Yarım kalmış birşey..

Bu gece bu adam aranacak galiba:))))) Bu defa nasıl sonuç alırız bılınmez..

Bu ne yoğunluk böyle.ne iş yapıyor beyefendi?ben yoğun adamla evlendim ilgisiz yorgun.hic iyi olmuyor inan.gene de bi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.Alttan alan bekleyen anlayış gösteren hep hep sen olacaksın.

Bu gece bu adam aranacak galiba:))))) Bu defa nasıl sonuç alırız bılınmez..
Dur kiz sjdjshd bu saatte adam aranir mi içi adam çekiyo derler (Sıdıka diye bi dizi vardi, benden başka hatirlayan yok, ordan bi replik)

Yarin gündüz gozuylen hala yazmak istiyor olursan yazarsin

Bu ne yoğunluk böyle.ne iş yapıyor beyefendi?ben yoğun adamla evlendim ilgisiz yorgun.hic iyi olmuyor inan.gene de bi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.Alttan alan bekleyen anlayış gösteren hep hep sen olacaksın.
Çok doğru kısa bi konuşmamızı yazayım..
gorusemedıgımız bır gun yine soylenıyorum hep sana gore şekılenıyoruz dıye.. bana cevabı şu oldu..
Hadi topla çantanı sende gel benımle 1 hafta tatil olur..
Bu mümkün degıl dediğimde cevabı demeki neymiş hep bana gore şekılenmıyomuşk..

Ne kadar yoğun olursa olsun insan seviyorsa zaman ayırır diye düşünüyorum. Örneğin bugün işi çıktıysa yarın fazlasıyla telafi etmeli. Zaman zaman işi ötelemeli. Gün içersinde yoğun çalışıyor olabilir o zaman akşamları sizinle olmalı vs. Siz de size ayrılan süreleri iyi değerlendirmeliydiniz müsaitken işim var dememeliydiniz.

Ama bu hiç adil değil :)

Bastan kendini belli etmiş sen ver kararını.yoksa ilerde ilgisiz kalırsınız her özel günün uzaktan ve geç kutlanır.yaninda olup ona uymaya çalışan sen olursun buda yorar insani

Yani ben sizi haklı buldum takındığınız tavırlarda
Aylar sonra olan bir görüşmenin ortasında kız arkadaşını bırakıp gitmek nedir yahu ?
Uzak durmakla en iyisini yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…