hayır ıste ekımde gelceğini söylüyo ... bu ayda aynı fıyatlar değişen bısey yok onu demek ıstedım
ınanmıyorum sevgıne dedğımde ... ozmn benımle nasıl dewam edebılıyosun gıbı cumleler kuruyo ama sevdiğinide söyluyo :S
ıstanbula gıdersem arkadasımla gıdıcem tek gıtmıcem
olsa neden seninle uğraşsın ki? kestirip atmazmı?
ama sürekli bahaneler bulması da sinir bozucuister istemez şüpheleniyor insan.
Bilmiyorum ama ben farklı bir açıdan yaklaşmaya çalışıcam.
Tabiyki yılda bir kez gördüğün birini bende tam anlamıyla tanıyabileceğini düşünmüyorum.
Gerçekten şartlarınız zor.Ama şuda var ki.Bu çocuk madem seni istemiyor yada tahminlere göre hayatında biri var peki neden senle devam etsin?Senden hiç bir çıkarı olduğunu sanmıyorum.En azından anlattıkların kadarıyla.Neden bitti demesin?Sürekli sen arıyor musun?Sürekli sen mi mesaj atıyorsun?Maddi anlamda destek çıkıyor musun?Bunları bir düşün.Senden bir çıkarı var mı?Varsa eğer unutmalısın.Ama diyorsan ki yok tek derdimiz gelmemesi o zaman seviyorsan ilişkine haksızlık ediyorsun derim.Ailesinde,çevresinde,belkide maddi açıdan sıkıntısı var ve sana söyliyemiyor.Buda olabilir.Eğer seni düşünmese gel demez miydi?Hemde bayıla bayıla gel derdi.Bence tek taraflı değilde karşı tarafın gözündende olaylara bakmam lazım.
ya aslında haklısınız ama ben geleyım dedığmde olmaz dıyo benı dusnduğunden değil.sanmıyorum ona bakarsanız tek basıma ben sehır dısına cıktım hatta yurt dısına. bunlarda hıc tepkı göstermedı, karsı cıkmadı
Yani sevgilisi olabilir o yüzden istemiyor diyorsun?
Peki neden bu durumda seninle devam etsin?
Aklıma böyle olabilmesi için tek neden geliyor.
Oda çok ama çok kötü bir şey.Evli olabilir,sendeki tek çıkarıda manevi anlamda kendini tatmin etmesi olabilir.İnan ne desem bilmiyorum.1 yıl içinde bir kez gördüğün ve netten tanıştığın biri ne kadar güven verici olabilir emin değilim.:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?