meraba. arkadaşlar. kimseyle paylaşamadığım bir sorunum var.
20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
sonuçta evli bi insan arkaadaş gibi konuşmama bile gerek yok diye düşündüm.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.
bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.
tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.
yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
20 yaşındaki gencecik bir kızdan duyduklarım beni çok üzdü
sözlerinin bir çoğunu cahil ergen ve olgunlaşmamış diyerek duymamaya çalışıcam
ama benden sana bir abla tavsiyesi
kendini kullandırma
senin duyduğun hisler samimi olsada
karşındaki adamın düşüncesi şu
-BAK BU HALİMLE BU YAŞIMDA 20 YAŞINDA Kİ ÇITIRI GÖTÜRÜYORUM
büyük ihtimalle yakın çevresine de hava atıyordur
acaba sen duymadan hakkında neler konuşuluyor
eşi için kimse konuşmaz ve ortaya çıkınca kendisi de dahil eşine destek olur
dile düşen rüsvan olan üstelik bunu adam zengin diye yaptı diyen çok olur
akıllı ol olgunlaş
yolun yanlış
karısı ile evinde mutlu olduğuna emin ol
sadece kullanıyor seni
heeee
seks yok demişsin ya
o adam seni yatağa atmıyor olsa
senin gibi bir yeni yetme ile başka işi olmaz
bu sözün tepkileri azaltmak içindi bence
düşünce şeklinize sahip olamıyorum. Bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. Aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. Söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. Karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. Ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. Hiçbir beklentim yok. Sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. Her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. Kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?
ya bide yeni moda başladı kk da ha neymiş efenim yargılamadan lütfen:18:,çok ta güzel yargılarım efenim:126: ,çok ta güzel küfür ederim efenim,hangi pavyonda çalıştığınızı sorarım efenim ha sakın beni yargılamaya kalkmayın bunlar benim kendi,düşüncelerim hiçbirinizle muhattap olmam efenim
Çok tatlı yazmışsınız efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?