yarın 12.gün!!!!!!

canım ya çok üzüldüm seni dün o kadar merakla bekledim ki;inan seninle beraber ağladık RABBıM inş sabır verir bende aldım o sonucu dediğin gibi duygular hep ayn ıAĞLA istediğin kadar ağla çünkü seni senden başka kimse anlamıyor anlayamazzzzz;NE ANNE ne KARDEŞ bende öyle olmuştu kimseyi uzun zaman görmek istememiştimmm

Canım inş bir dahaki sefer kolayca kavuşursun bebeğinee ümidini sakın yitirmeee

:teselli::teselli::teselli:
Canim kardesim ne guzel yazmissin agzina saglik oooooo olur demeleri TIP COK ILEREDI SANKI TUP BEBEGE GARANTI GOUZYLE BAKMALARI OLMADIGI ZAMAN ACIYARAK TESELLI ETMELERI bu isin garantisi yok buna butun kalbimle inandim ALLAH OL DEYECEKTE OLACAK RABBIM BUYUK POZITIFCIM CANIM RABBIM EN KISA ZAMANDA YUZTUNU GULDURSUN sabirliol kendini yipratma boyle herseyi zamana birak bak goreceksin bebisin birgun gelecek allahin izniyle BIZIM DURUMUMUZ COK DAHA KOTU CANIM esimin spermi yok anca migro teseyle bulunuyor benimde yumurtalar bitti biecek bak halan daha umutluyum 19 yildir evlat hasretiyle yaniyorum inaniyorumki olcak inseallahhh benim cocugum olmadigi halde uc rahim filmi 3 labaroskopi polip nedeniyle 2 kez kurdaj oldum ama asla isyanim olmadi hep sukreddim biz 6 kez migro denedik bi kere bile hamile kalamadim kasimda 7. denicem bak halan daha umudum var ve umudumun pesinden yorulmadan kosuyorum GORELIM MEVLA NE EYLER EYLERSE GUZEL EYLER SABREDELI.[/QUOTE]
:teselli:

canımmm cok üzüldüm ve yazını aglayarak okudum canım seni evet dogru söylüyorsun yasamayan anlayamaz bizler anlarız bak ne kadar sanslıyızki k k mız var ya burası olmasaydı buraya cok sey borcluyuz ben de 2 ay öncesine kadar ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuclandı ve bu arada benim abim yeni evliydi ve esi cocuk istemiyordu isin en zor acı tarafı ne biliyormusun yengem benim ne kadar bebe istediğimi biliyordu ve korunuyordu bana baktı ve korktu bebeği olmucak diye ve ne oldu biliyormusun su anda hamis ve gözümün önünde tabi buda benim sınavım onu kıskanmıyorum sonucta hala olucam cok güsel bir duygu ama gözümün onünde olması insana cok zor geliyor buda b
izim sınavımız ins bebeğimiz olucak rabbim hayırlısını bilir bende basta hüngür hüngür agladım dünya basıma yıkıldı sandım ama merak etme arkadasım inan zaman her seyin ilacı su an ikinci tedavim icin sabırsızlanıyorum insan herseye alısıyo merak etme su an en zor anındasın istediğin kadar agla seni koccaman öpüyorum ve bizler burdayız bunu unutma yalnız değilsinnn

pozififciğim az önce bilgisayarı açınca okudum haberini canım seni anlıyorum geçen ay tüp bebek için istanbula gitmiştik tedavimi bir çok kişi biliyordu herkes bana annem dahil gördükleri bebek rüyalarını anlattı bi yakınım falında çıktığını söyledi ben de ilk kez tedaviye başlayacaktım daha önce 3 negatif aşılamam olmuştu ama bu farklıydı tüp bebekti ya olacaktıeşimdeydi problem ama neredeyse onun sonucunda da pek olumsuz bişi yoktu önceden gelişen yumurtam yüzünden tedavim bir hafta sürebildi inan öyle kötü oldum ki dr bırakalım diyince dondum kaldım yine olmamıştı hep bişey çıkıyodu bi kaç gün çok üzüldüm hep çevremi suçladım bana göre de onlar beni kandırmıştı öyle iyi anlıyorum ki seni beni boş yere umutlandırdıkları için çok kızdım şimdi bu ay yine denicem bu sefer benimle rüya fal ve benzerlerini paylaşmayın dedim kimse bi şey diyemiyor yazık neyse durmak yok canım devam edicez ve bebişlerimize kavuşacaz inşallah:Saruboceq:

