Doğru solıyosun beni düşünmeye fırsatı oluyor mu bakalım.. istemem yan cebime koy değil biraz kırgınlık bılıyomusun hani birinden beklentılerın yuksek olur ya.. Ben şimdiden bu durumdan rahatsız oldum ve geri çekildim ilerisi olursa bılemıyorum.. Adam değişmez sanki ama ne yapmam gerektıgını bılemıyorum..Yani erkek olsam, ve karsimdakinin işim var diyip istemem yan cebime koy edalarinda olduğunu farketsem ben de salardım. Gerek yok böyle şeylere, istiyorsanız istiyor olduğunuzu belli etmeniz lazim adam sapik gibi yazamaz ya sürekli.
Ama her sey bir yana siz peşinizden kosan bir adam hayal ediyorsaniz bu kadar cok çalışan insanlar kimsenin peşinden koşamaz, vakti yoktur hani terketsen gitsen bile koymaz çünkü yarina yine kalkip ise gidecek ordan toplantiya geçecek dünkü kavgayi bile unutur. (Çok çalıştığım zamanlarim tek sevdiğim yani buydu, ozel hayatinsa nolursa olsun koymamasi) neyse bu yüzden sizin istediğiniz erkek olma ihtimali yok bu adamin, yine görüşmek istiyorsanız da açık açık sahilde kahve içmeyi teklif edin. Olur da aranizda bir seyler olursa bu işleri yoğunluğu nasil zaman ayirabilecegini vs konuşursunuz.
O dediğiniz tip biri değilim.. Sadece düşünün araya aylar giriyor gelıyor ve acil kalkması gerekıyor.. kırılıyorum kendimi geri çekmemde şuan ondanben de rahat bir insan oldugum icin az gorusmeyle az ilgiyle oturabilirim. siz oyle degilseniz asla bu tip insanla evlenmeyin. aradiginizi bulamayip mutsuz olup, mutsuz edersiniz anca..
Bu yüzdende çekildim aklıma gelince oturup geçmesini beklıyorum..Çok yoğun olduğu halde yine de size vakit ayırıyormuş, trip atmanız çok yersiz olmuş. Şu an tekrar görüşmeye başlarsanız hiçbir şey değişmeyecek. O yine iş temposuna kapılıp gidecek, siz beklentilerinizden dolayı üzüleceksiniz. Olmuyorsa zorlamanın bir manası yok
Yani kırılmak biraz.. nasil diyeyim, insan yeni tanıştığı birine kırılmaz ki. Kırgınlık arada bir sure birlikte zaman geçirilmiş, yaşanmışlık olan insanlara karşı olur bence. Bu adamla tanışma aşamasında kırılmamalisin, sana sinir bozucu gelen şey onun hayati.Doğru solıyosun beni düşünmeye fırsatı oluyor mu bakalım.. istemem yan cebime koy değil biraz kırgınlık bılıyomusun hani birinden beklentılerın yuksek olur ya.. Ben şimdiden bu durumdan rahatsız oldum ve geri çekildim ilerisi olursa bılemıyorum.. Adam değişmez sanki ama ne yapmam gerektıgını bılemıyorum..
Yarım kalmışlığın etkisi vardır. Zamana bırakınBu yüzdende çekildim aklıma gelince oturup geçmesini beklıyorum..
o zaman hic gerek yok. yolunuza bakacaksiniz.O dediğiniz tip biri değilim.. Sadece düşünün araya aylar giriyor gelıyor ve acil kalkması gerekıyor.. kırılıyorum kendimi geri çekmemde şuan ondan
Yani kırılmak biraz.. nasil diyeyim, insan yeni tanıştığı birine kırılmaz ki. Kırgınlık arada bir sure birlikte zaman geçirilmiş, yaşanmışlık olan insanlara
Asla ilgi delisi değilim bu durumdan çokta rahatsız olurum.. Arada kaçırdığım şu ki benim beklentılerımı o yukselti vaatleri çıkalım goruselım neler yaparım bir evet lutfen sonra ilgi alamayınca bende şaşırdım hani dedıklerıyle yaptıkları tutmaz.. ama işine şahidim goruyorum sorumlulukları çok buyuk.. Buarada ben 26 o 34 yaş.Yani kırılmak biraz.. nasil diyeyim, insan yeni tanıştığı birine kırılmaz ki. Kırgınlık arada bir sure birlikte zaman geçirilmiş, yaşanmışlık olan insanlara karşı olur bence. Bu adamla tanışma aşamasında kırılmamalisin, sana sinir bozucu gelen şey onun hayati.
Sen şunu dersen hak veririm, ben ilgi delisiyim ilgilenilmek üstüne düşülmek isterim, ben kaçayım biri beni kovalasin.. vs bunlari isteyen bir insan olabilirsin bu normal. Ama bu adam beklentini karşılamayacak biri gibi. Yani ben sadece okuduklarimla yorum yapıyorum ama durum bu sekildeyse hic tekrardan kafani karıştırma, bu adamla gorusme, önüne bak derim.
Ama sadece senin problemin ben 1 kere gunaydin dedim o da 3 kere diyene kadar yazmayacağım gibi bi yarışa girmekse, o zaman bu kafadan acilen çık, olgun insanlar gibi görüşmek istediğin zaman istediğin kadar görüş. Merakli gibi görünmezsin endişelenme, hatta senin bu yaptigin biraz kaprislilik gibi görünüyor burdan
yaşlar kaç bu arada?
Öyle demeyin mesela ben ilgi severim kötü bir şey degil :) boğulmayi sevmem tabi.Asla ilgi delisi değilim bu durumdan çokta rahatsız olurum.. Arada kaçırdığım şu ki benim beklentılerımı o yukselti vaatleri çıkalım goruselım neler yaparım bir evet lutfen sonra ilgi alamayınca bende şaşırdım hani dedıklerıyle yaptıkları tutmaz.. ama işine şahidim goruyorum sorumlulukları çok buyuk.. Buarada ben 26 o 34 yaş.
Sevsem sevıyorumdur gerçekten:) Ben alıştım ama sanki bu tiplere bu adam beni sarsmış olabılır:)))) Şuan zaman dıyelım ozaman ben inatlık yada verdiğiniz ornek gibi 3yazsın 1cevap vereyimde değilim kırgınlıktan çekildim değişmycegıne inanıyorum biraz ama içimden bir histe evet evet ıstıyosun dıyoÖyle demeyin mesela ben ilgi severim kötü bir şey degil :) boğulmayi sevmem tabi.
Aklimda soru işaretleri kalmasindansa bida görüşüp "akışına bırakmak.." ben yerinizde olsam bunu yapardim
Amaan ölümlü dünya, yapsaydim söyle mi olurdu böyle mi olurdu diyeceğime 10 kere yaparim sonucu da görürüm daha iyi. Değişmeyecekse bile bazen insan degismeyecegini gözleriyle görmek istiyor, ama benim sana tavsiyem kimseyi değişir mi diye sevme, evlendikten sonra en mukemmel olanda bile 100 farkli huy çıkıyor bide sen baştan böyle girersen olaya ohoo kimse değişmez o kadar.Sevsem sevıyorumdur gerçekten:) Ben alıştım ama sanki bu tiplere bu adam beni sarsmış olabılır:)))) Şuan zaman dıyelım ozaman ben inatlık yada verdiğiniz ornek gibi 3yazsın 1cevap vereyimde değilim kırgınlıktan çekildim değişmycegıne inanıyorum biraz ama içimden bir histe evet evet ıstıyosun dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?