yarın 12.gün!!!!!!

kocaman bi negatif!!!!hala inanamıyorum ya.hta olmalı ben bunu haketmedm.çok yaklaşmıştım hala adet bile olmadım.midem bulanıyodu.içimde hissedyodum.mesaj yzamaya ya da nete girmeye vaktm bile olmadı ağlamaktan.msjlarınızı sabah okudum ve inanamadım hepiniz bana ne dualar etmişsiznz yine ağlıyorum şu an bağıra bağıra.yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.birbirni tanımayan insanlar sanki kendilerinin olacakmış gibi dua edip merak edp sevinyo ya da üzülyo.allah hepinizin dualarını kabul etsn .benimkini kabul etmedi.rüyam kabus oldu.eşimi ailemi hayal kırıklığına uğrattım .o kadar kötym ki anlatamıyolrum.beni en iyi siz anlarsınız .dün evim doldu taştı cep telim susmadı ama kimse beni anlamadı.boşver bidaha denersn lafından başka bişey söleyen olmadı

sırf pozitif olsun sonucum diye pozitif düşüneym diye nickim de pozitfti.rüyamda görmüştm.muhabbet kuşlarım vardı 3 tane.bana yalan sölediler beni kandırdılar.benimle oynadılar .inanamıyorumhala inanamıyorum.bunu haketmedm.çok yaklaşmıtşım.ameliyat oldum ne zor aşamalardan geçtm.kendme
iğneler vurdum parmağımdan kan aldıramazken.bi sürü aptal insanın sorularına maruz kaldım dayandım sabrettm.dün eşimle sonucu almaya giderken emindm.kağıdı açtığımda dünya resmen döndü bayılmamak için oturdum kenara.o hemşirelern bana acıyarak bakmasına dayanamadım çıktım ordan.bi yandan da telim susmuyo herkes soruyo kapattım teli.eşim sessiz sessiz damlalar akıtıyodu gözünden saklasa da gördüm.sen önemlisin benm için dese de onu üzdüm..allahım aklıma sahip ol.çok kötym....

canım 2 kez negatifi görmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. her gece rüyalarımda çocuk, hamilelik görüyorum. yaşadıklarım bir an bile aklımdan çıkmıyor. gülerken bile eskisi gibi gülemiyorum, içimin bir tarafı hep buruk.
Allah büyüktür. Sabırlı olmalıyız. Rabbim inşallah bu mübarek günler hürmetine bizlere ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sevgili Pozitif,

Seni ancak benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar anlar. Ben de 1 hafta önce ikinci kez negatif sonuç aldım. Ben de çok üzgünüm. Üstelik yaşım 40 şansım çok az. Sen daha çok gençsin lütfen yılmadan yıkılmadan denemeye devam et. Bak ben bu yaşta gitti yere kadar gitmeye karar verdim. Bu bir denemeydi bir sonrakinde olacak diye düşün. Ben bir daha ki sefere tüp bebek yaptırdığımı çok fazla insanla paylaşmayacağım, sadece en yakınlarımla paylaşmayı düşünüyorum. Sorulan soruları, söylenenleri kafana takma, bak senden daha zor durumda olanlar var.

pozitifim Allah sabır versin arkadaşım. şimdi daha yeni olduğu için kim ne derse desin kabul etmek zor gelir sana. negatifin ne olduğunu yaşayanlardan birisi de benim. ama inan zaman herşeyin ilacı zamanla acın hafifliyo bi dahakini ne zaman denesem diye düşünüyosun. tedavi zor bi süreç ama imkanın varsa çok fazlada üzülme bence. imkanı olmayıp tedavi göremeyen o kadar çok insan varki. kendini biran önce toparlamaya bak canım.

pozitifcim bende seni çok iyi anlıyorum.o kağıdı gördüğümde bende şok geçirmiştim aynen senin gibi.ve herkes olacağını düşünüyodu ben de dahil.ben hala o günü hatırladıkça gözlerim doluyo.benim çok üzüldüğümü gören bir arkadaşım vardı ve bana hayatından bişey eksilmedi sadece boşluk var ve o da bir gün dolacak demişti.bu söz bana çok iyi geldi toparlanmam için.seninle de paylaşayım dedim.çaresiz değiliz en azından canım.inşallah en kısa sürede atlatırsın.sevgiler...

