Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)
kaç kilosunMerhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)
kılo almanız sart degıl ama beslenmenıze dıkkat etmezsenız hem bebegınızın gelısımı etkılenır hemde sızde vıtamın mıneral eksıklıgıne baglı sorunlar cıkabılır.Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)
Arkadaş söylemiş hepsini bende katılıyorumZeytinKek .
Kırmızı et ceviz badem mzellikle bebişe kilo aldıranlardan. Pirinç tavuk falan öyle besleyiciliği yok. Sen kilo almasanda olur.
Bak ben 4 ay önce doğum yaptım 57yle hamile kaldım 70in üstündeyim. İstersen benm vermeye çalıştığım 10 kiloyu sana verebilirim
kaç kilosun
Bebiş nasıl peki gelişimi nasıl haftasına göre.53tm ilk öğrendiğimde 4.aya girmek üzereyim sadece 1.5 kilo almışım
6. ayda başlarsın almaya 51 le hamile kaldım 62 ile doğum yaptım bebeğim 3 kg idi arkadaşların önerdiğiğ gibi beslenirsen sıkıntı olmz53tm ilk öğrendiğimde 4.aya girmek üzereyim sadece 1.5 kilo almışım
Bebiş nasıl peki gelişimi nasıl haftasına göre.
Doktoruna söyledinmi oda problem olarak görüyormu kilo alamamanı?
Merhaba kızlar benimki pek dert sayılmaz ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim 4 ay olacak inş ve cok zayıfim hic iştahım yok çok yemek istiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor anne olanlar vs anne adayları sizler neler yiyip içiyorsnz bana liste tarzında yazar mısınız lütfen neler faydali ne yesem kilo alırım düzen nasıl olmalı teşekkür ederim şimdiden:)
hamurişi falan yesen kg alırsın belki vitamin ilacı kan ilacı kullanıyorsun dimiAynı ben
Bende 19 haftalığım vehiç kilo alamadım. Dün doktora gittik. Bebeğin boyu da kilosu da güzel fakat bu kiloyla şimdiye kadar idare etmişsin ama bundan sonra kilo almak zorundasın yoksa bebeğin gelişimi etkilenir dedi. Bakalım ne yorumlar gelecek.
hamurişi falan yesen kg alırsın belki vitamin ilacı kan ilacı kullanıyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?