yardımmmmmm :)

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
arkadaşlar topukluya pek alışık değilim yürürken zorluk çekiyorum birazda kiloluyum belki ondan.

2 hafta sonra nikaha yeni ayakkabı alcam.şık bişey olsun istiyorum kocaman topuklu ve platformlu.

ama korkuyorum yürüyememekten.
ben pek anlamıyorum acaba nasıl bi ayakkabı alsam beni zorlamıycakk ben daha önce platformlu ayakkabı kullanmadım platform sadece topuğu yükseltmek için mi sadecee yani belki platformlu alsam daha iyi olurr :/

platform topuklarda ayağın tabanını yerden yükselten bir bölüm var bu topuğun yükselme mesafesini azalttığından sana yürüyüş kolaylığı sağlar ama sorunun ince topukla yürüyememekse pek rahat kullanamazsın.

Son düzenleme:
bir de dolgu topuklar var onlar son derece kullanışlı ve rahat ararsan çok hoş modelleri var artık piyasada ben sana bulduğum bir örnek ekliyorum tabi modeli bu olmayacaktır ama topuğu görmen açısından fikir vermede yardımcı olur. ben genellikle bu tarz topuk tercih ediyorum çok rahat oluyor. pek zayıf da değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…