ya ben anlamıyorum başkası aldatıldığında, terk edildiğinde vs böyle davranmıyoruz; yosun alttan alıyor, geri adım atıyor diye onun üzerine gidiyoruz gibi geliyor.
kıza resmen "o seni sevmiyor, o sevgili yaptı, seni hiç sevmemiş, sevgilisine aşık, bu adam iyi sana katlanmış" falan yazıyorsunuz. napıyorsunuz hanımlar böyle mi yardım ediliyor ya.
polemik için söylemiyorum kesinlikle ama her gece düzenli okuyorum burayı, bu kadının konularına bildiğin üzülüyorum. destek bekliyor destek.
yosun bence gururu öne alıyorsun ya, o yoldan gitmen çok mantıklı.
sanma ki işyerinde bulduğu o kadınla da uzun süreli ilişki yaşar bir şey olur,
sen kendine dön bir; atıyorum spor yap. yürüyüş yap. git bir kafede çay iç yalnız başına. müzik dinle, resim yap. güzel kıyafetler bak.
psikiyatristinin verdiği ilacı ne zamandan beri kullanyorsun bilmiyorum ama doktor değiştirebilirsin ya da kendini daha net o doktora anlatabilirsin zira ilacın dozu düşük gibi.
bir yerden sonra derin derin nefes almaya başlayacaksın, hayat varmış diyeceksin. o saatten sonra o adam sana geri geldiğinde sen dalganı geçeceksin.
twitter'da da eğlenmeyi, kendine güvenen kadın olmayı ihmal etme.
güzel, herkesin peşinde koştuğu kadın ol.
bu yüzden ilk aşamada kendini güzelleştir işte, bakımla vs. fotoğraflarını yenile vs. hani yeniden istenen bir kadın ol.
sırf güzellik yetmez, kendine de güven. eğlen de. onu kaybettiğinde bir şey olmayacak bunu bilerek hareket et.
hem böylece belki dediğin gibi yeni biri de girer hayatına, belki girmez eskisi kudurur ama.
o kudurtma da yeter.
hadi bi güclen, ayaklan. hani "o beni kaybederse salaktır" moduna geç.
hepimiz aldatıldık, çok güzel aldatıldık ama ayaklanınca hepsi kapandılar ayaklarımıza. sen de yap.