yargılamadan lütfen.

Neye göre buralara bu ahlaksız ilişkilerinizi yazıyorsunuz hepiniz gerçekten midem bulandı bu aralar kk da bu konuları görmek el insaf ve kadın belki bahsettiğin adamın karısı şuan aramızda kadının hiç bir şeyden haberi yok gidin pis ilişkilerinizi içinizde yaşayın pes ya

Rabbim ne kadar büyüksün....

tüylerim diken diken oldu...

Annenizin Allah yar ve yardımcısı olsun. AMİN..

allah seni ve senin gibileri nasıl biliyorsa öyle yapsın..
insanların evlerindeki huzuru mutluluğu güveni çalıyorsunuz..
o kadının hakkı burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah..

ohhh ne güzel olmuş valla...

kimi kimden kıskanıyorsun? karısı değilmi en doğal hakkını onunla aynı yatakta olmak. hangi sıfatla kıskanıyorsun merak ettim?

sen olmasanda aldatıyor. ozaman sen ondan hiç ayrılma. başkasıyla aldatcağına seninle aldatsın. nede olsa parasında pulunda gözün yok.

boşanmasını istememeniz çok olgun bir davranış.. kadın duysa minnettar kalır..

karısıyla onları kaç kere yanyana gördün de daha çok tanıyorum kararını verdin. iş yerinde yan masa da oturan iş arkasaşımında miniklerinden anlayabiliyorum. bu özellik yada aranızda ulvi aşka yorulcak bişi değil.

haklı olduğun tek nokta.. bu adamın sırlarını bilmen.. karısını sürekli aldatan bir adamla beraber olman..

düşündüğün tek noktanda bu olmasın.. başka şeylerde düşün.. adamın miniklerinden bişeyler anladığına göre ileri görüşlü olman lazım.. TEK düşüncen bu olmasın

rabbim ne kadar büyüksün....

Tüylerim diken diken oldu...

Annenizin allah yar ve yardımcısı olsun. Amin..

öyle mutluyuz ki canım..... Aynı bu konu sahibi gibi bi karakterdi... Aşkmış sevgiymiş... Evli üç çocuk babası ile düşüp kalkmak aşkmı.... Metresten başka bişey değiller.....

Taktiri ilahi işte....... Annem ayağına gitmişti yapma benim özürlü çocuğum var bu adamdan sabada hayır gelmez sende ortada kalırsın

noldu annem ayrılınca onada nikah kıymdı oda babamın silahı ile kendini vurdu..... Tesadüfen hastanede gördüm .. Annem ayağına gelince ayak ayak üstüne atıp sıgara yakıp gezcem tozcam özürlü kızı yuvaya atıcam demişsin bu ayaklamı bu bedenlemi babamın parasını yiyeceksin dedim........

Inan acıdım..... Allah layığını vermiş..... Hemde 5 yasındaki oğlunun gözünün önünde vurmuş kendini ona bile acıdım...

Siz sanmayınki konu sahibi bu adamla masumane el ele gezme vs... Bunları iyi bilirim... Evli biri başkasıyla masumane aşk yasıcak ha...... Güldürme yavrum bizi............bi arkadaş nasıl iyi para kazanıonmu bari demiş o kişiyi saygıyla alkışlıyorumm

evli erkeklerden ne istiyosun bide yargılamadan lütfen diye başlık atmış.midesiz kadın.sende aldatılacaksın.yuva yıkanın yuvası olmaz diye bişey duymadın mı? sabır allahım...yok çok seviyormuş,yok numarasını vermiş...ALLAHTAN KORK !!!

Adamın aynı yatakta karısı ile uyumasını bile kıskanıyormuş.
Karısının bilmediği sırları biliyormuş.
Kendis iolmasa bile adam zaten aldatıyormuş.
Birde boşanmasını istemiyormuş..
Git işine çocuğum 20 yaşında boyundan büyük ettiğin laflara bak.
Hayat seni öyle bir silkeler ki ne olduğunu anlayamazsın..

Ne kadar kalpsiz, ruhsuz, duygusuz, inançsız insanlar var ya.
Özürlü kızı yuvaya atacağım falan derken aslında kendi sonunu hazırladığının farkında değilmiş resmen..
Hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz. Ne ekersen onu biçersin.

İnanamıyorum kizlarimizin bu kadar salak olduguna. Ben her seyini biliyorum, bana cok asik. Trajikomik, Allah islah etsin ne diyeyim.

Rabbim ne kadar büyüksün....

tüylerim diken diken oldu...

Annenizin Allah yar ve yardımcısı olsun. AMİN..

Benim babamla annemde evlerini ayirdi bi yuzden bosanmak uzerler annenlerin arasi duzeldimi baban pisman oldumu.bende bikiyorum bizim yuvamizi yikan kadinda allahindan bulacak

20 yaşında gencecik bir kızsın..
hata yapmış olabilir. ama toparlanabilirsinde.. önce bu düşüncenin yanlış olduğuna kendine inandır..
seninde yaşadağın aşkı sevgiyi haykırmaya en dibine kadar yaşama hakkın var.. normal bir ilişki olsaydı gizli saklı olmazdı dımı..
kendine güzel bir hayatı laik gör ve onu yaşa..

ben olmasamda karısını aldatan biri diye düşünüp kendini hafifletmeye çalışma..
sen onurlu bir davranış yapıp. madem oda seni çok seviyor artık kimseyle beraber olmaz öyle deilmi.

ozaman neden okulu bıraktınız.

yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?

sayende normal değil artık farkındamısın?

Son düzenleme:
ayy güzelimmm yaa nelerr çekiyoo bu yaşındaaaa aşk acısı kolaymııı be yavrucum niye yargılayalım seni olmadık bir aşka kapılıp yuva yıkıyosun alt tarafı hem cinsin olan bir insan evde ne hayallerle mutlu olup evlendiği eşinin yolunu beklerken adam senle gününü gün ediyo hee ama sen olmasan başka bir yuva yıkan olacaktı metresi ikinci kadın niyee yargılıcazki seniii sen masumm masum aşık oldun evde babasını bekleyen masummm bir çocuğunn ne önemi var arada aşk varsa dimii amaaa ne kadar insafsız yorumlar yapıyoruz çok ayıpppp bizeeee

NOT: Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yaşattığını yaşamadan ölme inşallah......

aynı yaştayız benim de iki yıllık düzgün bi ilişkim var çok şükür. ben sevgilime başka biri bakar mı diye kıskanırken sen başka hatunla aynı yatağa giren adamla mı aşk yaşıyrsun? 2. olmayı nasıl kabul ediyorsun nasıl yediriyorsun kendine? yarın öbür gün o kadın bi daha doğurur ben soyleyim sana. aklın başına topla bunun sonu yok.

sana laf söylemeyelim de napalımm heeee alkışmı tutalımm aferinn mi diyelim!!
benim tanıdığım biri sırff senin gibi bir insan yüzünden boşanıyorr eşinden.. ve çocugu daha küçücük. ne hakkınız var bir yuvayı dağıtmaya ne hakkınız var o küçücük çocukların gelecekte psikolojisini bozmaya baba sevgisinden mahrum etmeye. yazıklarr olsunn diyecek başka bişe bulamıyorum ben çok sinirlendim şuan. sevmeye devam et bakalım emin ol senle evlenir çok mutlu olursunuz kesin yanii

cok hossunuz gercekten

sen çok aşıksın karısı sevmiyor evlilikleri kötü diye bütün problemler çözüldü. sen müthişsin, karısı tü kaka.

Hadi git şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…