yardimmmn nolurrr

Hafza Atmacs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
36
5
31
Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:

10 gun cok uzun bir sure hamile olabilirsin veya olmayabilirsin anlamanin yolu test alip bakman olucak.

canim ya ne demek kayinvalidenle yaşıyorsan hapishanede degilsin heralde, cıkip bir eczaneyede mi gidemiyorsun.Hamile olma ihtimalin var elbette ama evden test almaya bile cıkamaman beni uzdü acikcası

Merabalar kızlar ya benim adetin suan 7 günü geçti ben bundan 7 gün önce hastaneye gittim çünkü çok kötü kasik ağın var hatta kizken de hep hastalığım gecikiodu hani durumu öğrenmek için gittim doktor bana hamile olabilirsin filan dedi muane etti ama bişe göremedi test yaptı sonuç negatif ama yeni oluşum olabilir dedi bide daha adetin günü de gelmemişti tekrar gitmemi test yaptırmayı söyledi arada 4 yada 5 gün geçti doktora gitmeden aksami kendim idrar testi yaptım biri tam kırmızı çıktı diğeri hafif pembe gibi sabahi doktora gittim ve yine kan testinde negatif çıktı doktor bi kaç gün daha eğer hasta olmazsam tekrar test yapacak yeni evliyim bu konu hakkında pek bilgim yok ama hamilelik hissi ve belirtileri var gibi sizce hamile olabilir miyim böyle başına gelen var mı :)

X