yargılamadan lütfen.

Biz böyle kizlari yargilariz arkadasim. Demedigimizi birakmayiz. Hic boyle bi konu acipta sende haklisin dediğimiz oldumu ?? Düşün şu evli erkeklerin yakasindan yahu !! Seni ilgilendirmez karisiyla mutlumu mutsuzmu !! Ne biliyorsun aralarindami uyuyosun ??
Bi bitip tükenmediniz hepinizin kökü kurusun !!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi ya intihar etti. Ya fake bi hesap. Bu kadar insan boşuuna mı konuşuyo burda ya. Millet sizin pisliğinize laf yetiştiriyo. Bi cevap yazın. Bi açıklama yapın. Düzelicem deyin. Nasıl bi şey bu ya !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli bir erkekle iliski yasayanlarin ucuzca kendilerini avutmasi "ben olmasam bile baskasiyla aldatacak karisini ben baslatmadim ki bu sorunu.. E hal boyleyken neden benimle aldatmasin bende zaten seviyorum bla bla bla"
İnsan degilsiniz lan midem bulaniyo sizden!!!!!!

Küçümsedıgın o bır ımza bır kagıtı sana layık gormuyor kı o ahlaksız herıf ondan boyle dusunuyorsun bence

bırbırımızı sevıyoruz dıyorsun ya sz bırbırınızı falan sevmıyorsunuz bacım sevmek bu degıl

sevgı karsılık gerektırmez
ve senın mıden nasıl bır mıdedır kı karısıyla uyuyup onunla ılıskıye gıren bır erkeke asıgım dıyebılıyorsun

toplum boyle kadınlara ne gozuyle bakar bılırsın

hakedıyorlar dıye dusunuyorum

yarın oburgun yuva kırdıgında esınde sana aynı muameleyle yaklastıgında hıc ahlanıp vahlanma ılk aklına su gelsın kı yaptım karsılıgını goruyorum

ve evlı bırıyle ılıskın duyuldugunda o kısıde pek sıcak bakmaz saana

saygı duymadıgın zaten belli
yazmak için zahmet etmeseydin
her halinden belli
senin çocugun var mı yok
annelik nedir bilirmisin yok
ahkam kesmesi kolay tabi

şimdi bide cinsellik beklentisi olmadı diye
bu adamı aklayam mı burda
adamın senden ne beklentisi olacak
evde karısı var beklentisi onda zaten

Sırf içinizi rahatlatmak adına altı üstü bi imza deyip kenara geçiyorsunuz. Şimdi o kadının yerine kendinizi koyun ve düşünün. Sevmişsiniz, emek vermişsiniz yetmemiş evlenmiş,bu insanla bir hayata adım atmışsınız. Sonra kocanız size sadık kalamamış ve sizi aldatmış. Aldattığı kadında çıkıp onca yıllık emeği,kadının içinde büyüttüğü sevgiyi,tırnaklarıyla kazıdığı yuvayı altı üstü bir imza olarak tanımlıyor. Yazık gerçekten. Herkesin düşüncesi kendine evlilik kurumunu değerli bulmuyor olabilirsiniz sizi kimse bunun için yadırgamaz ancak bu tabiriniz ve yaptığınız bence yanlış.

Şu okuduklarimdan midem bulandi.daha da diyecek lafim yok.

sen onun evinde mutsuz oldugunumu saniyosun gülümm..sabahlara kadar karisini koklayip öpüyor seviyordur emin ol..aksama kadar da seninle egleniyor okadar..

vallahi ağzımdan aldın arkadaşım bunlar varya sanıyolarki adam eve gidince kös kös oturuyo gecede yastığa sarılıp yatıyo he he öyle öyle siz kendinizi öyle kandırın..o kadını düşürdüğün duruma düş inşallah birde utanmadan yargılamayın diyo ya seni biz yargılasak nolcak sanki okur okur geçersin asıl Allah ın yargılamasından azabından kork sen ..

Hickimsenin karsina gecipte "ya kader iste ne yapcaksin hayirlisi olsun" demesini bekleme bence. Insana bi kader yazilir onunde secenekler vardir ve insan kendi secer kaderini. Kimse yargilamasin demissinde yani yargilanmicak elle tutulcak bi tarafimi var? Millet uzun iliski icin guzrl bi gecmis icin kendini parcalar sen elinin tersiyle itmis kardesin yasinda dencek insani tercih etmissin. Yargilamasin seni kimse tamam ama aynada baktiginda kendini yargilamamis olsan yanlis yaptigini dusunmuyo olsan buraya yazmazdin

1- sizin bildiklerinizi karisinin bilmedigini nereden biliyorsunuz
2- ozel olduğunuzu dusunmeyin siz kısa bir sürede mimik çözdü iseniz adamin karisi nefes alip verisini bile anlayacak durimdadir
3- o Devlet kagidina imza dediginiz olay o adami toplum önünde, yasalar önünde o kadinin kocasi cocugunun babasi yapar
4- maalesef sizinle sadece sıkılana kadar beraber olur sonra siradakine gecer. 9 yillik eşini aldatan elalemin kızını tinlamaz

Sana cok temel bi mantiktan bahsetmek istiyorum.biliyorsun ki ya bugun ya yarin yasadigin ask bitecek.ileride duzgun bir adamla evlilik yuva isteyeceksin belki bulacaksin da.peki evlenmek isteyecegin o duzgun ve mantikli erkek biraz arastirip senin evli bir adamla birliktelik yasadigini ogrenince ne yapacak ? en iyi ihtimalle de ogrenmeyecek ama sen ya ogrenirse korkusuyla hep diken uzerinde yasayacaksin.hicbir duzgun erkek boyle bi kadinla evlilik dusunmez cunku.sonra ne olacak ? Sen ancak boyle bir kadinla beraber olmayi midesi kaldiran erkeklerle beraber olabileceksin.bir mal defolu oldugunda onu kimse istemez degerinden cok ucuza gider, zaten o mali zengin imkani olan insan almak istemez ya.aynen oyle.

