- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Tamam canmMadem siz de memnun degilsiniz birseyler yapalim, bir adim atin degismek icin. Bu psikolojiden cikmaniz icin neler yapabilirsiniz bunlari konusalim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canmMadem siz de memnun degilsiniz birseyler yapalim, bir adim atin degismek icin. Bu psikolojiden cikmaniz icin neler yapabilirsiniz bunlari konusalim.
Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli((
kendini kamufile edebilecekmi bu söylediklerinle ..Adını ve mail adresini değiştir
Rastgele bir hatun fotoğrafı koy
Ya da adam da olur
Başka biriymiş gibi görünür
Sonra yine istersen kendine hesap açarsın
Hayatımın en güzel dönemlerinde niye vardı. .bana o yıllarımı geri versin..verebiliyor mu..böyle saçma yorumlar yapmayın. .yapacaksan mantıklı bir yorum yap..Bu ne kadar bosvermislik. .suan kaçıncı evliliğin senin. .Bu kadar rahatlik nereden geliyor. .bn anlamadım.
Unutamadığınız ortada Allah'ın bildiğini neden kuldan saklıyorsunuz anlamış Değilim ne gruru Ada'mın sayfasını inceliyorsanız siz gruru rafa kaldıralı çok olmuşArkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli((
Doğru söylüyorsun burdan boşver demeler ne kadar kolay öyle olmadığını hepimiz biliyoruz ve fake hesap açıp bakıyoruz işte niye itiref etmiyorlar acabaHangimiz donup bakmiyoruz eski sevgilimize?
Hele acisi daha tazeyse. Allah askina siz merak edip bakmiyor musunuz yani, unutamadiginiz birine.
Yapmayin lutfen ya, kadini terslicem diye garip gozukmeyin
Çok tşk. ederim canmm ..ya ben anlamıyorum başkası aldatıldığında, terk edildiğinde vs böyle davranmıyoruz; yosun alttan alıyor, geri adım atıyor diye onun üzerine gidiyoruz gibi geliyor.
kıza resmen "o seni sevmiyor, o sevgili yaptı, seni hiç sevmemiş, sevgilisine aşık, bu adam iyi sana katlanmış" falan yazıyorsunuz. napıyorsunuz hanımlar böyle mi yardım ediliyor ya.
polemik için söylemiyorum kesinlikle ama her gece düzenli okuyorum burayı, bu kadının konularına bildiğin üzülüyorum. destek bekliyor destek.
yosun bence gururu öne alıyorsun ya, o yoldan gitmen çok mantıklı.
sanma ki işyerinde bulduğu o kadınla da uzun süreli ilişki yaşar bir şey olur,
sen kendine dön bir; atıyorum spor yap. yürüyüş yap. git bir kafede çay iç yalnız başına. müzik dinle, resim yap. güzel kıyafetler bak.
psikiyatristinin verdiği ilacı ne zamandan beri kullanyorsun bilmiyorum ama doktor değiştirebilirsin ya da kendini daha net o doktora anlatabilirsin zira ilacın dozu düşük gibi.
bir yerden sonra derin derin nefes almaya başlayacaksın, hayat varmış diyeceksin. o saatten sonra o adam sana geri geldiğinde sen dalganı geçeceksin.
twitter'da da eğlenmeyi, kendine güvenen kadın olmayı ihmal etme.
güzel, herkesin peşinde koştuğu kadın ol.
bu yüzden ilk aşamada kendini güzelleştir işte, bakımla vs. fotoğraflarını yenile vs. hani yeniden istenen bir kadın ol.
sırf güzellik yetmez, kendine de güven. eğlen de. onu kaybettiğinde bir şey olmayacak bunu bilerek hareket et.
hem böylece belki dediğin gibi yeni biri de girer hayatına, belki girmez eskisi kudurur ama.
o kudurtma da yeter.
hadi bi güclen, ayaklan. hani "o beni kaybederse salaktır" moduna geç.
hepimiz aldatıldık, çok güzel aldatıldık ama ayaklanınca hepsi kapandılar ayaklarımıza. sen de yap.