- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 31
Ben bir senedir bekliyorum canım benim 5 kaybım var neyin olduğunu bulmadan bi daha hamile kalmak istemedim bu ay tekrar denemeye başladım kan sulandırıcı kullanarakAmin inşallah Uff şimdi gebe kalabilmek sorunn. Üç ay korunmak gerek
Bendede pıhtılasma bozukluğu var sadece. Baska sorun yok. Bundada oksaparla basladkBen bir senedir bekliyorum canım benim 5 kaybım var neyin olduğunu bulmadan bi daha hamile kalmak istemedim bu ay tekrar denemeye başladım kan sulandırıcı kullanarak
Pıhtılaşmada çok büyük bi sorun bebeğim gelişmesini engelliyor kan sulandırıcı kullanıyor musunBendede pıhtılasma bozukluğu var sadece. Baska sorun yok. Bundada oksaparla basladk
Pıhtılaşmada çok büyük bi sorun bebeğim gelişmesini engelliyor kan sulandırıcı kullanıyor musunBendede pıhtılasma bozukluğu var sadece. Baska sorun yok. Bundada oksaparla basladk
Aynen kullanıyorm. Tüp bebek yapılır yapılmaz kullanmaya basladım. Embriyolar cok iyi güzel dendi. Ay beynm durdu artık. Kimi diyor ki dıs gebelik olasılığı tüp bebekte düşük diyor. Kimi diyor ki kimyasal gebelikte beta o kadar artmıyor diyor. Hsg de cektirdim oda temiz cıkmıstıPıhtılaşmada çok büyük bi sorun bebeğim gelişmesini engelliyor kan sulandırıcı kullanıyor musun
Tüp bebekte dış gebelik ihtimali daha yüksek canim malesef yardımcı üreme sistemlerinde dış gebelik düşük ihtimali artıyor. Normal gebelikle de daha duusk. Sağlıksız gebelikse umarım. Hemen müdahale edilir. 3 ay korumak gerekir ama bu 3 ay psikolojik olarak toparlnamk için iyi bir fırsat. Dondurlmus embriyon varsa 3 ay sonra transfer olursunŞuan muayneye gidiyorum. Yarına duramadım. Ha yarın ha bugün ne değişcek ki. Bugünde kan istemislerdi zaten. Bebek olsa bu zamana kesin görünmesi gerekiyormus
Malesf dondurulmus embriyoda yok. Yakın zMandada tekrar yaptıramam. O kadar umutluydum ki sonuca cok sasrdm. Bize sebepsz infertilite dendi. Embriyolar 3. Embriyosuydu ve cok cok iyi denildi. İki embriyo transver edildi. Böyle bisey olacağını hiç düşünemedm. Ya tutar ya tutmaz diyodm. Sonucta tüp bebek daha güvenilir geliyorduTüp bebekte dış gebelik ihtimali daha yüksek canim malesef yardımcı üreme sistemlerinde dış gebelik düşük ihtimali artıyor. Normal gebelikle de daha duusk. Sağlıksız gebelikse umarım. Hemen müdahale edilir. 3 ay korumak gerekir ama bu 3 ay psikolojik olarak toparlnamk için iyi bir fırsat. Dondurlmus embriyon varsa 3 ay sonra transfer olursun
İnşallah hayırlısı olur canımŞuan muayneye gidiyorum. Yarına duramadım. Ha yarın ha bugün ne değişcek ki. Bugünde kan istemislerdi zaten. Bebek olsa bu zamana kesin görünmesi gerekiyormus
İnşallahh. Allah razı olsnİnşallah hayırlısı olur canım
5. Güne niye gitmedi peki embriyolar. Eğer esinde sprem sorunu yoksa 5.guj embriyosu transfer edilirdiMalesf dondurulmus embriyoda yok. Yakın zMandada tekrar yaptıramam. O kadar umutluydum ki sonuca cok sasrdm. Bize sebepsz infertilite dendi. Embriyolar 3. Embriyosuydu ve cok cok iyi denildi. İki embriyo transver edildi. Böyle bisey olacağını hiç düşünemedm. Ya tutar ya tutmaz diyodm. Sonucta tüp bebek daha güvenilir geliyordu
Spermlerin iyi olduğunu söylemislerdi. Sorun yok denmsti. Analizde yani5. Güne niye gitmedi peki embriyolar. Eğer esinde sprem sorunu yoksa 5.guj embriyosu transfer edilirdi
