yargılamadan cevap istiyorum lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi k88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mesleğiniz yapılmayacak bir meslek değil öğretmenlik ki genelde yarım gün çalışıyorlar.bunları çekmek yerine bence sınava asılın bakın onunuzde 4 ay var daha.

ay ne guzel seyler bunlar... :)
digerleri de duzgun davranmayı bilsin kavga etmesinler. evdeki huzursuzluklarını sana yuklemeye calısıyorlar. kusura bakma ama terbiyesizlik.
her ne kadar hepsi saka yollu konussa da gerceklik payı var demek ki o yuzden eşine de soyle seni cok methetmesin, bunu yapmamak icin de yermesin :))
siz mutlulugunuza bakın,
issizlik maalesef ciddi bir sorun ama sen de cabalıyorsun zaten, cektigin sıkıntı basit birsey degil ve durmun keyfi de degil.
elindne geleni yapar, olmazsa baska islere yonelirsin. ben sana soyleyeyim bugun calısmıyorsun diyen yarın calısırken giyimne is arkadaslarınla gorusmene de takar bu hadsizlikleriyle... esinle arana bile giren olur. o yuzden kimseye hicbir konuda laf demesine fırsat verme, konusana da cevabını ver sustur.

Reactions: k88
Sormuştum ama cevap alamadım.Eski konularındaki adamla mı evlendin ?
evet suçsuz olduğuna ailem karar verdi bende inandım nitekim aileme karşı gelemedim işsiz güçsüz biri olarak :) yargılamayın diye de bunun için de dedim aslında..

mesleğiniz yapılmayacak bir meslek değil öğretmenlik ki genelde yarım gün çalışıyorlar.bunları çekmek yerine bence sınava asılın bakın onunuzde 4 ay var daha.
çalışıyorum..boş zamanlarında eşimde yardım ediyor bana birlite çalışıyoruz

Canm ayni durumdayz bende uni mezunuym issizm esim sinif arkadasmdi o atandi ben kaldm bende senin gbi sinava hazirlaniyorm bana kmse oyle yaklasmadi ama insan kendi kendine skinti yapiyo.. ozguvenli biriydm ama bu issizlk kendmi ise yaramaz hissettirdi bana sanki herhangi bi ev hanimi gbi oldm bende cok uzuluyorm ama kmse bana senin gbi yaklasmadi yaklasamazda insanlara cok yakn davranma canm o zamn herseyi diyebilceklerini saniyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çalışıyorum..boş zamanlarında eşimde yardım ediyor bana birlite çalışıyoruz

sıkı tutun daha bir kendinizi verin.ekonomik özgürlüğü hele bir tadın vazgeçemezsiniz :))

Reactions: k88

aynen bende de oldu o his en zoru da oydu :) haklsın herkese samimi yaklaşmatan aslında herkes herşeyi demeyi hak görüyor kendine

şimdiden karışıyorlar eşin sarı saçlı burda sarışın çok yoktur sorun olmuyor mu neden siyaha boyatmıyorsun saçı felan :)) aslında milletin karıişmasından çok saf eşim neden kimseye cevap vermiyor orasını anlamıyorum bende :)

Kocaman harfleler yazıyorum arkadasım : seni bu hale getiren sade ve sadece eşin, heleki dayısıyla o muhabbeti. Nedemek ya evı ben döndürüyorum? Tabıkı oyle olacak sen ıstersen çalışırsın okadar! Evlilik bukadar indirgendemi ya aynı meslek falan bumu geçim ve mutluluk ıcın gerekli olan ? Bu değil aile olmak... Canım eşin niye cevreden etkılensın bak okumuş etmıs kendı kararlarını verebılıen bırıdır bence bahane bulma, şu bulunduğun durumdan bır an once kurtul kendını değersiz hissetme lütfennnnnn lütfen.

VE ŞUNUDA DE BIRDAHAKI SEFERE, TABIKI MESLEĞİME DEVAM EDECEĞİM SAHA ÇOOKKKK DOKTORA IHTIYAÇ VAR DİYE. !!!!

