yargılamadan lütfen.

devletin kağıdı üzerinde imza atıyorlarmış boyle olan evliliğe saygısı yokmuş. olmayan vicdanınızı böyle bastırın işte. boylelerine tek duam sende evlen o devletin kağıdına imza at çocukların için o hayata mahkum kal. vicdansızın biri gelsin boyle bi evliliğe saygı duymuyorum desin kocacınla işi pişirsin

Demişsiniz ki ; ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?

Allah ne verirse hayırlısını versin.. Bu kadar mı, insan kendini göz göre göre düşürebilir ? Bunu bile bile nasıl devam edebiliyorsunuz ki? Şunu bil ki; gün gelir kaybettiğin zamana çok acırsın.. Millet geleceğinin peşindeyken, sizde evli adamın gönlünü etmeye çalışıyorsunuz? Üstelik ben olmasam başkası zaten olur diyebilecek bir adam için ! Böyle birinin sevgisindende nasıl eminseniz ? Hayret ...

hem parasında pulunda değilim diyorsun benle olmasa başkasıyla aldatıcak yicek diyosun tam bir dengesiz ergensin umarım bakire olarak kurtulursun bu durumdan

bırde yargılamayın demıs yaaaa!!!!!!!! buraya konu acıyorsan kusura bakmada yargılanırsın amma iyi amma kötü haaaa ıstemıyorsan acmazsın konu olur bıter.. ayrıca nasıl bır zıhnıyet nasıl bır dusunce yapısı bılemedım cozemedım gıttı sen ve senın gıbıler nasıl can verıcek otekı dunyada ne dıyelım ıns bır gun evlenırsınde aynısı basına gelır kımsenın evlılıgınede saygı duymak senın gıbılere dusmez Allahım sen bızı hemcınslerımızden koru Ya Rab

o kadarını yazmak edebini aşmış diye tahmin ediyorum ipekcim
seks olmasa
zengin evli çocuklu orta yaşlı bir adam
20 yaşındaki kızı ne yapsın
kültürel birikiminden faydalanıp
danışmanlık yaptırmıyordur dimi

valla bana kızmayın hanımlar.. ben eşimede diyorum.. Artık erkekler namuslu oldu kadınlar arkamızdan iş çeviriyor.. Ne diyeyim Allah senide görüyor o adamıda elbette size de bir ceza kesmiştir..

Konu sahibi sizi tebrik edemiycem... O aşk dediginiz şeyi sevgilinizden evlilige dahil en ufak bir sey talep ettinizde sizi nasıl bıraktiniz da göreceksiniz......sizin askınıza da saygı duymuyorum size de aşk yeri geldiginde vazgecmektir karsındakinin iyiligi icin....

Ben olmasam da zaten eşini aldatacak diye anca kendinizi avutursunuz.... Diyelim ki öle ozaman o karakterde biriyle ne isin var bir cıkarın mı var.... Çok merak ediyorum o adam siradan bir isçi olsaydı yine devam etcekmiydin iliskiye.....

Son olarakda o saygı duymadıgın altı üstü bir imza olarak gördügün evlilik senin gözün de bir degeri olmayabilir ama toplumda da tum kurumlarda gecerli olan bir evlilik senin kıstasına göre gecersiz olmuyor canım...... Ayrıca o altı üstü imza dedigin seyi kimbilir ne umutlarla ne hayallerle attılar ....Sen kendini avutmaya devam et

valla bana kızmayın hanımlar.. ben eşimede diyorum.. Artık erkekler namuslu oldu kadınlar arkamızdan iş çeviriyor.. Ne diyeyim Allah senide görüyor o adamıda elbette size de bir ceza kesmiştir..