o kadar çok üzüldüm ki anlatamam....haberini dört gözle bekliyordum.kendi negatifimi hatırladım da hastaneyi yıkmıştım ağlamaktan.....birkaç gün kimseyi görmek istememiştim.....eşimi bile.....inan bu tüp bebek olayınını kimseyle yakınların ve seni anlayacak olan insanlar hariç kimseyle paylaşmayacaksın....ben ilk tüp tedavime başlarken herkese söylemiştim.....sonucu aldığımda herkes bin nasihat etmişti.onları duymak bile istemiyordum..........herkes akıl veriyordu ama bende acımı yaşamak istiyordum.sadece benimle ağlayacak insanları yanımda istiyordum.......insanlar bana telefon açıp ne diyorlardı biliyormusun kayınvalidene zamanında çocuğu olmasın diye büyü yapılmış o büyü seni bulmuş.......benim yerime insanlar hacıya hocaya gidiyorlardı........güya hoca demişki doktor kendi eliyle bile koysa onların çocuğu olmaz.............haşa ALLAH mısın ya.........peki bunları dengesizin teki sana dedi sen niye ben zaten yaralıyım bana söylüyorsun........2.tüp bebek tedavime başlarken ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında kimseye söylemedik..........Allaha şükür şimdi hamileyim....yinede yakınlarımız biliyor söylettirmedim.........çünkü bizde nazarında olduğunu biliyordum...............bak bende sizinle dertleştim.........çok zor sana önerim benim gibi bağıra bağıra ağla........sonrada sabret ve diğer deneme için güç topla..............kendine çok iyi bak.........

1gün geçti aradan rüyam biteli.bugün telime gelen arama sayısı o kadar fazla ki.evime gelenler...herkesn söledği aynı şeyler.beni teselli etmyo ama sizlerin söledkleri teselli edyo çünkü siz gerçeksiniz.yaşadıklarınızı benmle paylaşıyosnuz.ağladım ağladım ağladım ...tüm gün ağladım inanamadım yaşadığıma.rüyasını bile görmüştm olmadı.hala adet olmadım .hata mı oldu diye bile düşünmeye başladım.en çok beni üzen annemin ağlaması.

pozitif canım diyecek birşey bulamıyorum inan.ben tedavideyken yumoşlarımın doktorun çok güzel olduğunu geliştiğini söylemişti..ama toplamada hiç yumurtam çıkmamıştı..aglaadım agladım hep agladım ..YETER Kı RABBıM VER DE SONRA AL DEDıM ANNNELıĞE DOYUYUM DEDıMM..ÇOK ıSYAN ETTıM..her olmayışında isyan bayragını çektim ..4 cüyü yaptırmamızda transfer olmuştu..1 taneydi yumoşum çok umutluydum..ama olmadı o kadar igne yediğimemi hep maddi hem manevi olarak çok yıkılmıştım vede yorulmuştum...bu son yapmamızda anneme söyledik bir annemin haberi olacaktı ..artık isyan etmiyecektim.. demekki vermediğine göre vardı bir hayır..tekrar başladık arkadaşım.. herşey çok güzel gidiyordu..4 yumoşum toplandı.. 2 tanesi döllendi ..ama 1ri daha kaliteliydi..2 tane transfer olmuştu..yine herşey güzeldi takiiiiiii o haberi duyana kadar yine kocaman bir NEGATıFTı....annemde yanımdaydı ... aglayamıyordum ..hiç bir tepkim olmadı.. ilk defa isyan etmedim..TAKDıR ıLAHı DEDıM.. ANNEM ÇOOKKK ÜZÜLMÜŞTÜ.. ODA OLACAK DıYE BEKLıYORDU.. O AKŞAM ANNEMı YOLCU ETTıK MEMLEKETıNE...ALLLAHIM DEDıM YARABBıM NEOLUR TEZDE YAKINDA BANADA BıR EVLAT NASıP ET DEDıM ıSYAN ETMEDıM.. ÇÜNKÜ ıSYAN ETMENıN BıR FAYDASI YOOK...pozitif canım RABBıM nasip ederse bayram sonu akupuntura başlayacam...şuan da çörekotu,tarçın ,bal karışımını yiyorum ..RABBıMDEN UMUT KESıLMEZ.. OLMASADA DÜNYANIN SONU DEĞıL..benden küçük kardeşlerimin çocukları var kıskanmıyorum .. RABBıM DAHADA VERSıN..GELıN ALDIK BUNDAN 2 SENE EVVVEL ŞıMDı OGLU VAR YıNE ÜZÜLMEDıM.. BÜTÜN ÇEVREMDE OLMAYAN HERKEZıN EVLATLARI OLDU..HıÇ ÜZÜLMEDıM DESEM YALAN OLUR... AMA ıSYAN ETMEDıM ..ETMEYECEMDE.. AMA ıNANIYORUM RABBıM BıZı SINIYOR..SADECE DUA..... DUADAN BAŞKA ELıMıZDEN BıRŞEY GELMEZ..MÜMÜNıN MÜMÜNE DUASIDA ÇOK MAKBUL...ıNŞALLLAH ADETıM BıTERSE GECE YARISI UYKUMU BÖLÜP TEVECCÜH NAMAZI KILACAM..GECE YARISI KALKIPTA 2 REKAT TEVECCÜH NAMAZI KILANLARIN ELLıRı BOŞ ÇEVRıLMEZMıŞ RABBıM... KENDıM ıÇıN HERKEZ ıÇıN DUA EDECEM..RABBıM ıNŞALLAH BU MÜBAREK RAMAZAN AYI HÜRMETıNE ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMEZ.. ıNŞALLLAH 2 Cı DENEMENDE POZıTıF SONUÇ ALANLARDAN OLURSUN...

