yargılamadan lütfen.

karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.

Genelde karisini aldatan adamlar 'Karimla mulu degilim, hayata seninle basladim, senden baskasi ve sonrasi yok' derler...

Siz, karisini siz olmasaniz baskasiyla aldatacagini belli edecek kadar karaktersiz, zampara bozuntusu ve size saygi duymadigi icin bunu acik edecek kadar da genis birini bulmussunuz, tebrikler...

Pisman olan vicdani olan böyle birseyi surdurmez kendinizi rahatlatmak avutmak için arjasina siğindiğiniz bahanelerdir böyle bir ilişkiye başlamaniz bile büyük bir hata bunu dert görüp anlatıyorsunun insanlarin öyle dertleri var ki bir ekmeğe mi muhtacsiniz yoksa eziyet siddet altinda misiniz bedir size gore dert peki fazla uzatmaya gerek yok bu aralar kk bu dertlerle doldu unutmayin yaşadıklarınızla değil yaşattiklarinizla anilirsiniz..

Tamam, madem öyle o zaman nefsine hakim olamamanın bedelini eşine ödetme , olayı anlat bilsin
sonra da ayrıl.
Suçluyum tamam deyip sonra aynı şeyleri yapmaya deevam etmeye hakkın yok

Pardon ben aldatmaca konularını karıştırdım

O zaman milletin nikahlı kocasından uzaklaşın. İnsanlar sizin gibiler yüzünden kocasına güvenemiyo ya. Erkekler zayıftır hadi diyelim. Ee siz de mi yani. Bi kadın bi kadına bu kötülüğü yapmamalı. Yapmayın Allah aşkına..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılsa bu adamla ilerde ciddi bi durumun olmayacak nasılsa bitecek yahu daha 20 yaşındasın ilerde doğru bı ılıskı yaşayacaksın doğru birine aşık olacaksın tam mükemmeli yaşarken bunlar tokat gibi çarpacak yüzüne niye geçmişini yakıyosun ? zaten bu adamı topu topu kaç aydır tanıyosun ki aşık oldun ya aşk bu kadar basit bişey değil arkadaşım zaten ünivteyı bırakmıssın bide evli adamla ne işin var manyak mısın hayatını kendi ellerinle mahvediyosun ? bu adama aşık falan değilsin her zamanki gibi yasak olan şey tatlıdır mantığı eğer o adam karısını bırakıp sana gelse inan ilgini çekmez aşk falan değil bu bi kendine gel acı falan çekmezsin korkma

Biz istediğimiz kadar konuşalım arkadaşlar durmadı durmayacak ya o yuvayı bozcak yada adamdan çok sağlam kazık yicek olcak yani işte bişeyler . Konuşmalarından belli değil mi ne halt olduğu amacı sadece yandaş bulmak kesinlikle suçlu falan hissetmiyor. Hatta yasak olduğu için daha tatlı geliyordur kendini türk filmlerinde falan sanıyor.

Adamın evliliğini sorgulamak sana mı kalmış... yok kağıt üzerinde, yok bilmem ne... sana ne? Nereden buluyorsun bu hakkı? Senin konumundakilere Türk halkının güzel yakıştırmaları vardır, sen de bilirsin.. kendini öyle görüyorsan bize ne demek düşer?

20 yaşında çocuksun daha, üniversiteyi okusaymışsın keşke... hayırlı bir evlat olurdun belki, anana babana yazık...

Ayril madem. Ne demek son veremiyorum ya! Nasil kotu niyet yokmus arkadas, sen evli kadinin nasil acilar yasayabilecegini, cocuguna neler yapacagini nasil bilmezsin. Evli adamla kalkip sevgili oluyorsun, ne bicimsiniz ya. Aci ceken bir kadin olarak konusuyorum lanet olsun bu kafa yapisina.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Hayatta ya adam gibi oku
Ya da adam gibi calis
Elalemin evli erkekleriyle takilma

Üüüüffffffff...konuyu açan yeni üyeymiş ya, keşke boşuna mesaj yazmasaydım, kesin tez konusuna kurban gidiyoruz...

Ayrıca bu adam gece karısıyla birlikte oluyo. Sizle de sabah görüşüyo yüzünüze bakıyo. Mideniz nasıl kaldıyo?

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

keşke o erkek de böyle düşünüyor olsa da boşansa bir de bunu düşün derim o böyle düşünmüyor neden acaba, çocuklar için deme çocuklarını düşünen insan zaten nikahı varken böyle bir gönül ilişkisine girmez

Ayyy ne bu boyle yaaaa sizi bize sirayla mi verdiler ne bu bee ewli oldugunu bile bile 2.bir kadinsiniz yaaa tek olmk dururken allahim cok sinir ettin bni yaaa bireksik insalllah karisi seni sfarkeder agznnzn payini alirsin bile bile bu yolda 2 kadinsin o adamnda cocugu sen nesin kuzum

Bence karısı o seviyeye inmez. Niye insin ki.

sana öyle geliyo canım gece karısının koynunda.sende onun için taze körpe ekmeksin.20 yaşında kızı kandırmaya ne var.9 yıllık evlilik bitmez sen istesende bitmez merak etme.ortalıkta bekar dul adam dolu ne istiyosunuz milletin yuvasından.yaptıkların bir gün başına gelicek o zaman anlarsın neyin ne olduğunu.bu dünyada yaptıklarını görmeden ölemiyosun

Merhaba. Geçen gün bende buna yakın bişeyler yazmistim belki bazi arkadaşlar hatırlıyodur. Maalesef ki benim de 2 sene boyunca böyle bir ilişkim oldu. Ilk zamanlarda ayaklariniz yerden kesiliyor ne olursa olsun diyorsunuz. Ama zaman gectikce ne yaptiginizi daha iyi anliyorsunuz. O adamin karisinin yaninda nasil yalanlar soyledigini hayal ediyorsunuz. Kendi ailenizi düşünüyorsunuz. O zaman adina o aşk sevgi dediginiz hersey yalan oluyor. Ben daha yeni bitirebildim o iliskiyi. ama cok pismanim şimdi. Ilerde hayatıma girecek olan insana nasil soyleyecegim soylemezsem olur mu olmaz mi? Ilerde birgün bu durum karşıma çıkar mi? Ben bu durumla yasayabilir miyim? Inan bana o heyecan gecince icinde aci bir pismanlik kalıyor sadece.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yargılamak istemiyorum yazmayayım diyorum susamıyorum. Bu konular da bana doğru gelmiyor fake geliyor da neyse. "Yargılamadan lütfen" diye başlık mı olur bilmiyor musun yargılanacağını ya? Evli bir adamla birlikte olmaya AŞK demiyoruz biz başka bir şey deniyor ona ve şu evli barklı adamların kafasını karıştıranlardan nefret ediyorum yahu yaşıtınız erkek mi yok kalmadı mı? Gençliğine yazık ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…