yarın 12.gün!!!!!!

valla pozitifcim bende bi dahakine kimseye sölemeyi düşünmüyorumm.en iyisi kimsenin bilmemesii.bide herkese cevap veriyosun..gerçi bu dönemde ben annemde kaldım.annemlr telefona cevap verdi çoğu zaman ama onlar hayırlısı bölemiş dedikçe ben daha kötü oldum..bu arada benimde 23.günüm ama ilaçları dün bıraktımm.ve bende daha adet olmadım..adet ağrısı var fakat hala olamadımm..ama en yakın zamanda oluruzz.

canım seni çok iyi anlıyorum bende martta ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım hemde daha test günüm gelmeden yoğun bir kanamayla negatif sonuç alarak....çook ağladım hemde çok ama asla neden diye sorgulamadım hayırlısı buymuş dedim ama ağlamaya devam ettim..insanın pskolojisi ister istemez bozuluyor bunda aldığın onca iğnenin de etkisi var sanırım. ne olur üzme kendini bak belki kendiliğinden hamile kalırsın genelde tedavi sonrası kalınabiliyormuş.......inşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürür.hakkında hayırlsı cnm........

ya bugün transferden sonraki 16.gün negatfi sonuç aldım ama hala adet olmadım.bi sorun mu var acaba ya normal mi??hiç duymadım ben böle adet olmayanı.herkesn ya 10.gün ya 12.gün gelmiş adeti.benm neden gelmedi.sol tarafımda da cız cız batan bi yer var başka da belirti yok adetle ilgili

çok daha fazla sürenler var. bünyeye bağlı ayrıca sen şimdi çok stres yaptığın için de gecikiyordur muhtemelen. gene de doktoruna aç bir sor için rahat etsin.

benim 12 ci günden sonra 5 gün gecikmeli olmmştum.. olur böyle şeyler canım kafaya takıyoruzya ..ilaçlarada baglı olabilir gecikme..içiniz daha rahat olması için doktorunla bir konuş derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…