pozitif bende yeni üyeyim ama iki gündür takip ediyodum bugün merakla okudum gördümki nasip olmamış,belki klasik olacak ama lütfen üzülme daha yenisin unutacaksın beim gibi ve ikinciyi en kısa zamnda düşüneceksin ve olacak inşallh.bende 2 yıllık evliyim bi tüp bebek denemem oldu tuttu ama ne faydaki 8 haftalıkken gelişimi durdu aldırdık ilk günler ağladım ağladım ağladım ama ne fayda yapacak bişey yok allh hepimize can sağlığı versin. şimdi ikinciyi düşünüyorum inşalh bu dafa anne olacağım RABBıM SABIR VERSıN EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLH

bensunaz çok teşeküür ederm yazdıkların için.çok güzel dilekler ama şu aşamada insan hiçbişeye inanmıyo güvenmyo da.belki acım çok yeni ondandır.belki geçecektir bu günler.hayatım boyunca hep sabırsız biri oldum hatta sonucu almaya gttğimde bana saat 3te çıkacak dedklernde bile hemşirelere kızdım bu saati zor bekledm siz benle dalga mı geçiyosnuz dedm bağırdım onlara belki de allah beni sınadı sabretseydm o sonuç pozitifti ama ben insanları kırdım bekleyemedm yolda haber geldi 10dk sonra sonucunuz çıktı gelin alın dediler.benim sınavım sabretmek ve şükretmekmiş....

pozitifcigim öncelikle gecmis olsun
bizler ne kadar istersek isteyelim her seyin bir vakti zamani var o zaman gelmedimi olmuyor
bende 7 kez negatif sonuc alan birisi olarak seni cok iyi anliyorum
böyle günlerde insana en son gereken sey bos teselliler daha cok insanin canini yakiyor biliyorum
ama tekrar deneyebilirsin bir kez tutmayinca bir daha tutmayacak demek degildir bu
sana tavsiem bir dahaki denemende herkese duyurma kimsenin bilmesi gerekmiyor cünkü insanlarin sorulari hic bitmiyor sürekli irdeleyip duruyorlar buda insanin canini daha beter sikiyor

haklsın keşke paylaşmasaydım kimseyle de bu telefonları açıp aynı şeyleri tekrarlamak zorunda kalmasaydım.her önüme gelenle ağlaşmasaydım.bana kimse acımasaydı.aileme bile sölemeseydm de onlar da üzülmeseydi ama ben herkesle paylaştım çünkü bana dua etmelerni istedm burda herkes birbiri için dualar edyo çevremdekiler de benm için dua etsn istedm kmin duası kabul olur belli olmaz dedim güç istedm çevremden.burdaki bütün sayfaları okudum kendmle karşılaştırdım.yemin edyorum pozitf haberleri okuudkça sevindm umutlandım.o kan değerlerini okuduğumda kendmle ilgili hayaller kurdum.benm deçok yüksek çıkar heralde üçüz olcak ya dedm.gözbebeğim büyüdü midem bulandı göğsüm deişti karnım şişti .hıh tamam dedim hamileym herkes bana rüyasnı anlattı kesin hamilesn seni gördm dedi.fal bakanlar ....o gün geliyo kanını veryosun evine dönyosun kesin oldu diyosun ve almaya gidyosun sonucu hemşire eline verirken zaten yüzünden anlaşılıyo zarfı da açmış bakmış belli.ama inanmıyosun diyosun ki hemşire belki tepkisiz ruhsuz belki alışmış hamile haberlerine ondan donuk suratı diyosun.sonra kağıdı eline veryo açıyosun eşin de tepeden bakıyo kağıda.aynı anda olmamış diyosun gözgöze geliyosun gözler dolmuş titrek...susyosun önce kabullenmyosun.hata olmalı diyosun.eşin seni teselliye başlıyo.canım benm sen benm için çok önemlisn tatile çıkalım kafamızı dağıtalım lütfen üzülme diyo.hemen ardından telefonlar çalmaya başlıyo.annen arıyo.ne diceksn??anne olmadı üzülme mi diceksn.susmuyo teller akşama kadar.nasıl olur yaaaa sözleri duyulyo herkesn ağzından.ama oldu benm rüyam bitti.keşke daha 3-4gün olsaydı öğrenmeme.keşke tadını çıkarsaydım hamile adayı olmanın.keşke eşim bana ananas yedirseydi elleryle keşke kimse yanımda sigara içmese keşke eşim gece uyanıp üzerimi örtse keşke annem torunlarıma şunu alıcam dese keşke sen hamilesn otur deseler.....keşke keşke keşke.....