Çevremde neler görüyorum birde burda okudukça zaman iyice değişti artık...

emrin olur canım yargılamayız.
20 yaşındasın ve hemcinsine yaptıklarına bak yazık yazık.
kınamıyorum kızım var ama sizin gibileri Allah ıslah etsin. benim evliliğimde böyle zilli bir ergen yüzünden bitti.
beddua etmiyorum ama yatıyorum kalkıyorum bana yaşattıklarının aynısını yaşasın dye Allahıma dua ediyorum.
senin saltanatın da üzerine gelen diğer kadın sayesinde bitecek. "hani demişsin ya ben başlatmadım" senle de bitmeyecek. ilahi adalet evdeki karısına ne yaşatıryorsan, sana da aynını yaşatacak, ha bu adamla ha ilerde evleneceğin kocanla, ne eksik ne fazla tam da üzdüğün kadar üzülücen.
üstelik 9 yıllık evliymiş yani nerden baksan senden 10 yaştan fazla büyük. avuntun da "benden hiçbir cinsellik beklentisi olmadı" unutma onun aynı yatağı paylaştığı karısı var.
ne diyim ki senin gibilere, olmaz olsun aşkınız, sevginiz.
evlat olsanız sevilmezsiniz.

Son düzenleme:
başkaları da vardır muhakkak diye düşünüyorum ben. sizden önce varmış, şu anda sizleyken de vardır, sizden sonra da olacaktır.

ben o adamın karısının yerinde olsam, öğrenince sana tazminat davası açardım. tabi koca namzetiyle beraber. aynı nickinde yazdığı gibi bireksik bir fazla farketmez, safım belli olsun.
iyi ki cehennem var.

Son düzenleme:

"yargılamadan lütfen , yargılamayın , kınamayın " diye başlayan her konunun altından nedense aynı şey çıkıyor. adam karısını sizinle aldatıyor yani siz metres diye tabir ettikleri şey olmuşsunuz. bu adamın karısını sürekli aldatması demek sizin evli bir adamla ilişki yaşamanızı ne yazık ki haklı kılmıyor. bu bir karakter meselesidir. ayrıca resmiyette evliler kağıt üstünde vs. çocuklar için bir aradalar bunlara kesinlikle inanmıyorum. karısıyla aynı yatakta ya da aynı evde yaşadığı cinselliği size anlatacak değil.

kusura bakmayın ama ben de "zaten karısını hep aldatıyor" diye düşünüp sizinle yaşadığı ilişkiyi normalleştirmeye çalışmanıza SAYGI DUYMUYORUM.

Son düzenleme:
sizin adınıza o kadar üzgünüm ki anlatamam.şuzan ayaklarınız yerden kesilmiş havalardasınız ama adam bir gün karşınıza geçip ben karımı,çocuğumu seviyorum dediği zaman o çıktığınız yükseklerden çok kötü şekilde yere çakılacaksınız.
kendinizi bir de sevgilinizin eşi yerine koyun.aynı durumda olsaydınız ne yapardınız?kocanız sizi genç ve bekar bir kadınla aldatsaydı?aldatmak sadece yatakta olmaz.ya da sevgilinizin çocuğunun yaşadıkları?o çocuğun vebalini nasıl vereceksiniz?
yaşınız çok genç ve hayat tecrübeniz yok.erkekleri tanımadığınız da belli.sevmeyen erkek sırf çocuğum var diye bir evliliğe katlanmaz bundan emin olun.ayrıca kendiniz de söylemişsiniz.adamın hayatındaki tek kadın değilsiniz,eşinden başka kadınlar da olmuş.ayrıca bu adama nasıl güvenebiliyorsunuz?diyelim ki eşinden ayrılıp sizinle evlendi.sizi aldatmayacağından nasıl emin olacaksınız?
bir tv dizisinde bir cümle vardı çok fazla gerçeği anlatan :adam sporunu yapmış gitmiş daha ne bekliyorsun ?
ayrıca bekar kızlar evli erkeklerde ne bulur onu da anlamam
9 yıllık karısının kocasını tanımadığını nerden çıkarıyorsunuz?eminim kadın kocasının nefes alışından bile ne düşündüğünü anlar.karısından bişeyler saklayan adamdan zaten hayır gelmez.
size tek tavsiyem daha fazla vebal almadan bu adamdan ayrılın ve kendinize tertemiz bir sayfa açın.ayrıca bıraktığınız üniversitenize devam etmeniz sizin için daha faydalı olacaktır.

