Yarın ameliyat oluyorum:)

ozzgee5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
681
208
18
29
Kızlar yarın öğleden sonra ameliyat oluyorum açık teknikle olacak gelişmeleri yazacağım:) ameliyat öncesini görmeniz adına resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim isteyenlere özelden göndermeye calisirim

Son düzenleme:
resmi farklı bir programla farklı kaydet dersen boyutu küçülür mesela pcdeysen paint

önceki halim bu kızlar

Eklentiler

• lidow_201662024954556.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 551
Bol bol dua et bol bol profilden resmini cek bi daha bu goruntuyu goremeyeceksin Allah kolaylik ve sifa versin

Bende hala ayaktayim
Bir de baya stresliyim .Saģlık sektöründe çalısıyorum ve kendi çalıstıgım hastanenin doktoruna yaptırmadım diye başkasına yaptırda görelim havasındalar. bu yüzden stresim daha da artıyor. Psikolojik baskı hissediyorum resmen

Kendi hastahanende iyi yapan doktor yok muydu

Kendi hastahanende iyi yapan doktor yok muydu
Şöyleki eski doktorumuz kurumsal büyük bir hastaneye transfer oldu .Yeni gelen doktorda hastanemizde 6 aydır çalışıyor. yani çok vakasını göreceğim bir geçmişi daha yok bizim hastemizde bide genç bi doktor 30 lu yasların başında ondan güvenemedim açıkcası belki çok çok iyidir de ben göze alamadım

Geçmiş olsun canım,benimde bugun 5. Günüm biraz sıkıntılı geçebiliyor haberin olsun bende yaptırdıktan sonra farkettim ama inş değicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…