kocaman bi negatif!!!!hala inanamıyorum ya.hta olmalı ben bunu haketmedm.çok yaklaşmıştım hala adet bile olmadım.midem bulanıyodu.içimde hissedyodum.mesaj yzamaya ya da nete girmeye vaktm bile olmadı ağlamaktan.msjlarınızı sabah okudum ve inanamadım hepiniz bana ne dualar etmişsiznz yine ağlıyorum şu an bağıra bağıra.yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.birbirni tanımayan insanlar sanki kendilerinin olacakmış gibi dua edip merak edp sevinyo ya da üzülyo.allah hepinizin dualarını kabul etsn .benimkini kabul etmedi.rüyam kabus oldu.eşimi ailemi hayal kırıklığına uğrattım .o kadar kötym ki anlatamıyolrum.beni en iyi siz anlarsınız .dün evim doldu taştı cep telim susmadı ama kimse beni anlamadı.boşver bidaha denersn lafından başka bişey söleyen olmadı
sırf pozitif olsun sonucum diye pozitif düşüneym diye nickim de pozitfti.rüyamda görmüştm.muhabbet kuşlarım vardı 3 tane.bana yalan sölediler beni kandırdılar.benimle oynadılar .inanamıyorumhala inanamıyorum.bunu haketmedm.çok yaklaşmıtşım.ameliyat oldum ne zor aşamalardan geçtm.kendme
iğneler vurdum parmağımdan kan aldıramazken.bi sürü aptal insanın sorularına maruz kaldım dayandım sabrettm.dün eşimle sonucu almaya giderken emindm.kağıdı açtığımda dünya resmen döndü bayılmamak için oturdum kenara.o hemşirelern bana acıyarak bakmasına dayanamadım çıktım ordan.bi yandan da telim susmuyo herkes soruyo kapattım teli.eşim sessiz sessiz damlalar akıtıyodu gözünden saklasa da gördüm.sen önemlisin benm için dese de onu üzdüm..allahım aklıma sahip ol.çok kötym....
sırf pozitif olsun sonucum diye pozitif düşüneym diye nickim de pozitfti.rüyamda görmüştm.muhabbet kuşlarım vardı 3 tane.bana yalan sölediler beni kandırdılar.benimle oynadılar .inanamıyorumhala inanamıyorum.bunu haketmedm.çok yaklaşmıtşım.ameliyat oldum ne zor aşamalardan geçtm.kendme
iğneler vurdum parmağımdan kan aldıramazken.bi sürü aptal insanın sorularına maruz kaldım dayandım sabrettm.dün eşimle sonucu almaya giderken emindm.kağıdı açtığımda dünya resmen döndü bayılmamak için oturdum kenara.o hemşirelern bana acıyarak bakmasına dayanamadım çıktım ordan.bi yandan da telim susmuyo herkes soruyo kapattım teli.eşim sessiz sessiz damlalar akıtıyodu gözünden saklasa da gördüm.sen önemlisin benm için dese de onu üzdüm..allahım aklıma sahip ol.çok kötym....
hepinize çok teşekküür ederm.ne kadar moral benm için bu söledkleriniz.çevremdekilern söledkleri ne kadar anlamsız ama siz beni anlıyosunuz.yataktan dışarı çıkmıyorum ancak böle kurtulabilirm o bakışlardan saçma tesellilerden .iyi ki varsınız.sayfama yazan herkese çok şey borçluyum.beni mutlu edyosnuuz az da olsa teselli.bi hata olmalıhala inanmıyorum sonuca.belki karıştırdılar....delirdim sanırm
r
o bakışlar o acımalar.daha gençsin denersn demeler.annem babam bu yaşta torun sahibi olmak ister eşim bebekleri çok sevyo aama ben kocama bi hiç veriyorum onlara.umutlarını çöpe attım hepsnin.ameliyatımda da çok üzmüştüm onları.çevremdeki herkes şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?