• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım yerleşmiş evim

BIDIK77s

srptlg
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
118
Yer
İzmir
arkadaşlar pazar günü çeyizlerimi götürdük:) salonun tamamını ve mutfağın dolap içlerini yerleştirebildik.
salonun japon perdeleri kaldı takılacak. mutfağın graniti konacak ocak fırın öyle yerine girecek şimdi koridorda bekliyor. tamamlansın hepsi bir daha bitmiş halini koyacağım

yardımcı olur musunuz buradayken nasıl resim ekliyeceğim arkdşlar?

$SDC11536.webp $SDC11535.webp $SDC11549.webp $SDC11548.webp $SDC11543.webp $SDC11533.webp $SDC11532.webp $SDC11531.webp $SDC11530.webp

çok zarif olmuş ,güle güle otur cnm

iyi günlerde oturcnm evinde:66:
bizde esyaları bekliyoruz gelince bende resimleri koyacağım...:66:

iyi günlerde oturcnm evinde:66:
bizde esyaları bekliyoruz gelince bende resimleri koyacağım...:66:

sağol cnm darısı senin başına inşkapıyı kapattık çıktık işimiz bitince :( az kaldı ayın 26sına Allah hayırlısıyla oturmak nasib etsin hepimize. çok değişik bir duygu ,sanki başkasının evi gibi geliyor insana :))
ben dayanamadım tamamlanmadan koydum valla

çok güzel güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun çok şirin ve sade zevkli döşenmiş

huzur dolu bir yuva olacağa benziyor.... Allah ömür boyu mutlulukla oturmayı nasip etsin...

çok zevkli döşenmiş bi ev ...ALLAH ağız tatlılığıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin:16:

çok güzellll tam benim zevkim valla devamını sabırsızlıkla bekliycem bu arada mutfak ve salon yan yanamı

Back
X