Saç Rengi ve Saç Boyama Yari boyali saclar nasil acilir?????

ebrykp

karagül
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
145
24
18
Kizlar saclarim yari boyali. Ben tam olarak acma islemi nasil oluyor onu merak ediyorum. Yasadigimiz yerde gidebilecegim kuaförde yok. Yardimlarinizi bekliyorum.

Kizlar saclarim yari boyali. Ben tam olarak acma islemi nasil oluyor onu merak ediyorum. Yasadigimiz yerde gidebilecegim kuaförde yok. Yardimlarinizi bekliyorum.

benımde var öyle bir derdim. yarı boyalı. buradaki kuaförler hep kendilerini met etti hepsinede gittim sonu. hep birbirinden vahim oldu. eşim röfle yaptırmamı istiyor. bilemedim. aslında eşim ne istediğini bilmiyor. bak gülüm bu renk çok güzel diyor boyuyorum cıks olmadı siyah yap. siyah yapıyorum yahu röfle yakışır sana röfle yap röfle...

bende saçlarımda mahfolduk artık renk deneye deneye

Ya cnm bende ilk kez saclarimi acacagim yakmaktan mahvetmekten korkuyorum. Yari boyali oluncada nasil yapildigi konusunda tereddutte kaldim ilk once boyali yere sonra kendi sacima surmeliyim arastirmalarima gore ama sizlerin fikirlerini almak istedim emin olmak icin. Seni anliyorum cnm esimde sari istedigi icin ben bu islere girdim

bende evde açayım diyorum ama cesaret edemiyorum açıkcası. tırsıyorum. araştırmların doğru önce boyalı yere süreceksin sonra bekleyip fön makinesiyle ısıtacaksın. saç açıldıktan sonra normal olarak yıpranıyor. benım saçım sünüyordu resmen argan yağı kullandım çok iyi geldi

Sarisin olacaksaniz kesinlikle bir profesyonelin yapmasi gerekir.Ben de yaptim kendim ama hastanelik oldum iki defa acile gittim gece.once alnimda koskocaman bir sislik sonra o sislik gozlerime ve burnuma ordan yanaklarim falan sis gezdim bir hafta.doktor o sislik bogazina inerse nefessiz kalabilirsin dedi.daha siserse hemen gel dedi.Neyse ben kafama zeytinyagi falan surdum saclarima komple.oyle kotu olmusum ki kafamin derisi bile hep kaparmisti ve bir haftadir kafa derimde soyulmalar var. Neyseki ucuz atlattim.Oyuzden kesinlikle kendiniz denemeyin. Arastirin illaki guzel yapan bir kuafor vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…