canım benim,
tıpkı evine gelen insanlar gibi biz de ne desek boş.. hatta bağıra bağıra ağla , bu sıkıntı aksın gitsin.. ne gördüğün rüyaları, ne kendini , ne hastaneni, ne doktorunu ne de ruhunu cezalandırma.. eşine ya da ailene herhangi bir şey yapmış deilsin... kimi zaman olumlu sonuçlar alırken olumsuz sonuçların oranı da çok yüksek malesef bu işte.. sen bu seferin zamanı olmadığına , hayırlısının gelmediğini düşünmeye çalış. kimse sana acımaz, sadece üzülmüştür , ayrıca seni senin gibi anlamayacak insanlara da dönüp bakma boşuna ne düşünüyorlar diye , nerden anlayacaklar.. hepimiz geçtik , geçiyoruz bu yollardan. biz sana dua etmeye devam ederiz sağlıkla ayağa kalk ve bir sonraki sefere yürü diye.. herkesin ilk denemesinde olacak diye birşey yok, bir de tutunsaydı ve sonradan kaybetseydim diye düşünmeye çalış, bunu yaşayan arkadaşlarımız da oldu, ben de mesela.. o da ciddi bir kayıp , ..sen pozitif kalmaya devam et, hem tüp bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamiş olan arkadaşlarımız da var , bu da bir ihtimal...

ağlama diyemiycem ağla bilakis aksın gitsin bu acı, güzel ve umutlu ve de pozitif günlerin tekrar gelecek. allah yardımcın olsun.

pozitif canım benim üzülme diyeceğim ama elinde değil hayırlısı olsun ben senin kadarını bile yaşayamadım senin yumoşların yine annesinin karnına yerleşti ve sende sabırsızlıkla o günü bekledin sonuç ne olursa olsun bir ümidin vardı ama benim yaptıklarımın hepsi boşa gitti iğnelerin tahlillerin muayenelerin hepsi benim yumoşlarım annelerinin karnına gelemeden yok oldular ben de isterdim transfer gününü o 12 gün beklemeyi sonuç ne olursa olsun bende senin gibi yıkıldım çok kötü oldum ve benim yanımda hep eşim vardı çünkü ben kimseye söylememiştim sonucum iyi olunca söyleyecektim ama üzülme tatlım Allah daha kötü acı yaşatmasın sende sakın pes etme kendini toparladıktan sonra tekrar dene Allah ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin işşşşşlah

Şu an sana hiç bir şey diyemem.Seni çok iyi anlıyorum.Benim acım daha beterdi.10 haftalık kalbi atan 2 bebeğimi kayb ettim.Ölmek istedim her kesi suçlu buldum beni anlamıyorsunuz diye.Kimseyi görmek istemiyordum.Artık uğraşmıycam bitti her şey diyordum.Ama ayaktayım yenilmedim.Ve yenilmiycem bebişlerimi alana kadar mücadele edicem canım.Her şey bitti tedavi falan yaptırmıycam derken 3 ay sonra tekrar hevesle adet günümü bekliyorum canım benim..
Eğer hayata küsersen ağlarsan mücadele vermezsen demek çok zayıfsın..SONUNA KADAR GıTMELıYıZ BU YOLUN CANIM BENıM BENıMM..Hayat devam ediyorrr...

Pozitif canım geçmiş olsun ama böyle kendini suçlaman hiç doğru değil, bu Allahın taktiri, senin veya eşinin yaptığı bir şey değil ki...Bak ben 2 defa bebeğimi kaybettim, ya hamile kalsaydın ve kaybetseydin, inan bu çok çoook daha kötü, her işte bir hayır vardır unutma, aynı süreçleri burada birçok arkadaş birlikte yaşıyor, birkaç gün kendine izin ver, ağla ama biliyorum ki toparlanaca ve eskisinden de fazla isteyerek devam edeceksin, Rabbim biz istemeye devam edersek verecektir, inanıyorum, hakkımızda hayırlı olanı ancak O bilir, şükret canım sen ve eşin sağlıklısınız ve tekrar deneyebileceksiniz. Yalnız sana bir tavsiye bir dahaki tedavinde kimseye söyleme, gereksiz baskıyla karşılaşmaz ve üzülmezsin, geçmiş olsun tekrar.

hepinize çok teşekküür ederm.ne kadar moral benm için bu söledkleriniz.çevremdekilern söledkleri ne kadar anlamsız ama siz beni anlıyosunuz.yataktan dışarı çıkmıyorum ancak böle kurtulabilirm o bakışlardan saçma tesellilerden .iyi ki varsınız.sayfama yazan herkese çok şey borçluyum.beni mutlu edyosnuuz az da olsa teselli.bi hata olmalıhala inanmıyorum sonuca.belki karıştırdılar....delirdim sanırm
r

beni ağlattın ya
kendi acımın üstüne bide senin ki seni çok iyi anlıyorum için yanıyo benim içimin yanmasıda daha 2 gündür geçmedi üstüne üstlük bugün yine kan vermeye gittim 2,63 çok geldi 0,100 olması lazım çok kötü durumdayım bende nasıl atlatacaz bu günleri bilmiyorum yaşayan bilmez 2 gündür kimseyle görüşmüyorum sadece işe gelip gidiyorum herkes hala benden umutlu bişiler bekliyo :gitme:

Canım Allah sabırlar versin, başka söylenecek söz yok...
o negatif sonucu tam 4 kez (aşılama+tüp bebek) yaşamış biri olarak acını anlıyorum....
ama elimizden bişey gelmiyor.... atlatıp 5. denedik ve oldu.... ama kucağıma almadan oldu demek de yanlış....
Allah sana da o yeniden deneme gücünü verecek.... kendine iyi bak...

canim benim gecmis olsun....güzel arkadasim...herseyde bi hayr vardir...Allah insallah sana güzel günler nasip eder

canım senle aynı kaderi paylaşıyorum 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif.defalarca dünyam başıma yıkıldı.vakti var dedim allaha sığındım.bu acının tesellisi yok biliyorum ama güçlü olmalısın bitanem en azından seni seven eşin için.

o bakışlar o acımalar.daha gençsin denersn demeler.annem babam bu yaşta torun sahibi olmak ister eşim bebekleri çok sevyo aama ben kocama bi hiç veriyorum onlara.umutlarını çöpe attım hepsnin.ameliyatımda da çok üzmüştüm onları.çevremdeki herkes şokta

canım benim.istediğimiz kadar üzülme diyelim boşa canım.onu bir süre içinden atamıyacaksın.ben bile ne kadar üzüldüm senmi üzülmiyeceksin.zamana bırak herşeyi cnm.bende ameliyat oldum bir hafta çok sıkıntı çektim.başarısız bir aşılamam oldu.insan bu yaşadıklarının karşılığını da pozitif olarak geri almak istiyo ama herzaman öyle olmuyo be güzelim.önemli olan umudun varmı?hiç umutsuz bir durumun olsaydı?onun için zamanla bunuda atlatıcaksın cnm.en sonundada o güzel bebişini kucağına alıcaksın.Allahım bunun karşılığını eninde sonunda verecektir sana.ağlama diyeceğim ama biliyorum ağlıcaksın bende ağlardım .ama sonra yine tekrar inadına yeniden tedaviye başlardım.sana en yakın zamanda güzel bebişler diliyorum cnm....

ooooo daha gençsiniz denersiniz olur demeleri ne cok duyacaksın, buna alış, hatta bence savunma geliştir, ben tüp bebk yapmak isterken bile ailemde ee daha cok erken 30 yas nedir ki 2-3 yil gecsin olmazsa yaoparsiniz diyen bile bir dunya insan vardi... anlatamiyorsun, yok yumurtalik durumu yok yumurta rezervin yok yas geciyor bilmem ne ne anlatacaksin , millet kendi kendine yapiyor saniyor ki cok normal ne var bu iste ??? ama yapamayanlarin veyahut bir hormonel sorunu olanlarin bu kadar sıkıntı çekmesini anlayamıyor... sen kendi dünyanı yıkmayacaksın, eşin bebek seviyor diye onu bebek vermeye çalışmıyorsun unutma, aileni genişletmek için, bir varlık yetiştirmek için yapıyorsun bunu.. o yüzden kimseye borçlu değilsin, verecekse allahım en hayırlısını hayırlı zamanda versin diye dua etmek lazım. lütfen herşeyi yap ama hendine acımzasız davranma, bunu anlayamam.. ( ki bu yoldan geçmiş olmama rağmen hiç bir gün , 1 kere bile kendimi suçlamadım...) Allahın elinde değil mi herşey ? takdir edişi böyleyse ben bir insan olarak bunu şunu yaptım diyemem ..Sen de deme lütfen.. Ayrıca yataktan çık, şööle güzel bir pasta / cheesecake falan ye, çikolatalı olsun ki mutluluk hormonu versin zemuszemus

Bugünler geçecek canım benim..Sen sadece ilk şoku atlatma devresindesin..Bilmişlik değil bizimkisi yanlış anlama lütfen, ama gelip geçecek bu günler, göreceksin...

pozitif canım inanılmaz üzüldüm bende seninle aynı şeyleri yaşadım 3 sefer negatif le sonuçlandı tabi aşılamalarımda yapıldı tam 6 kez ama insan zaman geçtikçe daha istekli oluyo nisan ayında tüp bebek yaptırdım hamdolsun oldu ama maalesef bbebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu inan bu acı negatif sonucu aldığımızdan daha çok yıktı beni neler yaşadım neler bunun yanında annemlere gittim bir tarafta ablam yeni doğum yapmıştı diğer tarafta kız kardeşim hemileydi tamda benim bebeğim kadrdı hamileliği hep ona imrenek baktım neler hissettiğini düşündüm çünkü bende yaşamıştım aynı şeyleri bide ben böyle imtihandan geçtim çok zor arkadaşım yazdıklarım sana bişe ifade etmeye bilir ama lütfen nikin gibi pozitif ol inşş yüce rabbim şu mübarek günlerde bizede hayırlı evlat verecek birbirimize bol dua edelim rabbim acını azaltın sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…