Canim senin rahiminin gangi tarafi yoktu benim sol yok ama sag tarafimda ara ara oyle bi agrim oluyoki cokta deil ama sizlama seklindr.sende oluyomu hic
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde sol yok canim.cok az gelismis kalmis.hicbi ise yaramiyo yani
guya diger taraf iyiymis kapasitesi yeterliymis.ama iste yarım evet benimde hatta
dunden beri var sizlama gibide var cok korkuyorum.heralde buyumeye
calisiyor.isimiz zor allah yardimcimiz olsun.
Bende çift rahimliyimve henuz hamile kalamadım acaba hiçmi olmucak diye düşünmeye başladım artık 2yıl oldu isteyeli daha hamile kalamadım
Facebook kullanıyosan bi grup var.kapalı grup yani ırdakiler dışında kimse yazdıklarını görmüyo.
Orda bi kadın çift rahimliymiş ve 35 haftalık hamileymiş .aklıma sen geldin.
Grubun adı .hamiş ve annişleri sohbeti.
Sayfada mor kıyafetli bebekler var resim olarak.
Bi bak istersen oraya yazarsan cvp verenler olur canım.
Hiç olmıcakmı diye düşünme.rabbim büyük.
Bayanlar neler yapiyosunuz ne durumdasiniz bebisleriniz ve sagliginiz nasil benim mide bulantisi ve kusmalarim var cok rahatsiz edici😞sizlerde durum nedir
Canim napiyosun gorusmuyoruz iki gundur nasil gidiyo varmi bi sikintin ben mide bulantilariyla basetmeye calisiyorum
Benimki 11 haftalık oldu daha rahatım artık sadece halsizlik ve uykuhali var. İştehımda açıkdı maşallah
Allaha şükür saglıkla büyüsün bebekletimiz. Agrılar geçiçek nasılsa. Rabbim kucagımıza almak nasip etsin.
Bayanlar neler yapiyosunuz ne durumdasiniz bebisleriniz ve sagliginiz nasil benim mide bulantisi ve kusmalarim var cok rahatsiz edici😞sizlerde durum nedir
Oo masallah canim baya buyutmussun😊benimkide 7 hafta bitmek uzere canim ama bulantilarim cok fazla ve yemek yemek bir iskence gibi.sen nasil yiyosun yemek duzenin nasil gunde kackere yiyosun ve ek olarak neler aliyosun hani ceviz falan
Azaz sık yiyorum yemek. Muz kivi hergün yiyorum. Süt içemiyorum. Yogurt eh işte.
1 ceviz 4 fındık yiyorum bide hergün. Onun dışında normal yaşantıma yemegime devam ha bide 2 litre su içiyorum.
İgneydi ilaçlardı onlar benimle zaten doguma kadar inş.
En başından beri çok bulantım olmadı kusmalı olarak :)
Sürekli bi bulantı halim var onada salatalıkta buldum çözümü.
Hepsi geçicek kızlar bebişlerin kokusunu duyup kucagımıza aldıgımzda herşey gecicek allahın izniyle.
Ya bnmde midem bulanmasa hersey yicem ama ilk baslarda iyiydim o dediklerinin hepsini yapiyodum suan bnde gunde 3 kez yemek yiyorum ama aralardada meyve yogurt su meyve suyu ceviz incir falan yiyorum bnde iki kere kustum ama bulantim hic gecmiyo iste insallah uc ay surer sadece 😊 bnde kucagimiza alicagimiz gunleri iple cekiyorum😊peki hep evdemisin dolamaya cikabiliyomusun hep yatak istirahati falan verdimi doktor
Allaha şükür sıkıntılı bi durum olmadı.kendimi yormadan gezmeye çıkıyorum.evimin işlerini yapıyorum yavaş yavaş.yalnızım evde çünki.
Bide taşınıyoruz buara ufak ufak eşya topluyorum.
Rabbime şükür yatak istirahatı vermedi doktor.şuan herşey yolunda.
Yatmam gerekirsede kımıldamadan yatarım ama.
Sen nasılsın istirahatmi verdi doktor.
Allaha şükür sıkıntılı bi durum olmadı.kendimi yormadan gezmeye çıkıyorum.evimin işlerini yapıyorum yavaş yavaş.yalnızım evde çünki.
Bide taşınıyoruz buara ufak ufak eşya topluyorum.
Rabbime şükür yatak istirahatı vermedi doktor.şuan herşey yolunda.
Yatmam gerekirsede kımıldamadan yatarım ama.
Sen nasılsın istirahatmi verdi doktor.
Canim nasilsin tasinma islerini halledebildinmi?bende yarin doktora gidicem ikinci muayenem var bakalim ne durumda bizim minik☺️9 haftAlik olucAk yarin insallah😊sen napiyosun nasil gidiyo ve en vefAli benim bak hep hatrini soruyorum😊
Taşındık tatlım yerleştim bile.
Bende hafta içi gidicem kontrole.
Ama hala Abi doktor bulamadım. Gide gide denicez artık.
Taşındık tatlım yerleştim bile.
Bende hafta içi gidicem kontrole.
Ama hala Abi doktor bulamadım. Gide gide denicez artık.
Arkadaslar merhaba yarim rahimliyim ve tup bebek yontemiyle suanda 4 haftalik hamileyim.ama tabiki daha ultrasonla bakilmadi.sizlere sorum aranizda benim gibi olup kasiginda agrisi olan varmi doktoru aradigimda cok tatmin edici cevaplar vermiyo sizlerde durum nedir
Merhaba arkadaşlar benim rahmimde normalden küçük bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
rahimin bir özelliği 15 litre kapasiyete ulaşana kadar büyüme özelliği esnek yapısı var bebek onu genişletir bende çift rahimliydim biri çıkarıldı şimdi 4 aylık hamileyim darısı başına olunca haber ver bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?