yarin alcim cikicak cok gerginim

Birde arkadaslar ben bir sey sorucam ameliyat oldugum gunden bu yana kemerim oldugu yerde bi zonklama var ve gitmiyor hic neden bole oldu bir hafta olucak yarin acik teknik oldum bende mi bi sikinti var yoksa herkes yasadimi bunu
benim burnumda kemik yoktu burun çatım.burun sırtım ve burun ucum çok genişti.basık ve yayık ve etli bir burnum vardı.burnum komple kırıldı,şekillendirildi,törpülendi,fazla kıkırdaklar çıkarıldı.benim de ilk ay törpülenen kemiklerim sızlıyordu.ama sonra azaldı.şimdi kemik kısma elimle bastırınca hafif ağrıyor.ama onca işlemden sonra çok normal.

benim burnumda kemik yoktu burun çatım.burun sırtım ve burun ucum çok genişti.basık ve yayık ve etli bir burnum vardı.burnum komple kırıldı,şekillendirildi,törpülendi,fazla kıkırdaklar çıkarıldı.benim de ilk ay törpülenen kemiklerim sızlıyordu.ama sonra azaldı.şimdi kemik kısma elimle bastırınca hafif ağrıyor.ama onca işlemden sonra çok normal.
pardon kemer yoktu diyecektim.yanlış yazmışım.

inşallah canım sen de benim gibi memnun kalırsın burnundan.sakın burnun şişince hemen ümitsizliğe kapılma.yeni burnunun tadını çıkar.ben mutluluktan her ay daha önce yapamadığım şeyleri deniyorum.yeni makyaj stilleri,farklı saç modelleri...heyecanlı olman normal ben alçım çıkana kadar doğru dürüst uyuyamamıştım.
Aynen canim simdiden kafamda yapmak istedigim bi cok sey var ama sanki ilk gordugumde baska bi yuze bakicakmisim gibi bi hisse kapildim engelleyemiyorum

Benim burnumdan kemik ve acayip sekilde kikirdak cikarmislar benim ameliyata hem kbb hem plastik cerrah girdi uyandigimda bu kemikleri nerden cikardiniz demistim gordugumde cok sasirdim ya ole cirkin bir burunda degildi burnum anlamadim ama su burun sirtindaki zonklama moralimi dusuruyo acaba kemer girimicikiyo diyee paranoyak oldumm :110::rolleyes:

Ne bilim cok duydum okudum canim ole belkide hurafe alci alinca kemer aynen duruyomus 4ay sonra yine kemik cikmis falan filan duydukca bu burunda zonk zonk ettikce Allah imm neler oluyo o alcinin altinda diye yedim kendimi :KK33::KK51:

Tesekkur ederim canimnm foto koydum albume bi bakarmisin

Canim baktım simdi bence çok güzeloolmuş:) tabi üzerindekiler çıkınca daha net anlaşılacak. Ama minik ve doğal bir burun olduğu belli. Bandajlar çıkınca biraz sisiyo ama geçecek hepsi:) bende seni takibe alıyorum iki foton var sende bakabilirsiniz:) bandajsiz halim çok sis orada ama sekil anlaşılıyor :)

Canim baktım simdi bence çok güzeloolmuş:) tabi üzerindekiler çıkınca daha net anlaşılacak. Ama minik ve doğal bir burun olduğu belli. Bandajlar çıkınca biraz sisiyo ama geçecek hepsi:) bende seni takibe alıyorum iki foton var sende bakabilirsiniz:) bandajsiz halim çok sis orada ama sekil anlaşılıyor :)
Canim baktim foto altina yorumda yaptim masallah cok begendim gayet dogal cok sevimli olmus insanin direk ifadesi degisiyor yaaa gule gule kullanalim ins.

Canim baktim foto altina yorumda yaptim masallah cok begendim gayet dogal cok sevimli olmus insanin direk ifadesi degisiyor yaaa gule gule kullanalim ins.
Oyle hakikatten canım , ifade değişiyor hemen :) İnşallah hepimiz için bir omur sorunsuz devam eder bu memnuniyet :)

Hadi güle güle kullan mununu ,cok güzel görünüyor baktım fotoğraflarına, benim bantlarim daha çıkmadı, yarın çıkacak, doktorum ameliyattaydi, geç gitmistim:oops:

Kafayi yicemmmmm arkadaslar burun deliklerimi bugun gordummm orantisizz bozulmuss sinir krizleri gecirdim duzelmez dimi bu bi bakin yaaa lutfen bole bisi yasiyan varmi :KK43::KK42::KK42:

Kafayi yicemmmmm arkadaslar burun deliklerimi bugun gordummm orantisizz bozulmuss sinir krizleri gecirdim duzelmez dimi bu bi bakin yaaa lutfen bole bisi yasiyan varmi :KK43::KK42::KK42:
Ben yasamadim ama yaşayan kişiler varmış canım, normal diye biliyorum, cok şiş olduğundan, benimde sol tarafım cok hafif daha şiş, daha zamani var düzelecek inşallah, benimde önden bakıldığında biraz kalın duruyor burnum ,çünkü acayip şiş,benimde tek sorunum gülerken kasiliyorum, sizde de oluyormu

Ben yasamadim ama yaşayan kişiler varmış canım, normal diye biliyorum, cok şiş olduğundan, benimde sol tarafım cok hafif daha şiş, daha zamani var düzelecek inşallah, benimde önden bakıldığında biraz kalın duruyor burnum ,çünkü acayip şiş,benimde tek sorunum gülerken kasiliyorum, sizde de oluyormu
Aynen canim on gun oldu daha henuz gulemiyorum dogru durust sag delik basik sol sis anlamadim duzelirmiii cok moralim bozuldu enerjim dustu bilemiyorum fotoma baktiniz mi

Back
X