Yardm ltfen, fikirlerinizi almak istiyorum =(

gelcek sanırım ekımde ama herseferınde böyle ufak seylerı sorun yapması sınırımı bozuyo :S

9 saatlik yoldan bahsediyorsun arkadaşım..
Günü birlik bile gelir ,gelmek isterse tabii.
unut gitsin bence,başka bir hayatı var muhtemelen..

ama hep msjlasıoruz falan ne bılım ya ..yıne ben ıst gelmek ıstıyorum dedığmde olmaz dıyo off tek basına nasıl gelcen falan fılan

kameradann desene nufus cuzdanına bakabılırmıyım dıye MEDENı bölümünden anlarsın evlı bekar:)

niye gitmenizi bukadar istemiyor ki görüşmek istese bir yıldır ne yapıp edip gelirdi.. bence siz gizlice gidip karsısına cıkın bakın bakalım ne yapıyor.. eger ortada sorun edecek bişey yoksa süpriz yaptım dersiniz oraya kadar gittikten sonrada sizi kovacak yüz asacak hali yok ya..

9 saatmı suruor yol

pekı sen bu adamdan habersız gıtsen nerede oldugunu bulabılecek mısın?

belkı gozunle gormek hem daha ıı gelır ne yaptıgını belkıde daha cok uzebılır

yanı canımcım durumun zor umarım bu arefe gunu bu dertle ılgılı bı daha uzulmesın dıe dua etmek geldı ıcımden

bence sen artık kendı hayatına ıyıce tutun 1,2 aylık zaman dılımı ıcınde hersey daha net bellı olur

benım sevgılımde uzakta ıstanbulda bende ankaradayım ve bu benım cok gurur yaptıgım bır konu gercekten zor bır konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…