yargılamadan lütfen.

çok pardon ama 9 yıllık karısının bilmediği şeyleri biliyorum ne demek?? sen karısının neyi bilip neyi bilmediğini, nereden biliyorsun??

bi insanı yargılamak belkide en son yapacağım şey ama o insanın da biraz utanması, biraz pişmanlık duyması gerekmez mi? Hadi kendinden, annenden, o kadından hiç utanmadın ama burada evli, yeni aldatılmış kadınlardanda mı hiç utanmadın merak ediyorum.

Umarım en yakın zaman da doğru insanla karşılaşıp,aşık olursun. Allah kimseye aldatılmayı da, aldatmayı da yaşatmasın.

Metreslik nasıl iyi para var mı ?

voooohohoho hahah diye tepki vermek istiyorum Nihali. kalp kırmayayım ama güldüm.

konu sahibesine ithafen;

Allah doğru yola soksun sizi inşallah.

Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Ben aynı sizin gibi bir hatunu en yakınımı üzdü diye cümle aleme rezil ettim, sokak ortalarında dövdüm. Ellerim dert görmesin.

Dahasını hakediyorsunuz ama bir şey demeyeceğim arkadaşlarım en güzel cevapları vermiş.

Yazık hiç kadınlık gururunuzda mı yok?

Hemcinslerimden utanıyorum bazen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ya arkadaslar adamin cocugunun oglan olup 7 yasinda oldugunu nerden ögrendiniz?
Ben neden kacirdim :26:
Yoksa yine kendine cevap veren bi sahismi var karsimizda????
Kafamda deli sorular...

Sünnet falan dedi, 9 yıllık evliler dedi. Herhalde 6-7 yaşındadır dedimdi ben de:26:

9 yıllık karısının bilmediğini biliyorsun, 5 dk daha uyudu diye seviniyorsun falan. ama nedense sen ve bunu yaşayan kadınlar gece karısıyla ilişki yaşayıp yanına geldiğini düşünmüyor onu hala seviyorum ayakları yapıyor. arkadaşım 20 yaşında gencecik insansın anan baban elin evli erkekleri saf duygularını kullansın diye mi büyütttü

Sünnet falan dedi, 9 yıllık evliler dedi. Herhalde 6-7 yaşındadır dedimdi ben de:26:

He tamam anladim
Bende dedim konularimi karistirdim
Zaten bi tuaflik var biri egleniYor yine ama olsun, okuyanlar arasindada böyle s...sizler vardir tum yorumlar onlara gitsin ...

Gene ergenin biri cikmis bizi kekliyordur belki de
Gecen gun delinin biri cikmis boyle bir konu acmis biz de kukreyince anket yaptim la yok ben unide ogrenciyim zart zurt dedi

Ya öyleleri yüzünden inanamıyorum hiç bi konuya, hep bi şüphe.. Gerçi böyle konular fake olmasa bile, inanılacak gibi değil

Su laf cok dikkatimi cekti dusunceniz su sizle sevgili olmasaydi baskasiylada sevgili olup karisini aldatirdi boyle dusunuyorsunuz anladigim kadariyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 dakika daha karısıyla sarılıp uyudu olmasın o

Devlet nikahina laf etmis ya kizimiz, oyle bir imzayla yurumuyormus evlilikler. Evet imza onemli degil ama bunun yaptigi da s....zlik. Emin ol bu ulkede cok eslilik olsa bunun gibiler kuma gitmeye razi olur hem de gule oynaya.

He tamam anladim
Bende dedim konularimi karistirdim
Zaten bi tuaflik var biri egleniYor yine ama olsun, okuyanlar arasindada böyle s...sizler vardir tum yorumlar onlara gitsin ...

Bende de bu pişkinlik şüphe uyandırdı ama hadi hayırlısı

Devlet nikahina laf etmis ya kizimiz, oyle bir imzayla yurumuyormus evlilikler. Evet imza onemli degil ama bunun yaptigi da s....zlik. Emin ol bu ulkede cok eslilik olsa bunun gibiler kuma gitmeye razi olur hem de gule oynaya.

İmza niye önemli değilmiş ki efendim? Anası babası evli değil mi bu kızın?
Şahsen annemle babamın bir imza ile bağlı olmasından memnunum. Soyadım belli, kimin kızı olduğum belli. Nesi kötüymüş efendim imzanın?
Cıxx cıxx resmi nikahı küçümseyenleri görüyoruz he artık!
Nikah yeni çıktığında kadınlar herhalde kıydırmaya uğraşıyordu, şimdi de tam tersine. Tanrı aşkına noluyorsunuz konu sahibi?

..................................................................................

Bu adamı babanız yerine koyun. Annenizi babanız aldatıyor. Ama diğer kadın çok seviyor. Ama babanız annenizle altı üstü bir imza (!). İle evli. Mutlu olur musunuz. Allah ıslah etsin.! Bir de kendinizi masum gösterebildiniz ya. Tebrik ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar. anlamıyorum. ben size bir derdimi anlattım. ve burada süper bir şey yapıyorum harikayım çok eğleniyorum ben diyerek anlatmadım bunu. hata yapıyorum. üzülüyorum. kötü bir niyetle yapmıyorum. SADECE BİR TÜRLÜ, YANİ BİR TÜRLÜ BUNA SON VEREMİYORUM. sorunum işte bu. kötü bir niyetim yok. allahım çok mutluyum evli biriyle beraberim gibi bir kafa yaşamıyorum. ne sanıyorsunuz.

Neden kendinize bu kötülüğü yaparsiniz bilmem ki bir adam icin hayatinizi berbat etmek ne kadar dogru dunyada adammi yok siz diyirdunuz karisini aldatan biri seni neden aldatmasin ben artik erkeklere gercekten suc bulamıyorum suç kadinlarda eşi yerinde siz olsaydiniz bu kadar basit anlatabilir miydinuz birde oylw masummus gibi anlatiyirlar ki cok iyi niyetlisiniz
Simdi biz ne yapalim bu anlattuklarinizdan aferin mu diyelim yoksa kader kurbani mi diyelim yok yok en iyisi biz buna edepsizlik diyelim
ALLAH im sen bizi evlatlarimizla imtihan etme dogru yolundan ayirma...
Allah sizi ve sizin gibileri islah etsin.

Tamam, madem öyle o zaman nefsine hakim olamamanın bedelini eşine ödetme , olayı anlat bilsin
sonra da ayrıl.
Suçluyum tamam deyip sonra aynı şeyleri yapmaya deevam etmeye hakkın yok

Son düzenleme:
Adamin karisina yaptigin haksizligi bir kenara koy hadi okadar vicdanli biri degilsin diyelim. Daha once karisini aldatmis daha sonrada aldatacak diyorsun madem bunlari biliyorsun hersey bir kenara kendine saygin olsun neden kendini kullandiriyorsun.

Sen mazoşist misin kızım? O zaman bile bile niye acı çekiyorsun? Biz ne yapabiliriz ki? Herkes ayrıl diyor sana işte. Aklın yolu bir demek ki, bak herkes aynı fikirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…