Canım çocuğun olsa nolcak insanlr susacak mi sanıyorsun. Ya 2.yi sorucak ya da anneliğini sorgulucak. Sen kimseyi takmicaksin hayat öğretiyor yaşadıkça. Agla zaten ağlamak rahatlatır. Ağlar ayağa kalkarsın biraz zaman geçsin kendine zaman ver. Soranlarada virüsten dolayı çocuk düşünmüyoruz kendimiz zor korunuyoruz hamileyken hastaneye gitmek zor olur de ben şu an öyle yapıyorum. Ayrica bu biizm elimizde değil ki. İsteyince ha diye olan bir şey değil giidp çarşıdan alınan Bi şeyde değil. Evlat bu çok başka bir sınav canın acisada özlemi gittikçe artan. Hele dış gebelikten sonra o keseyi gördükten sonra daha da arttı özlemim. Biz tüp bebek anneleri onca iğne onca muayane onca işlemden geçtikten sonra dış gebelik yaşamak çok daha ağır ama annelik kolay değil biraz daha sabır canım. Bak çok daha yeni yaşamış biri olarak söylüyorum geçiyor geçecek. Zor ama geçecek. Sıfır dışında bir sayı göreyim diye yillarca beklersin sonra gördüğün o değer artmasın kimyasal olsun diye dua edersin. Sonra daha kötüsü olur ve o değerin sıfıra inmesi icin beklersin. Böyle bir süreç işte