Merabalar okuyunca sasirdim bende gecen gunlerde gittim 293 cikti ertesi gun 75 en sonda 26 cikti birdayada gitmedim dr buyuk ihtimalle dusuk demisti ama 2 gundur kanamam fazlalasti adet oldum gibi sasirdim simdi siz boyle yszincaBenimde beta dusmeye basladi yavas yavas dusuk yapiyosun deyip yolladilar. Kanamam bitmedi.gunlerce bi şokla hastaneye kaldirdilar. Beta firlamis. Vajinal ultrasonda sag tarafta tespit edildi. Kurtaj olup igne vurundum o sekilde dustu
anladım doğrudur o zaman ben mantıken düşününce dedim inşallah herkes isteğine kavuşur rabbim herkese sağ salim nasip ederTüp bebekte dış gebelik ihtimali daha fazla oluyor bnexd yaşadım. Rahim kasları embriyoyu itiyor
Anladim canim rabbim kalbine göre versinSonradan gidebiliyormuymus neyms.
Canım bence sıfırı görene kadar beta baktirMerabalar okuyunca sasirdim bende gecen gunlerde gittim 293 cikti ertesi gun 75 en sonda 26 cikti birdayada gitmedim dr buyuk ihtimalle dusuk demisti ama 2 gundur kanamam fazlalasti adet oldum gibi sasirdim simdi siz boyle yszinca
Mutlaka hcg bitene kadar kan takibi yap, bittiğinden emin ol,Merabalar okuyunca sasirdim bende gecen gunlerde gittim 293 cikti ertesi gun 75 en sonda 26 cikti birdayada gitmedim dr buyuk ihtimalle dusuk demisti ama 2 gundur kanamam fazlalasti adet oldum gibi sasirdim simdi siz boyle yszinca
Tmmdir cok tesekkur ederim aksam giderim hastaneyeMutlaka hcg bitene kadar kan takibi yap, bittiğinden emin ol,
Aksam giderim hastaneye cok sagolunCanım bence sıfırı görene kadar beta baktir
Kadının ağzından cımbızla laf alıyorm. Beklicez diyoda baska bisey demiyor. Neden beta bu şekilde diyorm beklicez diyo. Kadın ilacları kestirmedi bana. Cumaya kadar ilaclara devam dedi. Ben kendim sinirden bıraktm ilacları. Carsamba gününden itibarenVarikosel spremlere zarar veriyor zaten canım bence doktorunuzun şunu demesi gerekir size sprem de sorun yoktu ama 5.gune gitmesi gerekiyordu diye bunu sorgulaması gerekirdi. Eğer bir sıkıntı yoksa spremsde ve 5.gune gitmediyse bir dns hasar testi yaptırn bence
Canım acaba başka bir doktora gidip fikir mi alsan. Değerin çok artmadan tanı koyulmali beta bakıldı mi bugünKadının ağzından cımbızla laf alıyorm. Beklicez diyoda baska bisey demiyor. Neden beta bu şekilde diyorm beklicez diyo. Kadın ilacları kestirmedi bana. Cumaya kadar ilaclara devam dedi. Ben kendim sinirden bıraktm ilacları. Carsamba gününden itibaren
Yok canm suan gidip baktrcam işte. Gecen gün farklı bi doktora muayne oldm. Zaten keseyi göremeyende baska bi doktor. Tüp bebekci şehir dısına cıkmıstı. Bende aynı hastanede normal kadın doğumcuya muayne oldmCanım acaba başka bir doktora gidip fikir mi alsan. Değerin çok artmadan tanı koyulmali beta bakıldı mi bugün
İnşallahh bu defa belli olur canım haber ver çıkınca. Hakkında hayırlısı ne ise o olsunYok canm suan gidip baktrcam işte. Gecen gün farklı bi doktora muayne oldm. Zaten keseyi göremeyende baska bi doktor. Tüp bebekci şehir dısına cıkmıstı. Bende aynı hastanede normal kadın doğumcuya muayne oldm
Aminn Allah razı olsun canmİnşallahh bu defa belli olur canım haber ver çıkınca. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
BekliyorZ bakalm doktoru. Ne dicek acep. Hastanedeym suanİnşallahh bu defa belli olur canım haber ver çıkınca. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Hakkında hyirliis olsun canım malesef değer artışı bize bazri şeyleri gösteriyor. İhmal etme uzun bir süre kan tahlili yaptircksij 1 ayda sıfırlanmıştı benimİğne yapıldı kızlar. Kese görülmedi. Dıs gebeliğe dairde bisey görülmedi ama beta artısı azalms. 1850 olms. İki gün önce 1574 dü
Hadi bir ay mı. Ya inşallah hemen düşse keskeHakkında hyirliis olsun canım malesef değer artışı bize bazri şeyleri gösteriyor. İhmal etme uzun bir süre kan tahlili yaptircksij 1 ayda sıfırlanmıştı benim
Neden üç ay gebelk önerilmiyo. Bilginiz var mı ?Hakkında hyirliis olsun canım malesef değer artışı bize bazri şeyleri gösteriyor. İhmal etme uzun bir süre kan tahlili yaptircksij 1 ayda sıfırlanmıştı benim
Canım benim degerim 1000 di igneyi olduğumda. İgnenij 4.gunu beta bakılır çoğunlukla değer yükselir benimde yükselmişti o yüzden korkma. Önemli olan 7.gun olan değer eğer düşüş yoksa bir iğne daha yapılır. Sonra bne 2 günde bir kan verdim 1 ay boyunca sıfırı görene kadar.Neden üç ay gebelk önerilmiyo. Bilginiz var mı ?
Üç ay uzun geldi suan. Sonucta hemen pat diyede gebe kalamıyorm kiCanım benim degerim 1000 di igneyi olduğumda. İgnenij 4.gunu beta bakılır çoğunlukla değer yükselir benimde yükselmişti o yüzden korkma. Önemli olan 7.gun olan değer eğer düşüş yoksa bir iğne daha yapılır. Sonra bne 2 günde bir kan verdim 1 ay boyunca sıfırı görene kadar.
Anomali riski var canım. İğneden dolayı bebeğin engelli olma durumu. Hiç korunmafsn hemn gebe kalan ve sağlıklı gebeliği olanda var ama doktorlar riske alamıyor yani en az 3ay korunmak gerekiyor
Sana da 3 ay mı dedi. 6 ay diyenlerde var. Bana da çok uuzn gelmişti ama vücudun dinlenmesi gerek sonuçta vücut kendini gebelige hazırlıyordu zaten tup bebekte kullandığımız ilaçlar var. Yani korunmak zorunda değilsin ama hiç Bi doktor hemen dene diyerek riske atmaz. Benim dönmüş embriyom var o şekilde bile doktorum 3 ay dedi kasımdaki adetimle gıdıcem belki aralığa kalicak. Sen şu an kendini düşün ilk işin sağlıkla bu gebeliği vücudundan atmak olsun. Hem vücudun toparkanit hem psikolojin. Sonra istersen tupe başlarsınÜç ay uzun geldi suan. Sonucta hemen pat diyede gebe kalamıyorm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?