Son düzenleme:
aynen bende de oldu o his en zoru da oydu :) haklsın herkese samimi yaklaşmatan aslında herkes herşeyi demeyi hak görüyor kendine

Aynen oyle valla sen birak kenara bunlari ve ders calis kendini kanitla. Gercekten uni gbi ozgur bi ortamdan evn icine tikili kalmak zor.umarm istedgn yerlere gelirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başkasının parasını,hayatını,kendine dert edinen insanlar var ne yazık ki gereken cevabı verseymişsin keşke bir daha tekrarlanırsa bu durum hiç susmamalısın eşinlede mutluysan ki öylesin sanırım hiç umursama çalışmana bak sen :)

ınsanlar bıryere kadar etkıler.. Fakat eş içinde bu düşüncelerdeyse zor... O DENGESIZ ARKADASLARINA SUNU DESEYDIN, TABIKI OĞRETMEN OLARAK MESLEĞİMİ YAPACAĞIM DAHA COOKKK DOKTORA IHTIYAC DESEYDIN

Son düzenleme:
bu insanlar baskasinin hayatina karisma hakkini nerden buluyorlarsa,aptal surusu o kadar cok ki cevrede.en iyi verilecek cevap guzel bir laf sokup cenesini kapattirmak,yoksa vazgecmezler.o kadar universite bitiyor bir de sinav belasi bu da insanlarin degil malum kisilerin sacmaligiuzulmeyin yasiniz da genc calisinca girersiniz yeni bir sinav skandali icat etmezlerse tabii

ya bırde okudunuz mu ne yazmış_? Herkesın eşi çalışıyor bu evı ben döndürüyorum .... Daha neler... Bankamatik mi kadınlar_? Isterse çalışır ya bu ne ki böyle ıns yanlışını anlar ve düzeltir.

Keşke sana bunu söyleyenlerin annelerinin eğitim durumlarını, mesleklerini ve aylık gelirlerini sorsaydın...

eşinin kıskanclıgından da bahsetmissin, ne kadar iyi biri ve sana yardımcı oluyor falan olsa da ne yapacagı doldurusa gleip gelmeyecegi belli olmaz.
o yuzden baskalarıyla kavga etmeden susturmayı, direkt veya dolaylı yoldan eşimi boyle seviyorum kmise de birsey diyemez demesi gerektigini soyle ki ilerde baska sorunlarla ugrasmayasın... dilerim gonlundeki gibi olur iş durumu da. iyi calısmalar, basarılar...

Bana da biraz abartmışsınız gibi geldi. Sosyal ortamlarda birbirini iyi tanımayan insanların iş gibi genel bir konuyu konuşması yadırganacak bir durum değil bence.
Meslek sahibisiniz. Herşeyden önce kendiniz için çalışmalısınız. Yaşınız henüz çok genç. Sıkı bir çalışmayla KPSS den yeterli puanı alıp atanabilirsiniz. Ama bunu kendi istediğiniz için yapın. Eşiniz vs için değil. Ve nacizane tavsiyem bunu çocuk sahibi olmadan önce yapın.
Ben de öğretmenim. Sizi çok iyi anlıyorum. KPSS sıkıntısını pek çok kişi gibi ben de yaşadım. Ben de bir süre atanamadım. Ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım. Umarım siz de yakında mesleğinizi icra edersiniz.

Hayalimizdekileri yapabilmek adına yaşamaya başlamamızın önünde en büyük engel başkalarının düşüncelerine verdiğimiz önem.
Ne güzel bir çiftsiniz ki eşiniz sizi okutuyor,eşlerini okutan erkekler onlara cok güvendiğinden kaynaklanır ve bununla gurur duymalısınız,ne güzel ki bütün baskılara ragmen siz güclü bir kadın olup bu ülkeye, millete,gelecege ve herseyden önemlisi kendinize bir sahsiyet yaratma çabasındasınız.Onlar utansın ki eşlerini okutacak kadar erkek olamadılar ve unutmayın ki insanlar kendilerinden üstünleri çekemezle.
Basarılar ve huzur diliyorum

ne patavatsız insanlar var yaa ne çirkin .. samimi bile değilsiniz o çalışsın sen ye ne demek ... ayıp ya .. bir erkek evine bakmıcaksa ne yapıcak başka . hayat müşterek tamam ama böle ekonomik ortaklık gibi yapılan evlilikleri anlamıyorum ... sen takma ben olsam görüşmem bile ..

Erkegin gorevi esini ve ailesini gecindirmek degil mi?tamam hayat musterek ama calisamadigin icin de bu kadar uzme kendini.esin de bi hanimina bakamayacaksa evlenmeseydi madem.o patavatsiza da uygun bi yerde haddini bildir.benim kocam sizinkiler gibi kadin parasi yemez yedirir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…