yargılamadan cevap istiyorum lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi k88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demek öğretmen olmasan evlenmeyecekti? insanlar mı birbiriyle evlenir, meslekler mi? ne garip düşünceler bunlar böyle..

bunu eşler mi konuşmuş. bir başından bir sonundan girdim. aslında erkekler birbirinin eşleri hakkında yorum yapmazlar durduk yere. demek böyle saçmalayanlar da çıkabiliyor.

aslında bu arkadaş bekar olduğu için evli kişilere felan yemeğe gidiyor akşamları yada dışarı çıkıyor evli çiftlerle bizede bi kaç defa teklif etti eşim de beni kıskandığı için reddetti.. sonra yine bi hafta sonu üçümüz kahve içelim dedi eşim yorgunum bahanesi öne sürdü..bi hafta yine aradı mangal yapalım 3ümüz diye yine bi bahane buldu eşim yok dedi.. madem benle bu kadar anlaşamıyor ne diye hep 3 lü takılalım diyor onu da anlamıyorum ya zaten..

ne demek öğretmen olmasan evlenmeyecekti? insanlar mı birbiriyle evlenir, meslekler mi? ne garip düşünceler bunlar böyle..

katılıyorum..yani benimle sadece bunun için evlenmişse boşanabilir.. seven kişinin beni kişiliğim karekterim için sevmesi gerekir

O ne demek yahu, eşin çalışıyormuş sen yiyormuşsun, terbiyesiz insanlar, onlara ne ?? İster çalışırsınız ister çalışmazsınız kimseyi ilgilendirmez. Bir daha sorarlarsa tersleyin bence, o ne ya kimse kimsenin hakkında bu şekilde konuşamaz. Siz de üzmeyin kendinizi, insanlar böyle dengesiz yorumlar yapabiliyorlar bazen. O kadar basit bir şey ki, gözünüzden akan yaşa yazık...

Reactions: k88
katılıyorum..yani benimle sadece bunun için evlenmişse boşanabilir.. seven kişinin beni kişiliğim karekterim için sevmesi gerekir

Sadece bunun için değil ama ciddi bir neden olduğunu düşünüyorum. Gerçekten liseyi bitirmiş evde oturmuş olsaydın evlenir miydi eşin seninle?
Sadece senin için değil benim için de geçerli..
Kaldı ki ben de eşimi seçerken mesleği önemli derecede etkilemiştir.

Koca parası yiyorum yediriyor da kendi paramız hesapmı vereceğiz insanlara deseydiniz ne hadsizler ya Siz hayallerinizden vazgeçmeyin herşey yoluna girer sabrın sonu selamet

Ben artık kişilerin değiştiğini her kesimden insanin kadının çalışması taraftarı olduğunu görüyorum. Ya da bi çok şehirde bir çok kesimden insan tanıdım. benim tanıdıklarim öyle. Alınganlık da olabilir sürekli sürekli baskı insanı bıktırır da alıngan da yapar. Ben de yaşadım. Dış kapının dış mandalı bir yığın insan o kadar boşuna mı okuttu ailen seni kpssye girmedin özelde çalışıyosun diye yargıladı. Koca parasını bırak ailemin okuttuģunu bile başıma kakan insanlar oldu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar taktığımı çok iyi biliyor canım eşim anlatmış karım üzülüyor evde sıkılıyor diye..o yüzden zaten şaka yapmadığını ciddi ciddi beni eleştirmek kendince rezil etmeye çalıştığını düşündüm eşim benden çok o arkadaşını görüyor işte sabah 7 den akşam 9 a kadar ordalar..

Canım haklısın bı yerde ama kendıne haksızlık yapıyorsun bende 25 yaşındayım ve evlıyım öğretmenım bende atanamadım fakat dershanede calısıyorum 2 senedır kımsede bu duruma hıcbısey dıyemez vede sen eşinle evlendıysen herseyden once o sana bakmakla sorumlu o calısıorda sen yıyorsunda ne demek Allah gostermesın yarın bır gun esının calısamıcak bı durumu olsa sen calıssan ona baksan ozamanda boyle dusunceklermı acaba kımseyı dınleme ve ÜZÜLME arkdasım onercegım sey dershane varsa gıt ne kdr maas verırse versın kabul et olmadı etutcu ol en azından evde olmazsın kafan rahat olur kımsede bısey dıyemez dershane olmazsa bıle herhangı bır işe gır ve kpssye cok ıyı calıs başarılar dılerım..

