Bu saatten sonra kesenin görüneceğini düşünmüyorm. O iğneden sonra üç ay gebelik yasak değil miDeğerin az artarsa muhtemelen yarın kese görülmezse bile dış gebelik teşhisi konur ve iğne olursun. Beta artmafan ne kadar erken iğne olursan o kadar iyidir canım. Zor bir süreç ama geçiyor benim 2 ay oldu iğne olali önemli olan senin sağlığın.
Tam hatırlamıyorum ama mesela 160,180, 200,150, gibi başlayıp azalmaya başlamıştı. Düşük yapiyosun dediler. Daha beta istemediler. Kanama bitince gel bakalım dediler devlette. Dış gebelik nedir bilmiyordum. Sonra kanama başladı ve bitmedi. Onun üzerine özele gittim beta fırlamıştı,Betalarınz nasıldı peki ? Nasl düşük diyipte dıs gebelk olabiliyor. Ay Allahım nasl adam akıllı arastırılmaz ki ya
Canım kese tüplerde görülürse beklemeden dış gebelik tanısi konurdu Zaten. Benim doktorum 3 ay demişti 6 ay diyenlerde varBu saatten sonra kesenin görüneceğini düşünmüyorm. O iğneden sonra üç ay gebelik yasak değil mi
Kanamada yok suan bende yaTam hatırlamıyorum ama mesela 160,180, 200,150, gibi başlayıp azalmaya başlamıştı. Düşük yapiyosun dediler. Daha beta istemediler. Kanama bitince gel bakalım dediler devlette. Dış gebelik nedir bilmiyordum. Sonra kanama başladı ve bitmedi. Onun üzerine özele gittim beta fırlamıştı,
Inşallah sağlıklı bi gebeliktir eğer değilse de kimyasal yada boş gebeliktirKanamada yok suan bende ya
O zaman bu durum nedir ? Dıs gebelk olsa bi sekilde görünmezmiydi yani. Kadın tüplere baktı baya muayne etti. Ufack bisey bile göremedim dediCanım kese tüplerde görülürse beklemeden dış gebelik tanısi konurdu Zaten. Benim doktorum 3 ay demişti 6 ay diyenlerde var
Kimyasalda değer bu kadar cıkabiliyor mu? Boş gebeliktede kese olusuyo bebek olusmuyor diye biliyorm benInşallah sağlıklı bi gebeliktir eğer değilse de kimyasal yada boş gebeliktir
Kimyasal evet yüksekte çıkabiliyor. Evet boş gebelik dediğin gibi amaKimyasalda değer bu kadar cıkabiliyor mu? Boş gebeliktede kese olusuyo bebek olusmuyor diye biliyorm ben
Dıs olmasındansa kimyasal olmasj daha masumKimyasal evet yüksekte çıkabiliyor. Evet boş gebelik dediğin gibi ama
Öyle tabi ki dış gebelik zor gerçekten umarım değildirDıs olmasındansa kimyasal olmasj daha masum
Dis gebelikte kese her zaman görünmez canım. Çoğu arkadaşımız onda böyle olmuştur değer artıyor kese rahimde görülmesi gereken degere gelip kese rahim de görülmezse dış. Gebelik tanısi konuyor. Birde bizim tüp. Bebek geç dollenme falan mıdır diyip beklemeye gerek yok. Malesef iç kanama riski de var erken mudahele lazım. İlla kanama ağrı olmasına da gerek yok. Benim lekelenmem vardı aMa hiç ağrım olmadıO zaman bu durum nedir ? Dıs gebelk olsa bi sekilde görünmezmiydi yani. Kadın tüplere baktı baya muayne etti. Ufack bisey bile göremedim dedi
Yaa tüp bebekte dıs gebeliğin olusması cok kötü bi durum. Nasl oluyorsa aklım almıyor. Olusması Düşük bi olasılk demislerdi. Değerimde evet düşmüyo artıs var. Normalde bu değere vajinal usg de kesenin görülmesi gerekirmis. Görünmediği için dıs gebelk diye düşünülüyorBen de iki sene önce dış gebelik geçirdim benimde göremediler ama sağ kasığıda ağrım vardı sanki bıçak sapalnıyor gibi ağrı geldiğinde karnım sertleşiyor du değerleri hatırlamıyorum ama yükseliş yoktu hatta bazen düşüp ertesi gün tekrar yükseliyordu kanamam da vardı ve doktor kürtaj artı iğneyle sonlandırdı bir sene öncede yine değerler yükselmiyo diye dış gebelik tanısı kondu ama bu sefer ağrı yada kanama yoktu bende başka bir doktora daha göründüm alttan ultrasyonla keseyi gördü ama çok küçüktü doktordan geldikten sonra kanamam başladı ve düştü birde dış gebelik te kimse düşük yapmıyor diye biliyorum doktorlar iğneyle düşüğü sağlıyorlar
Aynenn bendede aynı durum söz konusu. Kesenin vajinal usg de görünmesi gerekiyormus. Görünmediği için dıs gebelkten şüphe ediliyorDis gebelikte kese her zaman görünmez canım. Çoğu arkadaşımız onda böyle olmuştur değer artıyor kese rahimde görülmesi gereken degere gelip kese rahim de görülmezse dış. Gebelik tanısi konuyor. Birde bizim tüp. Bebek geç dollenme falan mıdır diyip beklemeye gerek yok. Malesef iç kanama riski de var erken mudahele lazım. İlla kanama ağrı olmasına da gerek yok. Benim lekelenmem vardı aMa hiç ağrım olmadı
Ağrın falan yok mu dış gebelik çok ağrılı birşey çünkü bebek tüpte büyüdüğü için zorluyoYaa tüp bebekte dıs gebeliğin olusması cok kötü bi durum. Nasl oluyorsa aklım almıyor. Olusması Düşük bi olasılk demislerdi. Değerimde evet düşmüyo artıs var. Normalde bu değere vajinal usg de kesenin görülmesi gerekirmis. Görünmediği için dıs gebelk diye düşünülüyor
Hayır ağrımda yok canm. Arada bi sağ kasık ağrım oluyor. Onada iyice baktı doktr bisey yok dediAğrın falan yok mu dış gebelik çok ağrılı birşey çünkü bebek tüpte büyüdüğü için zorluyo
İnşallah sonucun güzel olur ama değerlerin sağlıklı bir gebelik olmadığını gösteriyorHayır ağrımda yok canm. Arada bi sağ kasık ağrım oluyor. Onada iyice baktı doktr bisey yok dedi
Aynen sağlıksz bellkiİnşallah sonucun güzel olur ama değerlerin sağlıklı bir gebelik olmadığını gösteriyor
Hakkında hayırlısı olsun canım allah isteyen herkese tatdırsın annelik duygusunu inşallahAynen sağlıksz bellki
Amin inşallah Uff şimdi gebe kalabilmek sorunn. Üç ay korunmak gerekHakkında hayırlısı olsun canım allah isteyen herkese tatdırsın annelik duygusunu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?