- 2 Ekim 2024
- 13
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi muallimecik
-
Öyle tabii hamd olsun her halimizeHemen hemen aynı tek avantajı ikisinin de çalışıyor olması. Yani birinden birinde ya da ikisinde hamilelik olabilirbence takılmayın yaa. Süreç uzun olabilir. Ama şükür ki her şeyin çözümü var artık. Ya eski devirde olsaydık...
Allah razı olsun inşaallah. Gönlümden geçen de oyduİnşallah ikiz olur bebeğiniz
Allah razı olsun inşaallah. Gönlümden geçen de oydudua ettiniz. Rabbim size de en hayırlısını nasip etsin.
Çift rahim olunca ameliyat ile çözümü yok muHemen hemen aynı tek avantajı ikisinin de çalışıyor olması. Yani birinden birinde ya da ikisinde hamilelik olabilirbence takılmayın yaa. Süreç uzun olabilir. Ama şükür ki her şeyin çözümü var artık. Ya eski devirde olsaydık...
Perde varsa traşlanıyor. Ama benimki boydan baya ayrı iki rahim. Tek rahim ağzı girişi var. İki yol var. Çift boynuz deniyor. Yani benimki açık V şeklindeÇift rahim olunca ameliyat ile çözümü yok mu
Hmm anladım, Allah zorumuzu kolay eylesin inşallahPerde varsa traşlanıyor. Ama benimki boydan baya ayrı iki rahim. Tek rahim ağzı girişi var. İki yol var. Çift boynuz deniyor. Yani benimki açık V şeklinde
Amiin O ne derse o olur.Hmm anladım, Allah zorumuzu kolay eylesin inşallah
Allah isteyen bekleyen herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinPerde varsa traşlanıyor. Ama benimki boydan baya ayrı iki rahim. Tek rahim ağzı girişi var. İki yol var. Çift boynuz deniyor. Yani benimki açık V şeklinde
Tüp bebek denediniz mi pekiPerde varsa traşlanıyor. Ama benimki boydan baya ayrı iki rahim. Tek rahim ağzı girişi var. İki yol var. Çift boynuz deniyor. Yani benimki açık V şeklinde
Hayır. Ama sanırım o yol görünüyor. Siz denediniz mi?Tüp bebek denediniz mi peki
İnşallah gerek kalmaz doğal yoldan gelir bebişinizHayır. Ama sanırım o yol görünüyor. Siz denediniz mi?
Zor imtihanlar. Amiin inşallah. Kasımda 1 sene olacakİnşallah gerek kalmaz doğal yoldan gelir bebişiniz
Evet benim tüp bebek tedavisi ile 2 düşüğüm olduAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içinde banada
Olur inşallah stres yapmayın rahat olun Allah ol dedikten sonra oluverir inşallahZor imtihanlar. Amiin inşallah. Kasımda 1 sene olacak
Rahatım düşünecek bir şey yok. Kaderden otesi yok. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Duanız için Allah razı olsunOlur inşallah stres yapmayın rahat olun Allah ol dedikten sonra oluverir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?