Yardm... Ne yapacam ben?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sweetygrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sweetygrl

Ziyaretçi
ya ben aldatılmaktan korkuyorum?nişanlımın hiç bir şeyini yakalamadım ama genede bir korkum var hep aklımda bir şüphe?uyucam diyor acaba yanında bir kız mı var diyorum,teline msj geliyor acaba kim diyorum,yalnız yaşıyor gerçi istediğim anda evede giderim anahtar var.telini arada kontrol ediyorum şu ana kadar bişey bulamadım...evinde yastıkları kontrol ediyorum yerlerde saç var mı diye bakıyorum paranoya oldum.aynı iş yerindeyiz bazen patronla yemeğe gidiyorum diyor acaba diyip çıkıyorum dışarı bakıyorumki gerçekten onla ve yazın evleniyoruz...ben bunu nasıl atlatıcam?çevremdeki erkek arkadaşlarım hep aldattı kız arkadaşlarını onlardanmı etkilendim acaba?işyerindede bir kızın ondan hoşlandığından şüpheleniyorum çıldırıcam...

ya canım kusua bakmada bana biraz vaktin bol canın sıkılıyo gibi geldi, heyecan arıyorsun kendine sanki:delphin: insan korktuğunu mutlaka yaşar unutma, çünkü karşı tarafa hissettirip onu da buna sen hazırlarsın bilmeden.. rahat ol biraz aldatırsa güle güle.. sen böyle kastıkça faydası mı olacak adam zaten aldatacaksa

bence nişanlına yaşadığın paronayayı anlat. yardım iste. neleri değiştirse daha mutlu olursun için rahat eder.iyice düşün anca beraber aşarsınız.
yada psikologtan yardım al.

1.canım bu kuşkularını nişanlınada belli ediyormusun yoksa kendi kendinimi yiyip bitiriyorsun.
2.bunları hissetmen için sebep ne? Daha önce nişanlının başka birisiyle ilgilendiğini felanmı hissettin yoksa sadece boş kuruntularmı?
eger kuruntuların boşsa yazın evlenince çogundan kurtulursun bence çnkü zaten iş yerinde birlikteymissiniz evdede her zaman beraber zaman geçireceğiniz için pek sebep kalmaz. ama eğer bu kuşkulanı nişanlına belli eder ve onu sıkarsan hem sen hemde o çok üzülürsünüz.

1-2 kere belli ettim ama bu derece değil sadece güldü ve sakin bir şekilde böyle bir şey olmdığını söyledi güvenin çok önemli olduğunu ve ona güvenmem gerektiğini söyledi.nişanlımın hiç bir şeyini yakalamadım boş kuruntu ama engel olamıyorum kendime...

1-2 kere belli ettim ama bu derece değil sadece güldü ve sakin bir şekilde böyle bir şey olmdığını söyledi güvenin çok önemli olduğunu ve ona güvenmem gerektiğini söyledi.nişanlımın hiç bir şeyini yakalamadım boş kuruntu ama engel olamıyorum kendime...

"yrs" nickli üye de sen misin?

hemen hemen aynı içerik http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/333949-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html şu linkte de var

kafamçokkarıştı

erkeklere güvenilmez güvenme... her dakika sor nerdesin kiminlesin diye... erkeklere güven olmaz... hele hele saman altından su yürüten bi tipse aldatıyordur garanti akannehir

paranoyaklik canim bu abartma birak allah askina bu kadar korkarsan korktugun bir gün basina gelir

bu ne ayol böyleee...

bende nişanlımla aynı iş yerindeyim... odasında rus birtanede yardımcısı var

hergünde ruslarla işbirliği içinde .. aklıma bile gelmiyorr

eee buradaki bir sürü aldatılmaktan bahsedince,dizilerde bile bu olunca sende haklısın

paronayaklıktann kendini boş yere üzmekten başka bi şey deill.böle dewam edersenn mutluda olamazsın canımmm:kahve:

evet benzer bi konu açılmıştı yakın zamanda yorum yapmıştım..
aynı şeyi söylüyorum sadece paranoyaklık :olmaz:

Kesinlikle psikiyatra görünmelisin bu durum anormal.Böyle kendinide karşındakinide mutsuz edersin.Hiç durma hemen doktora görün derim ben.

neden bu kadar cok hayatının merkezi haline getrdinki bu usagı sen anlamadım canınmı sıkılıo baska işnmi yokk

bence nişanlına yaşadığın paronayayı anlat. yardım iste. neleri değiştirse daha mutlu olursun için rahat eder.iyice düşün anca beraber aşarsınız.
yada psikologtan yardım al.

kesinlikle katılıyorum.. uygun bir dille nişanlınıza anlatabilirsin bu durumu...:uhm:

sen etrafındakilerden etkilenmişsin canım...bişey olsa bulurdun sen zaten ona şüpem yok! :) boşuna kendinide ilişkinide yıpratma hastalık olur böyle gidersen kıskanırken bunaltır kendi ellerinle ele verirsin bak!

Back
X