Yardm ltfen, fikirlerinizi almak istiyorum =(

hayır ıste ekımde gelceğini söylüyo ... bu ayda aynı fıyatlar değişen bısey yok onu demek ıstedım

ınanmıyorum sevgıne dedğımde ... ozmn benımle nasıl dewam edebılıyosun gıbı cumleler kuruyo ama sevdiğinide söyluyo :S

orda sevgilisi olsa bile ki bence varrr sabah gidip akşam dönmeyle nasıl anlayacaksınız kii yolda elele yakalrım belki mi diyosunuz nedir yanii ama niyetiniz bu değilse çocukta pek grüşmek istemiyor anladığım kadarıyla boşuna o kadar yol gitmeyinn

hayır ıste ekımde gelceğini söylüyo ... bu ayda aynı fıyatlar değişen bısey yok onu demek ıstedım

ınanmıyorum sevgıne dedğımde ... ozmn benımle nasıl dewam edebılıyosun gıbı cumleler kuruyo ama sevdiğinide söyluyo :S

ıstanbula gıdersem arkadasımla gıdıcem tek gıtmıcem

bak canım

madem sana geleceğim demiş ve ay belirtmiş beklemelisin yerimseniben

beklersen sözüne sadık mı bunu görebilirsin :lepi:

geldiğinde tavırlarından anlarsın az buçuk hayatında başkası var mı yok mu?
hayatında biri olan insanın telefonu kolay kolay susmaz

ama şimdi onun için yollara düşmeye değmez:mymeka:

bence yanına gitmeyi sil aklındanşakkıdı

yanında bir büyük olmadıktan sonra istersen 2 arkadaş daha götür yannda boş

canım netten sewgili bulmaya karşıyım,bunu daha önce de forumda söyledim.

kimin neyi kimin fesi bu çocuk.şimdi için içini yiyor,acaba şöyle mi böyle mi diye?

değmez bence netten bulup yılda 1 kez görüştüğün biri için bu kadar kafa yorman.

canım orda sevgilisi var veya yok sence en önemli sorun bu mu ? Sanaldan bi ilişki yaşıyosun ve sadece bir kez görmüşsün yüz yüze , onu hiçbişekilde tanıdığını sanmıyorum gerçek anlamd . Sende dikkatli baktığında aslında bunu görebilirsin ama o kadar çok şey düşünüp o kadar onun seninle ilgilenmesini , görüşmenizi kafana takmışssın ki bundan başka bişey düşünemiyosun . Gelebilme umuduna bağlılık gösteriyosun ekim olmadı o zaman napıcaksın peki ? kasımda diyo beklicen mi ? Bunlar bahane üzgünüm ama böyle bu ve de sen inanmadığını güvenmediğini söylediğinde çok da inandırmaya çalışıp yanlış düşüncelerini engelliycek şeyler söylemiyo dikkat edersen . madem öyle niye benle birliktesin diyo bunu nasıl bu kadar emin söylüyo sence ? bunlara kendin cevap vermelisin ve bence bu ilişkiyi bitirmen en doğrusu ekimde gelse yine bi yıl görmeden devam mı ediceksin ?bu hep boyle gider yıpratma kendini ve sanaldan kendini uzak tut insan yanı başındakine güvenemiyo oraya gitmeye kalkıyosun ne kadar mantıklı geliyo sana ? Niye yapıyosun bunu ne için bu çaba ?

olsa neden seninle uğraşsın ki? kestirip atmazmı?
ama sürekli bahaneler bulması da sinir bozucu ister istemez şüpheleniyor insan.

ama ayrılalım böyle mutlu değlım dedığımde ...benım hayatımda olmassa olmaslarım sen ve aılem dıo bunlar olmassa bende olmam dıyo :S aklım cok karsık fff

Bilmiyorum ama ben farklı bir açıdan yaklaşmaya çalışıcam.
Tabiyki yılda bir kez gördüğün birini bende tam anlamıyla tanıyabileceğini düşünmüyorum.
Gerçekten şartlarınız zor.Ama şuda var ki.Bu çocuk madem seni istemiyor yada tahminlere göre hayatında biri var peki neden senle devam etsin?Senden hiç bir çıkarı olduğunu sanmıyorum.En azından anlattıkların kadarıyla.Neden bitti demesin?Sürekli sen arıyor musun?Sürekli sen mi mesaj atıyorsun?Maddi anlamda destek çıkıyor musun?Bunları bir düşün.Senden bir çıkarı var mı?Varsa eğer unutmalısın.Ama diyorsan ki yok tek derdimiz gelmemesi o zaman seviyorsan ilişkine haksızlık ediyorsun derim.Ailesinde,çevresinde,belkide maddi açıdan sıkıntısı var ve sana söyliyemiyor.Buda olabilir.Eğer seni düşünmese gel demez miydi?Hemde bayıla bayıla gel derdi.Bence tek taraflı değilde karşı tarafın gözündende olaylara bakmam lazım.

Birbirini görmeden yaşanan ilişkilerin zorluklarını,tanıma aşamasının zor olduğunu biliyorum.Ama birde şu açıdan bakıyorum olaylara.Özellikle maddi anlamda iki tarafında birbirinden çıkarı yoksa bence bu ilişkiler çıkarsız olan ilişkilerdir.Yinede bu sadece bakış açısı.İlişkiyi değerlendirmesi gereken yaşayan kişi bence.

ya aslında haklısınız ama ben geleyım dedığmde olmaz dıyo benı dusnduğunden değil.sanmıyorum ona bakarsanız tek basıma ben sehır dısına cıktım hatta yurt dısına. bunlarda hıc tepkı göstermedı, karsı cıkmadı

Yani sevgilisi olabilir o yüzden istemiyor diyorsun?
Peki neden bu durumda seninle devam etsin?
Aklıma böyle olabilmesi için tek neden geliyor.
Oda çok ama çok kötü bir şey.Evli olabilir,sendeki tek çıkarıda manevi anlamda kendini tatmin etmesi olabilir.İnan ne desem bilmiyorum.1 yıl içinde bir kez gördüğün ve netten tanıştığın biri ne kadar güven verici olabilir emin değilim.:1ninca:

öyle bıseyı dusunmek bıle ıstemıyorum:S

cnm gerçekten değmez daha sonra onun için harcadığın zamana çook üzülürsün eminim yakınlarında seni mutlu edecek çok kişi vardır bence kafanı torduğuna değmez cnm yine de sen bilirsin

Bu cocuk icin kafa yormaya degmez seven adam vay otobus fiyati kazikmis falan demez gelir gorur calismiyomu bu cocuk sanki otobus parasini gidip dilencek ben fiyatlari bilmiyorum ama cokmu pahali?sevgilisini gidip goremecekkadar ama ben seni sevdigine inanmiyorum canim dur bak bakalim soz verdigi tarihte gelecekmi gelmezse silersin defterden dusunmeye bile degmez birde zaten neten tanisip sevgili olunurmu buda bir ayri konu ben acayip karsiyim ha yasin kac canim

değiceğini düşünüyorsan yap derim sonradan içinde kalacağına ama sanki seni başından atmaya çalışıyor gibi geldi umarım yanılıyorumdur

konustum herseyı dusuncelerımı onada söyledım ...yıne otobus bıletlerı kazık dedı calısıyo ısı gusel ya onu bırak ben calısmıyorum suanda ama bırıkmıs param var ben dusunmuyorum yol paramı :S .... otobus bıletlerı en ucuzu 30-35 oda onu beklıyo dahada düşcek aşağya fıyat sanırım bılmıyorum
Ben 21 yasındayım o 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…