Libidonuz kurusun...

Son düzenleme:
En azından vicdanın var. Yazında yukarıdan aşağı kendini teselli etmeye çalışıyorsun.

Kınamam,büyük konuşmam fakat önce kendine saygın olsun.evli çocuklu ve zaten karısını daha önce defalarca aldatmış birini kendine nasıl yakıştırıyorsun.sen olmasanda adam karısını aldatacak peki sen kendine ne yapıyorsun?çalışmak için çabaladığın üniyi bırakıyosun.ama evli yalancı tiniyetsiz biriyle berabersin.senden cinsel beklentisi olmayabilir.ama bunu yapmaman seni o adamdan farksız yapmaz.

bugün yaptığın bir hata yarın hiç ummadığın anda çıkabilir karşına.yol haritanı düzeltmeni tavsiye ederim...ileride uçurum görüyorum enkaz olabilir.

çocuk için sürdürülen evliliklere saygı duyamıyormuş!!!bak bak...
karısının bilmediği şeyleri de biliyormuşsun öyle mi
mimiklerinden bile anlıyormuşsun başka bir kadının kocasını!

Rabbim sen ve senin gibileri ıslah etsin!

Bi kere gerçekten seven insan kıskanır.. Ne olursa olsun çok kıskanır.. Hatta bazen o kıskançlık ilişkiye zarar verir..
E şimdi sen bu adamın belkide her gece çatır çatır seviştiğini bilerek (kıskanmayarak)bu saçmalığa devam edebiliyorsan başka bi çıkarın var demektir.
Hiç aşk maşk deme şimdi.. Aşk yeri geldiği zaman sevdiğinden vazgeçmektir.
Ha ama adam zaten illaki aldatacak diyosan bari kendini şu metres durumundan kurtar..
Sizin gibiler yüzünden evlenmekten korkuyorum artık..
Erkek kıtlığı mı var anlamadım ki..

ya kendmi tutamayarak yine yazıorum ama

bak konuya ilk yorumumu yaptığımda yaşına dikkat etmemiştim daha 20 indeymişsin.

sana başımdan geçen olayı özet geçeyim bu yazdıklarım inanki gerçek hatta yine bu konuya benzer bi topicte yazmıştım yine.

senn yaşlarında biriyle tanıştım bir dediğimi iki etmiyodu sevgsni öyle belli ediyodu ki. Dört dörtlük gibiydi herşey. Onu tanığmda dersaneye gidiyodum birkaç arkadaşımla ayaküstü tanıştırmıştım
neyse hersey güzeldi bn sehirdısına gezmeye gttm dersaneden arkadasım aradı sennki seni aldatıo sahilde bi kızla el ele gördm dedi inanamadım
evet oydu dedi hatta beni görünce uzaklastı defalarca arkasına da baktı kaçar gibi gitmeseydi arkasına bakmasıydı o olduğuna inanmazdm dedi bana.
tabi dünya başıma yıkıldı aradım onu inkar etti bitti dedim kesnlkle bitti. öyle kendni acındırdı ki intihar edicem diye çok acıtasyonlar yaptı affetmedim oturduğum yere döndüm defalarca arıyodu açtım bana dediki sana bişey itiraf edicem dedi -ben evliyim bi tane de çocuğum var- ve de -eşim babasının evinde yakında boşanıcaz- dedi kaynar sular başımdan aşağı boşaldı o an bn evli bi adamla mı kaç gündr görüştüm ettim dedim ve o an beynimde şimşekler çaktı kendmden iğrendim meğersem ruh hastasıymış bi tarafını tatmin eden şerefsizmiş. Evli olduğunu kesnlikle bilmiodum. Duyduğum an bırak daha görüşmeyi onu gördüğüm yerde parçalayacam die hırs yaptım. Kesinlikle görüşmedim bni çok takip etti neler yaptı çok tehditler etti karakola gidiyodum bni yolumdan bile döndürdü sokakta sinir krizi geçirdiğim günleri bilirm.

Peki bu durumda bilmedgm halde aylarca görüştüğüm
kendne aşık eden çok mutlu eden ağzıyla kuş tutan bu adamla neden devam etmedim
bosancam karım babasının evinde bile dedi niye geri adım atmadım ?
boşansalar bile ki (o da yalandır tavlama sanatıdır ) bnm evli adamla çocuklu adamla ne işim var ya
ben bu kadar aciz miyim bu kadar düştüm mü ya haysiyetim yok mu benim ?
bu pisliğe yakıştım mı ? bn güçlüydüm sevdim aşık oldum ama bunu öğrenir öğrenmez bitirdim.
senin evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi sürdürmen çok yanlış.
konu bile açmaya gerek olmayan bişey çünkü aklın yolu bir.
kimse sana burda devam et demez bitir der ve inan bana en iyisi en hayırlısı da budur.
Aciz olma bitir bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…