yardımmmmm

okalyptya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
60
0
86
Niğde
arkadaşlar ben bir öğretmenim ve erkek arkadaşım sağlık memuru. ailem ve çevrem ewlenmemize karşı çıkıyor nedeni ise lise mezunu olması ve ailesinin bize uygun olmaması. ailesini değiştiremez ama sırf ailemi ikna edebilmek için üni sınavına girip 2 yıllık turızme gırdi. 1 yılı bıttı bıle hemde 1.likle gecti. yoğun iş ve nöbetlerinden sonra akşamları okula gıttı hep. zaten ailesi yüzünden cok acı cekmıs bırısı bırde ben uzmek ıstemıyorum onu...onunla mutluyum gercekten 4. yılımıza gırdık..fikirlerınızı merakla beklıyorum

arkadaşlar ben bir öğretmenim ve erkek arkadaşım sağlık memuru. ailem ve çevrem ewlenmemize karşı çıkıyor nedeni ise lise mezunu olması ve ailesinin bize uygun olmaması. ailesini değiştiremez ama sırf ailemi ikna edebilmek için üni sınavına girip 2 yıllık turızme gırdi. 1 yılı bıttı bıle hemde 1.likle gecti. yoğun iş ve nöbetlerinden sonra akşamları okula gıttı hep. zaten ailesi yüzünden cok acı cekmıs bırısı bırde ben uzmek ıstemıyorum onu...onunla mutluyum gercekten 4. yılımıza gırdık..fikirlerınızı merakla beklıyorum

canım bu durumda evlenmek için acele etmeyin zamana bırakın zaman herşeyi ilacı...zamanla yaa ailen kabullenicek sizi anlıcak yada sen aileni anlıcaksın onlara hak vericeksin...ama sakın haa sakın benim yaptığım hatayı yapıpta aileni karşına alma aile rızası alınmadan yapılan evliliklerde malesef sorunlar yaşanıyo..

biliyorum o yuzden beklıyorum zaten.ailemin rızasını almadan ewlenmek ıstemıyorum ama bazen cıkmaza sokuyorlar benı..en azından bır tanışmalarını istiyorum ama kabul etmıyorlar kesınlıkle..

Eğitime göre insan seçilemez elbette, ama eğitimin önemsiz olduğuda iddia edilemez.
Eğer karşıdaki insandan eminseniz, hayata bakışlar uygun ise, zevkler uygun ise, duygular varsa işin içinde, lise mezunu olmak farketmez bence. Ki zaten üni de okuyormuş.
Ailesi ile ilgili mevzular nedir tam olarak anlayamadım, ailelerde bir evlilikte önemli , bu kısımıda iyi değerlendir bence.
Biraz daha zaman tanıyın, ailenizde kabullenecektir heralde, siz emin olduktan sonra.

Back
X