yargılamadan lütfen.

Inmez iner onu allah bilir sadece bu bayann agznn payini almasi dilegiyle

Alır alır. İlahi adalet. Allahım korusun. Kendimi evdeki bayanın yerine koyuyorum da .. O kadın karsısında ne kadar da aciz görünüyodur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derdin tam olarak ne adamın özelliklerini yazmışsın adam değik kendi bahanelerini saymışsın adı üstünde bahane

Miğden gerçekten kaldırabiliyor mu bunu ?

Adamın karısı yerine koy ay son verebilse verecekte işte napsın mı derdin ?

Metreslik hayatında başarılar

Bir söz vardı."karısının ütüledigi gömleklerle kadınlara asılan erkekler":)
Daha 20 yaşndasn seninle ne için oldugu da belli aslnda sende biliyorsun sadece buzamana kadar sana böyle davranan olmadgı için,bu adamda her sinege tecavüz edcek yapıda oldugu için tamamlanmışsınız yani.
Karısına acıdm.

Benim eşimde yaptı aynısını kız bana bi de diyo ki Allah sizin gibi inanlardan
Korusun.beni sanki suçlu benmişim gibi gerçekten de zor bi durum
Allah kimseye vermesin bi an kendimi öldürmeyi bile düşündüm
O kadar eşimi sevdim yani o arkadaş da en kısa zaman da admın peşini
Bıraksın erkekler çok bencil en ufacık mesele de affetmiyorlar aldatıyorlar
Ama biz hemen yelkenleri indiriyoruz bu RAMAZAN mübarek günde günaha
Girmesin ben yine de eşimi seviyorum ama Allah şaşırtmasın eşlerimizi
Ama aldatılmak çok kötü ha bu ara da bugün eşine yapan yarın da sana
Yapar etme bulma dünyası

yargılamadan lütfen demişşsin ya hey yalan dünya daha nelerini göreceğiz... allah akıl vermiş kullanabilene ....

Alır alır. İlahi adalet. Allahım korusun. Kendimi evdeki bayanın yerine koyuyorum da .. O kadın karsısında ne kadar da aciz görünüyodur

Ya aklim mantigim almiyor nasil bir dusuncedir bnde evliyim esimle bir kadin kadin bunu bile bile hadi neyse soyle demis olsa kizlar bni kandirdi ewi oldgnu bilmiyordum nasil ayrilirim ehhh bak buna akilli cvb yazilir ámá ewli oldguni bile bile seviyorum diyor yaaa kizim sen nesin

Ya aklim mantigim almiyor nasil bir dusuncedir bnde evliyim esimle bir kadin kadin bunu bile bile hadi neyse soyle demis olsa kizlar bni kandirdi ewi oldgnu bilmiyordum nasil ayrilirim ehhh bak buna akilli cvb yazilir ámá ewli oldguni bile bile seviyorum diyor yaaa kizim sen nesin

üzülme arkadaşım..kocanda suç okadını sana konuşturuyo

Kayboldu kız ortadan.

sen onun evinde mutsuz oldugunumu saniyosun gülümm..sabahlara kadar karisini koklayip öpüyor seviyordur emin ol..aksama kadar da seninle egleniyor okadar..

Aynen öyle hiç bir erkek dışardaki bir kadın için eşini yuvasını dağıtmaz. Bu hep böyledir üzülen hep 3. Kişilerdir çünkü üzülmeyi hakkeden onlardır .

Son düzenleme:
Ne bekliyosun ne söylicektik?? Adamın 9 yıllık karısı o umarım canını acıtır ama senle buluşmaya gelirken onun koynundan çıkıp geliyor, onun hazırladığı yemeği yiyor, onun ütülediği gömleği giyiyor. Doğru doğrudur yanlış işe yanlış. Daha 20 yaşındasın git kendi yaşıtlarından birini bul beraber hayatı yaşayın, çalışın. Kimsenin hayatını çalma!

