- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
Ya birde insanın kendisini bilmesi de güzel, metresim diyorsunuz açık açık.Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
E ama uyardı yargılamayın diye
Napalım ya boşa kınadık, kağıt üstünde evliymiş neyseki.Biz de dinlemedik. Olur öyle.
Madem kinanmak degil tavsiye istiyorsun verelim adam boşanmak istese boşanır karım boşanmak istemiyor falan bahane diyelim ki kadın boşanmak istemiyor sözde adam karısından ayrı yaşasın niye kuzu kuzu eve gidiyor açıklar mısınKağıt üstünde evli
Neyse bir sonraki konunuzda geliştirirsiniz ben güveniyorum size.Benim hiçbir şey uydurduğum falan yok. Daha mantıklı soru derken? Dert beğendiremiyorum size?
Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Madem kağıt üstünde evli yürü be konu sahibi bazenleri değil her zamanları kıskanNapalım ya boşa kınadık, kağıt üstünde evliymiş neyseki.
Karısına bunu yapan adam senden güzelini iyisini bulunca sana neden yapmasın?Kiskanmakta haklısınız bence de öylesine güven olmaz...Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.
Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
Edit: yargılayacaklar gelmesin demiştim
Adam niye eve gidiyor sen onu söyle bana madem gitmesin eveKağıt üstünde evli
Olur öyle bazenleri....Biz de dinlemedik. Olur öyle.
Ben bu günlük kınama kotamı doldurmak üzereyim, azıcıkta yarına kalsın, yarında kınayacak başka sevgilisini karısından boşatamayan kıskançlar bulurum belkiMadem kağıt üstünde evli yürü be konu sahibi bazenleri değil her zamanları kıskan
Aa doğru idareli kullan. Sonuçta bu ahlaksızlar pardon mağdurlar her an çıkabilirBen bu günlük kınama kotamı doldurmak üzereyim, azıcıkta yarına kalsın, yarında kınayacak başka sevgilisini karısından boşatamayan kıskançlar bulurum belkibazenleri çok kınıyorum ertesi güne kınama hakkım kalmıyor, bu sefer öyle olmasın aman
Manyak kadın kim bi düşün istersen sevgisi biten adam boşanır ayrıca sen kaldırılmaya devamkeeeAçıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Deme öyle deme, kıskanç onun adı, ama bazenleri kıskanç..Aa doğru idareli kullan. Sonuçta bu ahlaksızlar pardon mağdurlar her an çıkabilir
O sorulara asla cvp vermiyor adam karısını istemiyor neden eve gidiyor diyorum ona da cevap yokBegenmedigin kısmı şöyle çık alnının akıyla yazsana.
Alnının akı dediysem hemen alınma üstüne , tabir yerindeyse..
Kaç çocukları var ?
Her mesajda yazacağım, cesaretin yok mu cevap vermeye.
Çocuğu yok ayrıca üslubunu koru haddini bilBegenmedigin kısmı şöyle çık alnının akıyla yazsana.
Alnının akı dediysem hemen alınma üstüne , tabir yerindeyse..
Kaç çocukları var ?
Her mesajda yazacağım, cesaretin yok mu cevap vermeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?