Konu sahibesi yine yok
İnsanların damarına basıyorlar sonra gidiyorlar, sanırım ziyaretçi olarak izlemek daha keyifli geliyor
20 yaşında bir genç kızsın, sana burada edilen bedduaların hiç birini etmeyeceğim, benim hayat görüşüm başka
Evdeki kadın gözünü açsın bir zahmet, affetmeyiversin aldatan herifini, aldatıldığını bilmeyen ya da eninde sonunda anlamayan kadın yoktur, çok istisnai bir durum olmadıkça adam yerine konup da kıymete binmesin bu pislikler. Adam zaten sözlerin ötesine geçmiş, ahlaksız yaratıkkk
Ama sen ; hayatın çok başında gencecik bir kızsın, kendine bunu layık görme. Sevginin şahı olsa asla ikinci olacağın bir şeye boyun eğme. Hayatta kuralların olsun, amaçların olsun, kendinin kıymetini bil. Böyle ahlaksızlara pabuç bırakma, onlarla bir olup ahlaksız olma. Kaç, uzaklaş, baştan başla yaşın buna müsait. Hayatta bir duruşun, bir değerin olsun, Allah'ın karşısında duracak yüzün olsun ....

20 yaşında evli bir öküzle berabersin,karısını da başka kadınlarla,hemde senide aldatıyor..
Sana ne yapmalı biliyormusun,kafanı tutup kıvılcımlar gelene kadar duvara sürtmeli..
Hadi evladım boş işler bunlar,bunun adınada sakın olaki ''AŞK'' deme sakın...
Kendi yaşıtlarınla arkadaşlık yap biraz...

Senin gibi bi ahlaklı (!) yüzünden anne ile babamın evliliği bitti...

Kadının konuşmaları aynı sen gibiydi........ Babam yuvasını dağıttı... O kadınla öyle bi hale geldilerki babamın silahı ile kadın kendini bheyninden vurdu...

üstelik allah ona sadece yemek yiyebilmesi için sağ elini vermiş geri kalan vucudu felçli idi..

Kimse sahip çıkmadı kadın sığınmada.......

Babammı hergün ölüyo ben 3 çocuğumun annesine bunları nasıl yaptım diye.....

Allah senin gibi insanların hakkından öyle güzel geliyoki... Aşkmış.... Onun adı aşk değil metres hayatı ahlaksızlık erdemsizlik vicdansızlık

allah sana aynı acıları yaşatacak buna emin ol..... O kadının eminim tırnağı bile değilsindir... Adamdanda tiksindim...

Hem karısı ile beraber hem senin gibi biriyle beraber ne midesizmiş... Sana karımla sorunumuz var onun bilmedğini sen biliyosunlarla elinde tutmöaya çalışcak sende kendini kandırmaya devam edicen.... Keşke kadın öğrensede senin gbilerini iyice bi rezil etse...

Allah başına versinde gör inşallahhhhhh

resmi nikah olmasada dini nikah kıy gitsin.
hem adamın 9yıllık karısının bilmedigi bi cok şeyide biliyosun.
hak ediyosun o adamı...
ama beni aldattı nikahdan sonra diyede gelme karşımıza...
dün yedigin hurmalar bugün seni tırmalar deriz bizde

Benle yapmasa başlkasıyla yapcak iyisimi yabacıya gitmesin diyo ahlaksız

Bekar adam kıtlıgı yeminle....
cumhur başkanlıgı secimi bi bitsin yazıcam
bekar erkek ihrac etsinler güzel yurduma

canım başımdan geçti öyle bi adalaeti var ki rabbimin.... Yuvamızı yıkan kadın babamın silahı ile kendini vurdu

babnızın parasını yiycem gezcem içicem dolaşcam hasta kardeşinizi bakımevine atıcam diyodu

şimdi felçli kendi bakım evinde..... Allah ona sadece yemek yemesi için sağ elini vermiş geri kalanı felçli....

Hastanede gördüm rabbimin işi.... Bu ayaklamaı gezceksin dedim adi ....... Kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…