pozitif canım o kadar güzel yazmışsınki beni çok duygulandırdın çok yenisin daha ilk zaman bende senin gibiydim ama keşkeler içimizde kaldı .............inşallah 2.içimizde kalmaz o hamile nazlarımızı yaparız eşlerimize Allah ım bizlere sabır ver dayanma gücü ver YA RABBıM :Saruboceq:

pozitifcim allahım sabır versin emin ol okuyan herkesi duygulandırdın allahıminşallah birdahakine ikiz nasip etsin

canım inan bana şuan yazdıklarını tek tek okudum ve kendimi gördüm dayanamadım başladım gene ağlamaya çok üzgünüm gercekten cok üzgünüm Allah sabır versin çok iyi anlıyorum ne söylersek söyleyelim boş şuan senağlama

POZİTİF.canım yaşadığın son acı tecrübe olsun inşallah.ama yılma yenilme yıkılma,hayata daha sıkı tutun ki,rabbim emeklerinin karşılığını versin.kulum verdiğim sınava sabretti bende mükafatını vereyim desin.bende diğer arkadaşlar gibi seni çok iyi anlıyorum.ilk ikizlerimi kaybettiğim zaman çok acılar çektim.ama hiç yılmadım sezeryanlı olmama rağmen 3 ay sonra tedavi yollarına düştüm.ama dr.izin vermedi en az 1 yıl dedi.1 yıl geçti 2.tedavi başaldı yeni ümitlerle malesef kimyasal gebelik.ardından 3.tedavi malesef oda kürtajla sonlandı.Ama ben yılamdım hep dahada dik durdum hiç pesetmedim etmeyeceğimde.eşim yanımda çok şükür o bana güç veriyor.bak düşükten sonra 10 ay bekledim şimdi kısmetse 4.tedavime başalyacağım.ben hep aynı ümit ve heyecanla başladım tedavime bu tedavimde öyle olacak.Ben inanıyorum sabreden bütün kardeşlerimizin en kısa sürede anne olacaklar.dualarım hepinizle.Sende ağla sızla ama yeter kalk artık ayağa ,yeni ümitlerle hayata tutun.

ya bişey sorcam ben hala adet olmadım.bugün 14.gün ve belirti bile yok ne zaman adet olcam???

merak etme canım.korkulacak birşey yok.kullandığın iğneler ilaçlar rahmi kalınlaştırdığı için düzeni bozuyor.adet geçikmesi oluyor.topikde bazı arkadaşlarımız 2 ay olmadıklarını yazdılar.1 adet dönemi bekle eğer tekrar olmazsan dr.sorarsın.

Canim gecmis olsun.. ama o kadar uzulmene gerek yok, tek sen degilsin binlerce kiz ayni sey yasiyorlar, o da defalarca...ne yapalim, demekki bizim kaderimiz boyle...ben 3 tane deneme yaptim tutmadi, devam edecem...ama kendimi yipratmiyorum. ara veriyoruz hayatimizin tadini cikariyoruz, esime cok tesekkur ediyorum beni cok destekliyor cok seviyor da. Hatta son baharda bir tatile gidecez ikimiz bas basa...olecek degiliz canim hayatimiz devam ediyor...bunu kabul etmek lazim..ellerimizde ne varsa yapiyoruz.

Hatta doktorlar diyorlar ki tek umutlu da dusunmemesi lazim...sonra boyle hayal kiriligina ugramamak icin...herseye hazir olacaksin bekleyeceksin
Bu arada biz sadece 1 denemede bazi akrabalara haber saldik o da bin pisman olduk...o telefonlar herkese anlatiyorsun, dedikodu yapiyorlar...artik kimse birsey bilmiyor..sadece biz ikimiz biliyoruz bu sadece bizi ilgilendiriyor ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…