nasıl bu kadar cüratkar bir tavırla bir kagıda imza atılıyor diye hayatlarımızı zorunlu bir yaşam haline dönüştürdümüzü öne sürersin anlamıs değilim
bak arkadasım ... insan mutlu olmak için evlenir ve resmi olarak ta bunun devamını getirir nikahını kıyar ben bu eşe hastalıkta saglıkla diye yemin edip zor durumda bırakmıcAM arkasında olucam vs ibi yeminler edip vaatlerde bulunup evlenir ki evlenmek gibi bosanmakta mübahtır
bu senin asık oldugun adam gibi gozüken insan cevir kazı yanmasın durumunda
hem eşini bırakmıyor hemde gönlünü hoş etmek için çeşitli bayanlarla gönül ilişkisi kuruyor neden çünkü karısıyla yüzleşip adam gibi seni aldatmak isemiyorum ve bu evliliği sürdürmek istemiyorum deyip yollarını ayıracak kadar ne yürekli bir insan nede kendine bile sürüst olamayıp böle saçma sapan kaçamaklarla kendini kandıran bir insan
her zaman düşünmüsümdür ayrıca bir bayan nasıl böle bir şeye izin verir evli olan bir erkekle onunla karsı tarafı aldatmasına izin verir diye demekki olabiliyormus hiç mi düşümüyorsun hem cinsini
bütün hayaller kurupta evlenip sonrada kocan böle yapsa kendini nasıl hissedersin
birde aynı yatakta uyumalarından rahatsız oluyorum diyorsun bu ne cüret daha neler geciyor içimden de neyse dünyanın hakkeden cılkı cıkıyor
şu yorumunada aştım dorusu ben olmadam bie baskası olucak adamdaki mantıgı anladın halde kendini bu rezilliğin içine bile bile süreklemen tuhaf kesinlikle bu olayın baştan sona yanlıs
zaten sizin yanlıs olan ilişkinizi yanlıslarını yazacak olursak burda ayrıntıısıyla inan sayfalar yetmez
hadi erkek adam deil anladıkta
bari kadın kadına bunu yapmasın

yaşına göre davran ama anlaşılan dilin yaşına göre epeyce uzun
adamın tapusu karısında bu durumda sen sadece eğlenilen vakit geçirilen oluyorsun
sana abla tavsiyesi kendini bu kirli ilişkiden uzak tut kurtar

Kız yargılamadan demiş,herkesten aynı tepkiyi görecek biliyor kimseye anlatamamış,gelmiş burda içini dökmüş

Evet hatası çok büyük.
Ama bundan sonra ne yapabilir yol göstermek düşer bize
Bir arkadaşın dediği gibi ilk iş, çalıştığın yerden çık!silkelen kendine gel
Başını iki elinin arasına al ve Ben ne yapıyyorum diye düşünmeye başla
Kalp her zaman doğruyu söylemez bbunu da unutma

Yargılamayın diyorsun ama napalım arkadaşım alkış mı tutalım ahlaksızlığınıza. Reşit olmuş aklı başında bir insansın değer mi bu kadar alçalmaya ? Memlekette adam mı kalmadı. Yuva yıkanın yuvası olmaz elbette,o saygı duymadığın evliliğe asla sahip olamayacaksın. Ne ilksin ne sonsun bunu sende biliyorsun.Bu adam sana aşık olabilir mi? Kandırma kendini. O çocukların hesabını öteki dünyada nasıl vereceksin. Şuan gülüyosun eğleniyosun ama ikinci kadnsın sen ve bunu hakediyorsun.Allah ıslah etsin sizin gibileri.

yoruma bittim çok güldüm:))

Dedim ya hani ,bizim sekreter kız yaşadı aynısını diye ,adamla bir konuşma esnasında kız demişki ,farzet biz birlikte olduk ve ben hamile kaldım ,ne olur o zaman demiş ,adamın dediği şeye bak ,ertesi gün hapı diye bişeuy var ,salak değiliz demiş,birde bu adam beni seviyor diyor salak ,o da demişki ,farzet içmedim hapı ,o zaman ne olacak demiş ,adamda ben çocuğumu bırakmam bakarım elbet demiş ,bizim saf da beni bırakmaz bana aşık diye geziyodu ,gözünüz kör olmuş sizin ,hala saf saf gezin ortada bana aşık diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…