- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 53.590
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
Bazenleri sevgilim evet evet bazenleri kıskanç bir kadın olurum bazenleri de ne olduğumu ben de bilmem ııaaahh.Deme öyle deme, kıskanç onun adı, ama bazenleri kıskanç..
Ben hangi soruya cevap vermemişim? Etiketle vereyimO sorulara asla cvp vermiyor adam karısını istemiyor neden eve gidiyor diyorum ona da cevap yok
Çocuğu yok ayrıca üslubunu koru haddini bil
Neden dava açmıyor peki sevgilin onu da cevaplasana, çok merak ettim.Çocuğu yok ayrıca üslubunu koru haddini bil
Metresten ahlak dersi....had mi?
Oovvv seeerttÇocuğu yok ayrıca üslubunu koru haddini bil
Açamaz ki.. açamaz. Açarsa reddedilir. Aldatan adam dava a-ça-maz. Neye güvenip böyle sevgili oluyorlar bilemiyorum gerçekten.Neden dava açmıyor peki sevgilin onu da cevaplasana ,çok merak ettim.
Utanacak bir tip mi, bi bakın üsluba?Herşeyi geçtim adamı,karısını,çocuklarını,kendi haysiyetini falan sen ailenin yüzüne bakarken utanmıyor musun
Adam eve gitmiyor dedim okuma özürlüsü. Kadının yaşadığı şehre çok uzak bizim oturduğumuz şehirO sorulara asla cvp vermiyor adam karısını istemiyor neden eve gidiyor diyorum ona da cevap yok
Agam bizimle eylenirAdam eve gitmiyor dedim okuma özürlüsü. Kadının yaşadığı şehre çok uzak bizim oturduğumuz şehir
Çocukları olmayınca durum hafifliyor mu?yuva yiktigin gerçeği,metres oldugun gerçeği hafifliyor mu böyle mi rahatlatiyorsun kendini neyse kendini yorma adam karısıyla hafta sonu seksini yapıp uymuştur sen de bi bardak su iç yat yerine sarma burdakilereÇocuğu yok ayrıca üslubunu koru haddini bil