yargılamadan lütfen.

İkinizde heyecan peşindesiniz. Adamın sen olmasan başkasıyla olacagı aşikar. Yani seni sevdgi falan yok. Ona heyecan olsun. Gönlünü eglendrsin. Snra gece olunca evine gtsin. Seni parmagında oynatıp atar. Onada hiç bişey olmaz. Sen öööle bakakalırsın. Geçmişinin kara lekesi kalır. evli adamla yaşamış dedilermi kork artık.. Çok yanlış çok ayıp. Gençliğini harcama. Bu kdr insan sana ağzına gelenı söluosa bi otur düşün bakalım ndn sana aferin diyen yok. hiç kızma bizede.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazı kızlar ne aptal ya gerçekten. Allah im ayiplamak istemiyorum ama... kizim ya aynısı senin başına gelseydi hiç düşündün mu. Senin gibi kızlar olmasa.aldatma vakalari daha az olurdu en azından. yuuhhh beee..tuuu kalibina

Ayy tekrar yazıcam valla... Neden bu tarz şeyler hep kimseye anlatmadığım bişey var,kimselere söylemiyorum diye başlar ki... Bir de burda ki herkes topa tutacak seni...Çevrendekilere söyleyemezsin zaten,ailene hiç anlatamazsın dışlanırsın,etik olmayan bişey yapıyorsun işte,kimselere anlatamadığın bişey varsa kabul görmüyordur ve yanlıştır zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay supersiniz grckten telden yüzüne tuuuuu :)))))))offf zaten sinirlndm sznle azcik gulumsedim yaaaa bekar kizlar evli erkklerde ne buluyor anlmdm kndi yasintiyla takilsin ámá "bekar"yuva yikanin yuvası olmaz ....

Yok canim yargilamak ne haddimize. Bunu paylaşmanın amaci nedir ki?

Yanlış birşey olduğunun sen de farkındasın ve bir an önce sonlandırmalısın.. Bunun bir sonu yok..
Vicdanen hala rahat hissetmediğini düşünüyorum her insan aldanabilir o anki hatalar şeytanın vesvesesiyle dolduruşuyla zevkli görünebilir.
Allah doğru yolu bulman için yardım etsin sana..

Sana guzel seyler soylucem canim. Simdi bu metresin oldugun yaratik varya iste o yaratiklar hep ayni yalani soylerler! Seviyorum asigim karimla mutlu degilim ayrilmayi dusunuyorum vs vs. Simdi ona erkek denmez erkek adam zaten evliyken baskasiyla beraber olmaz. Adam gibi Ayrilir senide karisi yapar ileride. Erkek budur. Sabah sen aksam karisi, sen ortada surun o gece karisiyla koltukta sefa sursun. Senin gibilerine boyle hayat haktir. Hatta ileride dahada beter olursun. Dur daha karisi duysun adinda cikar. Sectigin hayat bu cunki. Sen metresligi secmisin.

yargilanmak istemiyorsunuz
ama icinizi bosaltip kendinizi masum hissetmek istiyor gozlerinizi gerceklere kapatmak istiyorsunuz
bi gun cok pisman olacaginizdan eminim
ama engel olamiyorsunuz
bence aldatilma siraniz sizinde gelicek
sadece o bayanla tanismadi henuz
Allahim sen beni koru yarabbim
bekarlik sultanliktir deyip ,Allah sana en dogru yolu tutmani saglamasini temenni ediyorum

Ay supersiniz grckten telden yüzüne tuuuuu :)))))))offf zaten sinirlndm sznle azcik gulumsedim yaaaa bekar kizlar evli erkklerde ne buluyor anlmdm kndi yasintiyla takilsin ámá "bekar"yuva yikanin yuvası olmaz ....

ay sekerim bende bekarim ama boyle okudukcada bekar kalmanin zevki artiyor
aldatilmak icinmi evlenicem

Son düzenleme:

ay siz cok hossunuz ya

O adamla ilişkin canım cicim değildir, adam senle babasının hayrına zaman geçirmez, bu tip evli adamlarda nedense bi hatun olsun elinin altında, evdeki çocukların anası, buda işte bişey der sorana..Sanada aşkım deyiverir olur biter.. Uyan kızııımm.. Erkeklerin böylesi sahtekardııırr...9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum. bu lafına baya bir güldüm

Son düzenleyen: Moderatör:
kendinizi kandırmayın ben olmasamda aldatacaktı gibilerinden
zira insanlar bu hayatta sadece kendilerinden sorumludur
sen bırak adamın ne yaptıgını yada yapacağını

buarada hafif söylicem ben evli olan erkeklerle birliktelik kuran kadınları şöyle görüyorum ; basit, zavallı şu hayattya normal bir ilişki sürdüremeyecek kapasitede sahip insanlar direk evli erkeklere yama niye adam zaten bi yere kadar sallıyor maşa olarak tutuğu kadını o yüzden o ilişkiler süregeliyor, baştada dediğim gibi normal biriyle ilişki sürdüremeyecek kadar hem sorunlu hemde o kapasiteye sahip olmauan bu bayanlar ne oldum delisi oluyor.

sonracıma 9 senelik karısının bilmediği sırları biliyorum derken bundan hem emin olma sonucta sen gönüllü metres oda nikahlı karısı kimin yeri kimde nasıl sende iyi bilirsin canım

karısı öğrenince..
"aşkıım,ben senden başka kimseyi sevemem o kız geldi bana asıldı." diye diz çöker af diler karısından...
ne sevmesinden bahsediyosun sen..

EVLİLER BAŞKASINA AŞIK OLAMAZ ARKADAŞ EĞER ÖYLE İSE AYRIL YAZIK GÜNAH YA...

GÜZELİM SANADA DİYECEK BİR ŞEY BULMAIYORUM EN BAŞTAN ÇOK YANLIŞ YAPMIŞSIN..

zina yaptığınızın farkında mısınız?
peki zinanın çok büyük bir günah olduğunun farkında mısınız?
Allah Azze ve Celle hesabını görecektir.
Subhanallah...

sanırım birilerine kkya gidin evli bir adamla beraberim diye konu açın bakın nasıl eğleneceksiniz.action müthiş dendi. peşpeşe geliyorlar
bikaç kişi daha yazmış ama okypete
hangi konular bunlar bulamadım ben

konu sahibi eğer konun gerçekse
çok mu fazla safsın, yoksa kendini mi kandırıyorsun
neyse kınamayayım

Evli adamlar daha dikkat çekiyor artık devir cidden değişmiş ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…