Birde eğer ki borç ve para sıkıntınız yoksa lütfen tadını çıkar.
Ben 10 aydır çalışmıyordum yeni işe girdim neden girdim, çünkü ev aldık eşim karışmasa da çalışmam gerek dedim..sizin böyle bir sıkıntınız yoksa takılmak çok gereksiz, elbet çalışacaksınız acele niye

teşekkür ederim canım..dershanelere başvurdum özel okullarada ama çok az burda zaten kemiklemiş kadro var yazın tekrar gel dediler kazanamazsam yazın bi başvuru daha yapıcam en azından bi iş bulurum kafam rahat olur eve yorgun gelirim kafama takmak için vakit bulamam..

bunu eşler mi konuşmuş. bir başından bir sonundan girdim. aslında erkekler birbirinin eşleri hakkında yorum yapmazlar durduk yere. demek böyle saçmalayanlar da çıkabiliyor.

Yok yok ben mesela dedim.

iş ortamında duyuyorum çok. Bilmem kimin eşi çok kıskanç. Mesaiye kalınca telefonu 10 kere çalıyor. Yok şunun eşi koltukları değiştirtiyo hem de çalışmıyo kadın daha yeni evlendiler. bi tanesinin eşi evlenirken işten ayrılmış düğün hazırlıkları için evlenince çalışcam diyomş da şimdi çalışmıyomuş. Birinin eşi hamile kalmış. Eee işten çıkıcak mı şimdi borçlarınız vardı sizin. Yazık oldu ya. Ulan size ne diye bağırasım geliyor bazen bu adamlara. Erkekler birbirlerinin eşlerinin çalışıp çalışmamasıyla çok ilgileniyor gibime geliyor. Kadınlar kendilerine alınan hediyelerle övünürken erkekler eve yapmadıkları masraflarla övünüyor. 10 senedir aynı koltuk valla eşim sağolsun hiç değiştirelim demez gibi.

Ve adamlar mesela eşlerinden rahatsız değil. Ama öteki gidiyo ona diyoki eşin niye seni devamlı arıyor böyle. O da çocuk hastaymış diye yalan atıyor. Yok her gün mü hasta bilmem ne. Uyuz oluyorum ben ya. Erkeklerle bir arada çalıştığımdan mıdır nedir. KAdın ortamlarını pek bilmiyorum. Ama erkekler dedikoduda hiç alt kalmıyor. Bir de çalışma mevzusuna takmış durumdalar.

Konu sahibi adamın patavatsızlığını anlatınca aklıma bunlar geldi... O yüzden çok takılmasın derim. Uyuzlar komplesi.

sıkıntımız yok çok şükür canım..ben çalışmıyorum diye bakmıyordum olaya yabancılar yaparya okuldan sonra gap yılı bir yıl gezer dolaşır kendine vakit ayırır öyle görüyordum..kendimi avutmak için :) ama okul bitirince baskı oluyormuş ülkemizde onu yaşadım :)

ya şöyle bır durum var yazı bekleme nısan mayıs gıbı kadrolar olusturuluyor yazı beklersen gec kalırsın bıde ılk senede ztn stajer adı altında alıp hem derslere hem etutcu olarak kullanıorlar ben ankaradayım 400 - 750 arası verenler oluor ılk yılda orda ne kdr verırler bılemıorum ınsallah bulursun bı yer ıllada ogretmenlık olmasn bölümün nedır bılmıorm alanına gore bı iş bulabılırsen oda olur ha bıde anaokullarıda alıor dusunursen

canım haklsın bak eşim bazen hastalar çikolata felan getirir mesaideklier yerler eşim banada ayırır eve getirir bende yiyim diye.. onu da çok kınadılar sen neden herşeyi karına götürüyorsun diye saolsun halen daha getiriyor ama gizli gizli :)

fen bilgisi canım..anaokulu çok burda özel..çocuk çok olunca :) bilmiyordum aldıklarını alırlarsa iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…