et.

hem böylece belki dediğin gibi yeni biri de girer hayatına, belki girmez eskisi kudurur ama.
o kudurtma da yeter.

hadi bi güclen, ayaklan. hani "o beni kaybederse salaktır" moduna geç.

hepimiz aldatıldık, çok güzel aldatıldık ama ayaklanınca hepsi kapandılar ayaklarımıza. sen de yap.

bu arada benim twitter bildirimlerim kapalı, mailime de geliyor ama eski bi mailime. dolayısıyla hiç girip bakmam.
muhtemelen hemen yapıp çektiysen görmemiştir. gördüyse bile bugün sıfırdan başla.
son hatan bu olur.
bundan sonrasında o adamı odak olmaktan çıkar. kendine dön

Hangimiz donup bakmiyoruz eski sevgilimize?
Hele acisi daha tazeyse. Allah askina siz merak edip bakmiyor musunuz yani, unutamadiginiz birine.
Yapmayin lutfen ya, kadini terslicem diye garip gozukmeyin

eski eşin mi anlamadım herkes konuyu biliyor bir ben bilmiyorum galiba :s. Bu arada o bildiri gitti benimde bir kere lınkedınde başıma gelmişti beter bir durygu :)

Hangimiz donup bakmiyoruz eski sevgilimize?
Hele acisi daha tazeyse. Allah askina siz merak edip bakmiyor musunuz yani, unutamadiginiz birine.
Yapmayin lutfen ya, kadini terslicem diye garip gozukmeyin
Doğru söylüyorsun burdan boşver demeler ne kadar kolay öyle olmadığını hepimiz biliyoruz ve fake hesap açıp bakıyoruz işte niye itiref etmiyorlar acaba

ya ben anlamıyorum başkası aldatıldığında, terk edildiğinde vs böyle davranmıyoruz; yosun alttan alıyor, geri adım atıyor diye onun üzerine gidiyoruz gibi geliyor.

kıza resmen "o seni sevmiyor, o sevgili yaptı, seni hiç sevmemiş, sevgilisine aşık, bu adam iyi sana katlanmış" falan yazıyorsunuz. napıyorsunuz hanımlar böyle mi yardım ediliyor ya.

polemik için söylemiyorum kesinlikle ama her gece düzenli okuyorum burayı, bu kadının konularına bildiğin üzülüyorum. destek bekliyor destek.

yosun bence gururu öne alıyorsun ya, o yoldan gitmen çok mantıklı.
sanma ki işyerinde bulduğu o kadınla da uzun süreli ilişki yaşar bir şey olur,
sen kendine dön bir; atıyorum spor yap. yürüyüş yap. git bir kafede çay iç yalnız başına. müzik dinle, resim yap. güzel kıyafetler bak.

psikiyatristinin verdiği ilacı ne zamandan beri kullanyorsun bilmiyorum ama doktor değiştirebilirsin ya da kendini daha net o doktora anlatabilirsin zira ilacın dozu düşük gibi.

bir yerden sonra derin derin nefes almaya başlayacaksın, hayat varmış diyeceksin. o saatten sonra o adam sana geri geldiğinde sen dalganı geçeceksin.

twitter'da da eğlenmeyi, kendine güvenen kadın olmayı ihmal etme.

güzel, herkesin peşinde koştuğu kadın ol.

bu yüzden ilk aşamada kendini güzelleştir işte, bakımla vs. fotoğraflarını yenile vs. hani yeniden istenen bir kadın ol.

sırf güzellik yetmez, kendine de güven. eğlen de. onu kaybettiğinde bir şey olmayacak bunu bilerek hareket et.

hem böylece belki dediğin gibi yeni biri de girer hayatına, belki girmez eskisi kudurur ama.
o kudurtma da yeter.

hadi bi güclen, ayaklan. hani "o beni kaybederse salaktır" moduna geç.

hepimiz aldatıldık, çok güzel aldatıldık ama ayaklanınca hepsi kapandılar ayaklarımıza. sen de yap.
Çok tşk. ederim canmm ..

Back
X