K kaderiim Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2025 12 0 1 27 18 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderiim #21 Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin
H hipokrat Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 812 118 18 19 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderiim #22 kaderiim .!.: Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Adet gününüz kaçtı acaba hgs demi belli oldu
kaderiim .!.: Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Adet gününüz kaçtı acaba hgs demi belli oldu
zingarina10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 1.718 633 53 33 Perşembe 11:47 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderiim #23 kaderiim .!.: Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım benim de 3 ay önce tüp bebek negatifti dün 4 gün gecikmeyle pozitif sonuç aldım kendiliğinden hala inanamıyorum. Senin sürecin nasıl ilerliyor kese ne zaman gördün perinatoloji mi takip ediyor nasıl oluyor
kaderiim .!.: Kızlar ben başardım 3 aylık hamileyim yarım rahimle doğal yolla hamile kaldım :))) Allah isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım benim de 3 ay önce tüp bebek negatifti dün 4 gün gecikmeyle pozitif sonuç aldım kendiliğinden hala inanamıyorum. Senin sürecin nasıl ilerliyor kese ne zaman gördün perinatoloji mi takip ediyor nasıl oluyor