Çok yavaş arttı benm mesela 320 iken 2 gün sonra 380 oluyordu bazen biraz daha fazla artıyordu ama düzelmedi hiç ve iğne yapıldıKızlar dıs gebelik yaşayanlar. Tanınız nasıl kondu??? Beta değeriniz nasıldı
Beklenilmedi direk dıs gebelik mi denildiÇok yavaş arttı benm mesela 320 iken 2 gün sonra 380 oluyordu bazen biraz daha fazla artıyordu ama düzelmedi hiç ve iğne yapıldı
Bekledik 8 hafta ya kdr geldi hatta hastanede yattım ama 8 hafta çok riskli iç kanama grçirme gibi riskleri var erken tedavi en iyisiBeklenilmedi direk dıs gebelik mi denildi
Beta değerlerini hatrlıyor musun tam olarak. Benm tüp bebekti. Dokuzuncu günden baktrdm. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574 şeklinde ilerlediBekledik 8 hafta ya kdr geldi hatta hastanede yattım ama 8 hafta çok riskli iç kanama grçirme gibi riskleri var erken tedavi en iyisi
Bende suan kanamada yok ya. Vajinal usg de biseyde göremediler. Dıs gebelikte görülmedi bebek keseside görülmediBenimde beta dusmeye basladi yavas yavas dusuk yapiyosun deyip yolladilar. Kanamam bitmedi.gunlerce bi şokla hastaneye kaldirdilar. Beta firlamis. Vajinal ultrasonda sag tarafta tespit edildi. Kurtaj olup igne vurundum o sekilde dustu
Insallah dis gebelik degildirBende suan kanamada yok ya. Vajinal usg de biseyde göremediler. Dıs gebelikte görülmedi bebek keseside görülmedi
Umarım ama görünüse göre öyle gibi sanırım. Ama bakılan usg de kese de görülmedi dıs gebeliğe dair biseydeInsallah dis gebelik degildir
Dıs gebelikte ne zaman görünüyor dıs gebelk olduğuInsallah dis gebelik degildir
Benm de görülmedi deperlerimi bakıp yazacağım sanaBende suan kanamada yok ya. Vajinal usg de biseyde göremediler. Dıs gebelikte görülmedi bebek keseside görülmedi
165-315-352-367-588-689 sonra iğne yapıldı ve 1168 çıktı ikinci iğne yapıldı ve 557 ye düştü ve hızlıca sıfırlandıDıs gebelikte ne zaman görünüyor dıs gebelk olduğu
Doktorun dış gebelik tanısi koydu mu canımBeta değerlerini hatrlıyor musun tam olarak. Benm tüp bebekti. Dokuzuncu günden baktrdm. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574 şeklinde ilerledi
Benim 8 yada 9.hafta da farkedildi ama bana dusuk yapiyosun dediler ilk basta o yuzden gec kalindiDıs gebelikte ne zaman görünüyor dıs gebelk olduğu
Yok malesf. Hatta vajinal usg ile baktı bisey göremedide.Doktorun dış gebelik tanısi koydu mu canım
Bazen gorulmiyebiliyor ne dedi peki. 2 gün sonra tekrar çağırdı miYok malesf. Hatta vajinal usg ile baktı bisey göremedide.
Betalarınz nasıldı peki ? Nasl düşük diyipte dıs gebelk olabiliyor. Ay Allahım nasl adam akıllı arastırılmaz ki yaBenim 8 yada 9.hafta da farkedildi ama bana dusuk yapiyosun dediler ilk basta o yuzden gec kalindi
Bugün tekrar kan vercekmisim. Yarın muayne olcamBazen gorulmiyebiliyor ne dedi peki. 2 gün sonra tekrar çağırdı mi
Değerin az artarsa muhtemelen yarın kese görülmezse bile dış gebelik teşhisi konur ve iğne olursun. Beta artmafan ne kadar erken iğne olursan o kadar iyidir canım. Zor bir süreç ama geçiyor benim 2 ay oldu iğne olali önemli olan senin sağlığın.Bugün tekrar kan vercekmisim. Yarın muayne olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?