Nerde yaptrdin canım. Sakın yanlış anlma beni. Bende tup yaptirdigik icjn ve arastrdgm icjn söylüyorum. 3.gune kadar yumurtan kaliteliyse gidiyor. 5.gune erkeğin spremi göturuyor 3.gun embriyosu da tutuyor ama 5.gunuj şansı fazla ve daha fazla sağlıklı gebelik elde ediliyor. Yasanavacak varmış benim ki 5.gundu ama dis gebelik oldu. Sana demek istediğim eşinin de sorun yoksa embriyo 5.gune gitmeliydi. Bence araştır sor bunudaSpermlerin iyi olduğunu söylemislerdi. Sorun yok denmsti. Analizde yani
Kayseri memorialde yaptırdım. Gidince bi sorayım bakalm. Adam akıllı anlatırlar umarım. Nedir ne değildrNerde yaptrdin canım. Sakın yanlış anlma beni. Bende tup yaptirdigik icjn ve arastrdgm icjn söylüyorum. 3.gune kadar yumurtan kaliteliyse gidiyor. 5.gune erkeğin spremi göturuyor 3.gun embriyosu da tutuyor ama 5.gunuj şansı fazla ve daha fazla sağlıklı gebelik elde ediliyor. Yasanavacak varmış benim ki 5.gundu ama dis gebelik oldu. Sana demek istediğim eşinin de sorun yoksa embriyo 5.gune gitmeliydi. Bence araştır sor bunuda
Aslnda eşimde varikosel var. Ama ameliyat olacak boyutta değilmiş. Gerek yok dedi prof.Nerde yaptrdin canım. Sakın yanlış anlma beni. Bende tup yaptirdigik icjn ve arastrdgm icjn söylüyorum. 3.gune kadar yumurtan kaliteliyse gidiyor. 5.gune erkeğin spremi göturuyor 3.gun embriyosu da tutuyor ama 5.gunuj şansı fazla ve daha fazla sağlıklı gebelik elde ediliyor. Yasanavacak varmış benim ki 5.gundu ama dis gebelik oldu. Sana demek istediğim eşinin de sorun yoksa embriyo 5.gune gitmeliydi. Bence araştır sor bunuda
Senin dış gebelik olup tüplere yerleşmesi imkansız Rahime yerleştiriyorlar nakil ediyorlar zaten tüplerden geçmiş oluyor bence kesin deneyim yine deBeta değerlerini hatrlıyor musun tam olarak. Benm tüp bebekti. Dokuzuncu günden baktrdm. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180-1574 şeklinde ilerledi
Varikosel spremlere zarar veriyor zaten canım bence doktorunuzun şunu demesi gerekir size sprem de sorun yoktu ama 5.gune gitmesi gerekiyordu diye bunu sorgulaması gerekirdi. Eğer bir sıkıntı yoksa spremsde ve 5.gune gitmediyse bir dns hasar testi yaptırn benceAslnda eşimde varikosel var. Ama ameliyat olacak boyutta değilmiş. Gerek yok dedi prof.
tüp bebek uzmanıda hersey gayet normal dedi. Analiz sonucu gösterdkte. Sizin ikinizdede sorun yok sebepsz infertilite dedi
Sonradan gidebiliyormuymus neyms.Senin dış gebelik olup tüplere yerleşmesi imkansız Rahime yerleştiriyorlar nakil ediyorlar zaten tüplerden geçmiş oluyor bence kesin deneyim yine de
Tüp bebekte dış gebelik ihtimali daha fazla oluyor bnexd yaşadım. Rahim kasları embriyoyu itiyorSenin dış gebelik olup tüplere yerleşmesi imkansız Rahime yerleştiriyorlar nakil ediyorlar zaten tüplerden geçmiş oluyor bence kesin deneyim yine de
Bu durumdan sonra genetiğe gitmeyi planlıyorz zaten. Karı koca ayrı ayrı bakılıyormus sanırsamVarikosel spremlere zarar veriyor zaten canım bence doktorunuzun şunu demesi gerekir size sprem de sorun yoktu ama 5.gune gitmesi gerekiyordu diye bunu sorgulaması gerekirdi. Eğer bir sıkıntı yoksa spremsde ve 5.gune gitmediyse bir dns hasar testi yaptırn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?