yargılamadan lütfen.

ya bide yeni moda başladı kk da ha neymiş efenim yargılamadan lütfen:18:,çok ta güzel yargılarım efenim:126: ,çok ta güzel küfür ederim efenim,hangi pavyonda çalıştığınızı sorarım efenim ha sakın beni yargılamaya kalkmayın bunlar benim kendi,düşüncelerim hiçbirinizle muhattap olmam efenim

bir insan suçunu bu kadar ört bas edemez ya bak benim şerefsiz babam ve yanındaki o...... da anneme aynısını yaptığı için annemin benim kardeşimin hayatı mahfoldu sen sadece kendini kandırmakla yetin aynada kendi yüzüne nasıl bakabiliyorsun.sen ve senin gibiler Allahınızdan bulun inş.tez zamanda

sahurda Nihat Hatipoğlu yüzüğü sola takmayın sağa takın dedi ,benimki kalktı sağa taktı yüzüğünü ,kabarmış horoz gibi atlıyodum üstüne sola taktırdım tekrar.neyine takıyorsa solda yüzük görünce tabanı yarık it gibi (Kıbrıs halkına ait bir söz)atılan hatunlar var

Tüm okuduklarima bakiyorum ve bütün bu kadinlarla takdir ediyorum 1e kac bi patlma var Türk ahlak yapisi harika etrafda bu kadar haysiyetli serefli kadinlar varken rica etsem birde konuyu arkadas disindaki evli erkeklerle birlikde olan kadinlarr yazsa buraya korktularmi yoksa bende yapiyorum demeye yapan varsa yazsinda nasil oluyormus bizde babamizi kaybettik bari abilerinize eslerimize sahip cikalim koruyalim bi kadinlardan

karısını defalarca başka kadınlarla aldatan adam !

peki sen bundan kendine bir pay çıkartmıyor musun
seni de herhangi bir kadınla aldatmadığını nereden biliyorsun

siz anı yaşıyorsunuz , ama evli bir adam hiç bir zaman boşa kürek çekmez
sizden sadece elinizi tutmanızı istemez
ilerisi oluyordur olacaktır...
iki gün sonra hamileyim yardım diye konu açarsınız

allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri

Aferin sana canım kim olsa senin yerin de aynısını yapardı zaten.
Aşk sevgi çok önemli dimi ?
9 yıllık evlilikte neymiş? Sen adamın mimiklerine kadar ezberlemişsin.
O karısı da anca evde çocuğa baksın, sen kocasıyla fingir de.
Hangi haysiyetsiz olsa senin yerin de aynısını yapardı çok HAKLISIN

Karısının bilmediği şeyleri mi biliyorsunuz karısının bilmediğini nereden biliyorsunuz ki açık açık eşiyle konuştunuz sanki Kendiniz diyorsunuz eşini sürekli aldatan biriyle sevgiliyim demek ki herkes gelip geçiyor gönül eğlendiriyor hevesini alıp eşine dönüyor bu esnada sizde eşini aldattığı bayanlar sınıfına girdiniz üzgünüm Bir kağıt parçası önemsiz mi bunun için yorum bile yapmayacağım

Benım yakın tanıdıklarımdan biri aldatıldı!! 3 Çocuğu vardı.. Karısı ömrünü kocasına adadı.. Evı mis gibi , çocukları pırıl pırıl.. Aralarında tek huzursuz gun gectıgıne tanık olmadım.. Kocası bir heves uğruna başka bir günaha bulandı.. Karısı Once vazgecmesını ıstedı, otekı kadın bırakmadı pesını.. Bu donemde adam karısına hıc olmadığı kadar kotu davranmaya başladı.. En kotusu otekı kadından sarfedılen hakaretler!! Tanıdıgım 3 kere mıde kanaması gecırdı,Ölümlerden döndü, kilosu dustu.. Niye bir dusun.. YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ... SIGINACAGIN HICBIR SOZ, HICBIR BAHANE SENI HAKLI CIKARMAZ..aranızda cok buyuk bir sevgi varsa boşansın.. Sen bu adamı sevdıgın kadar kendını sev, Kendıne saygı duy once..

tamam bizde o kagıda baglı kalmayalım hadi kızlar hep beraber aldatlm kocalarımızı ne manyak insanlar var yaaa sadece kndini kandıryosn kızımmm

midem bulanıor artık böyle konulardan yaa

Çok sevmesi, aslında böyle bir insan olmaması, adamı karısından iyi tanıması, evliliğini çok iyi bildiği için imzadan ibaret olduğundan saygı duymaması.
Yani sen kim oluyorsun ki seni tanımayan bir insana uzaktan saygı duymuyorsun. Bu kendinin kendine yapmış olduğu yaptırımdan başka bir şey değil. Olaya kendini inandırma ve erkeği bu evlilikten ayırma.
Ne kadar kolay demi bir imzadan ibaret olan evlilik olmasa da olur burada ilahi bir aşk varken..
Ne kadar yazık..

Seni yargılamıyorum sana ACIYORUM
Hiç merak etmeyin yaşattiğiniz şeyleri Yaşamadan ölmezsiniz Rabbim yaniniza birakmaz yarına birakir....

Son düzenleme:
Ilerde çok pişman olursun.. keşke o zamanlara geri donebilsem hatalarimi duzeltebilsem dersin. Çok gençsin. Yapma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yaşındaki gencecik bir kızdan duyduklarım beni çok üzdü

sözlerinin bir çoğunu cahil ergen ve olgunlaşmamış diyerek duymamaya çalışıcam
ama benden sana bir abla tavsiyesi
kendini kullandırma
senin duyduğun hisler samimi olsada
karşındaki adamın düşüncesi şu
-BAK BU HALİMLE BU YAŞIMDA 20 YAŞINDA Kİ ÇITIRI GÖTÜRÜYORUM

büyük ihtimalle yakın çevresine de hava atıyordur
acaba sen duymadan hakkında neler konuşuluyor
eşi için kimse konuşmaz ve ortaya çıkınca kendisi de dahil eşine destek olur
dile düşen rüsvan olan üstelik bunu adam zengin diye yaptı diyen çok olur
akıllı ol olgunlaş

yolun yanlış
karısı ile evinde mutlu olduğuna emin ol
sadece kullanıyor seni
heeee
seks yok demişsin ya
o adam seni yatağa atmıyor olsa
senin gibi bir yeni yetme ile başka işi olmaz
bu sözün tepkileri azaltmak içindi bence

Aaa seks yok muymuş? Ee ne demeye beraberlermiş o zaman. Evli hem de, hem de karısından iyi tanıyormuş, bilmediklerini biliyormuş. Evliliğini de çok iyi bildiği için saygı duymuyormuş. Muhallebici muhabbetleri mi bunlar yani şimdi?

ne istiyorsun peki onu istemiyorum bunu istemiyorum, bırak arkadaşım yaaa olabilir sevmiş olabilirsin ilk sevip ayrılan sen değilsin el vicdan yani...

Çok tatlı yazmışsınız efenim

kendinde söylüyorsun sevgilinin karısını ilk aldatışı değil ve seninlede son olmayacak sen gideceksin yerine başka birisi gelecek ve de oda buraya yazacak 9 yıllık karısının bilmediği sırları biliyorum karısının anlamadığı ruh hallerini biliyorum nerden biliyorsun karısınında bunları bilmediğini sana çok iyi bir sevgili ama belkide karısına çok iyi bir eş evde!! sadece seni kullanıyor diğer sevgilerine yaptığı gibi .. ha birde yargılamayın beni demişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…