önceleri hissettirmezdi de herkes böyle diyince kanıksadı herhalde mesleğini yapmanı isterim demeye başladı dayısı da bana benim eşim ev temizliyor lise mezunu sen üni bitirdin diye çalışmıyorsun demişti onun yanında da eşim haklısın herkesin eşi çalışıyor bu evi bi tek ben döndürüyorum demişti..o gün kavga etmiştim sekreterlk felan aradım sonra işte olmaz doktor eşi öyle iş yapmaz hem sen öğretmensin işini yaparsın diyor..onun da kafası karıştı çok o yüzden diyorum ya eğer atanamazsam burda iş çok yok zaten ankaraya aileme dönerim eğer ki eşim benim yüzümden yıllarca böyle sorun çekecekse çekmesin kendi dengini bulunca mutlu olacaksa çevreden denilenlere çok takılıyorsa..benim yüzümden olumsuzluklar yaşasın istemem..benim içinde onun içinde iyisi bu.. bi yandan da düşünüyorum zamanında babası annesi memleketten bursun var kredi çektin kendi başının çaresine bak dedğinde babam ona maddi manevi destek olmuştu üni okurken şimdi zorda kalan ben olunca maddi destek görürken bi yandan başa kakılma gibi oluyor ya neyse
haklısın canım eşim ben evde durmama rağmen eğer cumartesi boşsa cuma akşamı yemek yapar ben güzel yaparım der :) salata felan sen otur tv izle der ben otururum herşeyi yapar masayı kurar getirir.. bi gün anlatmış arkadaşlarına erkek adam yemek mi yapar karın ne işe yarıyor felan baya laf etmişler hatta bende kan vermeye gitmiştim bana da kocan bizimkilere kötü örnek oluyor onun yüzünden kavga ediyoruz dediler :)
evet suçsuz olduğuna ailem karar verdi bende inandım nitekim aileme karşı gelemedim işsiz güçsüz biri olarak :) yargılamayın diye de bunun için de dedim aslında..Sormuştum ama cevap alamadım.Eski konularındaki adamla mı evlendin ?
çalışıyorum..boş zamanlarında eşimde yardım ediyor bana birlite çalışıyoruzmesleğiniz yapılmayacak bir meslek değil öğretmenlik ki genelde yarım gün çalışıyorlar.bunları çekmek yerine bence sınava asılın bakın onunuzde 4 ay var daha.
kızlar ben öğretmenim daha doğrusu adayı..geçen sene sınavı kazanamadım alan sınavı geldi malum barajı geçtim felan ama atama için küsüratlarla kaybettim.. derdim şu ki herkes tarafından yargılanıyorum eşimin ailesi kendi ailem herkes beni arayıp senin iş ne oldu işsiz misin diyip duruyor işsiz olmak üni bitirmiş elinde mesleği olan biri için çok zor bir de beni aşağılayıcı sözler söylemeleri beni daha da yıpratıyor..dün de eşimin iş arkadaşları ile bir arkadaşları çiğ köfte yapıcakmış oraya gittik malum doğudayız arada böyle çiğ köfte için eve davet ediyorlar herneyse herşey iyiydi başta yemek yendi felan kalktık çay içilirken eşimin mesai arkadaşı ee nasıl gidiyor senin ders çalışma işleri dedi bende sıkıcı dedim bilirim zordur çalışmak dedi..sonra çaylar içilirken birden bire o mesai arkadaşı eşin çalışsın sen ye haha dedi ve ordaki herkesde güldü ama bunu şaka olarak demedi gözlerimin içine baktı ve aşğılayıcı bi tavırla söyledi o an ne desem diye kaldım sonuçta 15 tane tanımadığım insan var ve bu mesai arkadaşı ile daha önce kahve felan içmeye gitmişiz tanışıklığımız sohbetimiz de var neden böyle beni rezil etmeye çalıştı anlam veremedim kızlar başlıktan da anlamışsınızdır herkes tarafından yargılanıyorum ve bu durumdan çok sıkıldım son 8 ayda göz kırışıklarım arttı daha 22 yaşındayım.. hergün ağlıyorm gizli gizli ..eşimi de sürekli dolduruyorlar sen çalışıyorsun karın yiyor diye bi kaç kere denk gelmiştim..kendimi yük gibi hissediyorum önce aileme sonra eşime bu sene de atanamazsam asgari ücret olsun bii iş bulup çalışıcam 16 yıllık eğitimimi bi kenara bırakıcam..belki o zaman insanlar bana saygı duyar..
umarım çok uzun olmamıştır derdimi paylaşan herkese teşekkür ederim
çalışıyorum..boş zamanlarında eşimde yardım ediyor bana birlite çalışıyoruz
Canm ayni durumdayz bende uni mezunuym issizm esim sinif arkadasmdi o atandi ben kaldm bende senin gbi sinava hazirlaniyorm bana kmse oyle yaklasmadi ama insan kendi kendine skinti yapiyo.. ozguvenli biriydm ama bu issizlk kendmi ise yaramaz hissettirdi bana sanki herhangi bi ev hanimi gbi oldm bende cok uzuluyorm ama kmse bana senin gbi yaklasmadi yaklasamazda insanlara cok yakn davranma canm o zamn herseyi diyebilceklerini saniyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne guzel seyler bunlar... :)
digerleri de duzgun davranmayı bilsin kavga etmesinler. evdeki huzursuzluklarını sana yuklemeye calısıyorlar. kusura bakma ama terbiyesizlik.
