Yarim rahimli hamileler

Canim senin rahiminin gangi tarafi yoktu benim sol yok ama sag tarafimda ara ara oyle bi agrim oluyoki cokta deil ama sizlama seklindr.sende oluyomu hic

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde sol yok canim.cok az gelismis kalmis.hicbi ise yaramiyo yani
guya diger taraf iyiymis kapasitesi yeterliymis.ama iste yarım evet benimde hatta
dunden beri var sizlama gibide var cok korkuyorum.heralde buyumeye
calisiyor.isimiz zor allah yardimcimiz olsun.

Benim mesela rahim filminde tam yarim gorunuyo diger taraf hic yok tupte yok orda.inan bnde azicik agrim olsun yuzum dusuveriyo hemen doktora sordum dioki zaten rahim cok kucuk ve bebek buyudukce senin rahminde buyurken agri yapiyo bu cok normal diyo ya canim dusunsene oradaki bebegimiz 1 kilo gibi bi agirliga gelince nasi olucak acaba?dusunmek istemiyorm ama gercekten canim allah korusun hepimizi ya inan ole hayaller kuruyorm ki onu cok istiyorm allahim bize yardim et🙏

Bende çift rahimliyim ve henuz hamile kalamadım acaba hiçmi olmucak diye düşünmeye başladım artık 2yıl oldu isteyeli daha hamile kalamadım

Facebook kullanıyosan bi grup var.kapalı grup yani ırdakiler dışında kimse yazdıklarını görmüyo.
Orda bi kadın çift rahimliymiş ve 35 haftalık hamileymiş .aklıma sen geldin.
Grubun adı .hamiş ve annişleri sohbeti.
Sayfada mor kıyafetli bebekler var resim olarak.
Bi bak istersen oraya yazarsan cvp verenler olur canım.
Hiç olmıcakmı diye düşünme.rabbim büyük.

Bayanlar neler yapiyosunuz ne durumdasiniz bebisleriniz ve sagliginiz nasil benim mide bulantisi ve kusmalarim var cok rahatsiz edici😞sizlerde durum nedir

Bayanlar neler yapiyosunuz ne durumdasiniz bebisleriniz ve sagliginiz nasil benim mide bulantisi ve kusmalarim var cok rahatsiz edici😞sizlerde durum nedir

Benimki 11 haftalık oldu daha rahatım artık sadece halsizlik ve uykuhali var. İştehımda açıkdı maşallah
Allaha şükür saglıkla büyüsün bebekletimiz. Agrılar geçiçek nasılsa. Rabbim kucagımıza almak nasip etsin.

Canim napiyosun gorusmuyoruz iki gundur nasil gidiyo varmi bi sikintin ben mide bulantilariyla basetmeye calisiyorum

Taşınma telaşındayız tatlım.ufak ufak kendimi yormadan toparlanıyoruz.
Saglıgım iyi çok şükür. Rahatgeçiyo günlerim. Arada bi olan bulantı kusmalar normal geliyo. Artık :)
Sen nasılsın.

Oo masallah canim baya buyutmussun😊benimkide 7 hafta bitmek uzere canim ama bulantilarim cok fazla ve yemek yemek bir iskence gibi.sen nasil yiyosun yemek duzenin nasil gunde kackere yiyosun ve ek olarak neler aliyosun hani ceviz falan

Benimki 11 haftalık oldu daha rahatım artık sadece halsizlik ve uykuhali var. İştehımda açıkdı maşallah
Allaha şükür saglıkla büyüsün bebekletimiz. Agrılar geçiçek nasılsa. Rabbim kucagımıza almak nasip etsin.

Azaz sık yiyorum yemek. Muz kivi hergün yiyorum. Süt içemiyorum. Yogurt eh işte.
1 ceviz 4 fındık yiyorum bide hergün. Onun dışında normal yaşantıma yemegime devam ha bide 2 litre su içiyorum.
İgneydi ilaçlardı onlar benimle zaten doguma kadar inş.
En başından beri çok bulantım olmadı kusmalı olarak :)
Sürekli bi bulantı halim var onada salatalıkta buldum çözümü.
Hepsi geçicek kızlar bebişlerin kokusunu duyup kucagımıza aldıgımzda herşey gecicek allahın izniyle.

Ya bnmde midem bulanmasa hersey yicem ama ilk baslarda iyiydim o dediklerinin hepsini yapiyodum suan bnde gunde 3 kez yemek yiyorum ama aralardada meyve yogurt su meyve suyu ceviz incir falan yiyorum bnde iki kere kustum ama bulantim hic gecmiyo iste insallah uc ay surer sadece 😊 bnde kucagimiza alicagimiz gunleri iple cekiyorum😊peki hep evdemisin dolamaya cikabiliyomusun hep yatak istirahati falan verdimi doktor

Allaha şükür sıkıntılı bi durum olmadı.kendimi yormadan gezmeye çıkıyorum.evimin işlerini yapıyorum yavaş yavaş.yalnızım evde çünki.
Bide taşınıyoruz buara ufak ufak eşya topluyorum.
Rabbime şükür yatak istirahatı vermedi doktor.şuan herşey yolunda.
Yatmam gerekirsede kımıldamadan yatarım ama.
Sen nasılsın istirahatmi verdi doktor.

BAnada yatak istirahati diyil ama cogunlukla dinlen dedi cinsel iliskiyi falan yasakladi. Masallah sen iyisin ya insallah bnde uc ayi atlatirsam bu sikintilarim biter mesela bu sabahtan beri kusuyorum

Canim nasilsin tasinma islerini halledebildinmi?bende yarin doktora gidicem ikinci muayenem var bakalim ne durumda bizim minik☺️9 haftAlik olucAk yarin insallah😊sen napiyosun nasil gidiyo ve en vefAli benim bak hep hatrini soruyorum😊

Taşındık tatlım yerleştim bile.
Bende hafta içi gidicem kontrole.
Ama hala Abi doktor bulamadım. Gide gide denicez artık.

Ay cok sevindim canim bi sorun yok dimi?yeni evinde hayirli olsun buarada😊bebisin nasil kac haftalik oldun?artik cinsiyeti belli olur heralde

Canim nasilsin girmiyosun siteye galba hic nasilsin?nasi gidiyo kac haftalik oldun ?

Merhaba arkadaşlar benim rahmimde normalden küçük bu şekilde hamile kalan var mı acaba?

bende çift rahim vardı ortadaki perde kaldırıldı tabii böyle durumlarda kan akışı çok önemli rahimde ama çaresi var dua edelim yumurtalık sorunumuz yok yumurtalığın devası zor ama rahime çareler var.. en kötü dikiş atılıyor alttan.. korkma şimdi ben 4 aylık gebeyim.. çok ani gerilmelerden kaçın ağır kaldırma bi de karın içi basıncını arttıracak hareketler yapma!!! Allah tamamına erdirsin canım

Merhaba arkadaşlar benim rahmimde normalden küçük bu şekilde hamile kalan var mı acaba?

rahimin bir özelliği 15 litre kapasiyete ulaşana kadar büyüme özelliği esnek yapısı var bebek onu genişletir bende çift rahimliydim biri çıkarıldı şimdi 4 aylık hamileyim darısı başına olunca haber ver bana :)

inşallah olur ben ayrıca hipo hipo hastasıyım,histereskopi ile rahmin normalden küçük olduğu tespit edildi kafam çok karışık endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…