her ne kadar hepsi saka yollu konussa da gerceklik payı var demek ki o yuzden eşine de soyle seni cok methetmesin, bunu yapmamak icin de yermesin :))
siz mutlulugunuza bakın,
issizlik maalesef ciddi bir sorun ama sen de cabalıyorsun zaten, cektigin sıkıntı basit birsey degil ve durmun keyfi de degil.
elindne geleni yapar, olmazsa baska islere yonelirsin. ben sana soyleyeyim bugun calısmıyorsun diyen yarın calısırken giyimne is arkadaslarınla gorusmene de takar bu hadsizlikleriyle... esinle arana bile giren olur. o yuzden kimseye hicbir konuda laf demesine fırsat verme, konusana da cevabını ver sustur.
aynen bende de oldu o his en zoru da oydu :) haklsın herkese samimi yaklaşmatan aslında herkes herşeyi demeyi hak görüyor kendine
şimdiden karışıyorlar eşin sarı saçlı burda sarışın çok yoktur sorun olmuyor mu neden siyaha boyatmıyorsun saçı felan :)) aslında milletin karıişmasından çok saf eşim neden kimseye cevap vermiyor orasını anlamıyorum bende :)
niye uzuyorsun ki kendini bu kadar? Tabi esim degil mi, o calisacak ben de yiyecegim deseydin. ısi ne tabiki beni besleyecek deseydin, erkek calisir kadin yer deseydin ne bileyim secenek cok. Oyle susarsan kendini uzersin, kendini uzmemenin yolu karsindakine cevabi verebilmekten geciyor. Ben de atanamamis bir ogretmendim, her lafa her soze alinirdim, cok hassas oluyor insan biliyorum. Aslinda insanlar cok da asagilamak istemiyor olabilirler, insan bu donemde cok asagilik kompleksine kapiliyor, hala atanamadin mi, yine atanamadin mi vs hep der insanlar ama herkeste kotu niyet yok, benim simdi isim var, simdi biri hala atanamadin mi dese hic alinmam cunku o hassas donemden ciktim, karsimdakine alingan tavirla bakmam, kendini uzme, atanirsin insallah bu sene. Bu duygulardan siyril, dersine odaklan.
şimdiden karışıyorlar eşin sarı saçlı burda sarışın çok yoktur sorun olmuyor mu neden siyaha boyatmıyorsun saçı felan :)) aslında milletin karıişmasından çok saf eşim neden kimseye cevap vermiyor orasını anlamıyorum bende :)
kızlar ben öğretmenim daha doğrusu adayı..geçen sene sınavı kazanamadım alan sınavı geldi malum barajı geçtim felan ama atama için küsüratlarla kaybettim.. derdim şu ki herkes tarafından yargılanıyorum eşimin ailesi kendi ailem herkes beni arayıp senin iş ne oldu işsiz misin diyip duruyor işsiz olmak üni bitirmiş elinde mesleği olan biri için çok zor bir de beni aşağılayıcı sözler söylemeleri beni daha da yıpratıyor..dün de eşimin iş arkadaşları ile bir arkadaşları çiğ köfte yapıcakmış oraya gittik malum doğudayız arada böyle çiğ köfte için eve davet ediyorlar herneyse herşey iyiydi başta yemek yendi felan kalktık çay içilirken eşimin mesai arkadaşı ee nasıl gidiyor senin ders çalışma işleri dedi bende sıkıcı dedim bilirim zordur çalışmak dedi..sonra çaylar içilirken birden bire o mesai arkadaşı eşin çalışsın sen ye haha dedi ve ordaki herkesde güldü ama bunu şaka olarak demedi gözlerimin içine baktı ve aşğılayıcı bi tavırla söyledi o an ne desem diye kaldım sonuçta 15 tane tanımadığım insan var ve bu mesai arkadaşı ile daha önce kahve felan içmeye gitmişiz tanışıklığımız sohbetimiz de var neden böyle beni rezil etmeye çalıştı anlam veremedim kızlar başlıktan da anlamışsınızdır herkes tarafından yargılanıyorum ve bu durumdan çok sıkıldım son 8 ayda göz kırışıklarım arttı daha 22 yaşındayım.. hergün ağlıyorm gizli gizli ..eşimi de sürekli dolduruyorlar sen çalışıyorsun karın yiyor diye bi kaç kere denk gelmiştim..kendimi yük gibi hissediyorum önce aileme sonra eşime bu sene de atanamazsam asgari ücret olsun bii iş bulup çalışıcam 16 yıllık eğitimimi bi kenara bırakıcam..belki o zaman insanlar bana saygı duyar..
umarım çok uzun olmamıştır derdimi paylaşan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?