Yarın ameliyat oluyorum:)

benim burnum da sizinkine bayag benziyor :) sizi gördükçe ben de cesaretlendim.darısı başıma :)
Ben normalde kan bile aldıramayan biriyim inanın tek sizi bile duymadım içiniz rahat olsun korkutuldugu kadar değil hatta ameliyata girmeden önceki kan verirken ki resmim korkuya bakın:)

:)))) ne güzel cesaretinize hayran kaldım :)) ben de olacağım ekim ayı gibi inşallah :) korkum narkoz benim birisinin beni bayıltması fikri :)

Ben normalde kan bile aldıramayan biriyim inanın tek sizi bile duymadım içiniz rahat olsun korkutuldugu kadar değil hatta ameliyata girmeden önceki kan verirken ki resmim korkuya bakın:)Eki Görüntüle 1849658
:)))) ne güzel cesaretinize hayran kaldım :)) ben de olacağım ekim ayı gibi inşallah :) korkum narkoz benim birisinin beni bayıltması fikri :)

Bende çok korkuyordum ameliyat sırasında uyanmaktan narkozdan ama inanın bu muydu diyeceksiniz kendimi o kadar korkutmusum ki gereksiz yere ben uykumdan uyanır gibi uyandım hiç bağırmadim acı duymadım allah herkese böylesini nasip etsin

ne güzel sakin girdiniz o zaman ameliyata. genelde öyle diyorlar nasıl giriyorsan öyle uyanıyorsun. bayılırken farkettiniz mi yoksa hiçbir şey anlamadan bir baktınız olmuş bitmiş mi :)

ne güzel sakin girdiniz o zaman ameliyata. genelde öyle diyorlar nasıl giriyorsan öyle uyanıyorsun. bayılırken farkettiniz mi yoksa hiçbir şey anlamadan bir baktınız olmuş bitmiş mi :)
Giderken heyecanlıydim tabiki korkuda vardi ameliyathaneye alındım hazırladılar o ara sohbet ettiler sakinleştirmek için tam anestezi verilecekti ameliyathaneler değişmiş beni bekleme salonuna aldılar orada tv izlerken uyuyakalmışım sonra alındım ameliyathaneye direk uyumuşum zaten:)

Bende dün oldum ameliyat ama burnumla ilgili bi yorum yapamıyorum. Çok şişti yüzüm ve baya bi morardım. Fikir olsun diye bende resim atıyorum.

Eklentiler

• CYMERA_20160621_191151.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 400
Bende dün oldum ameliyat ama burnumla ilgili bi yorum yapamıyorum. Çok şişti yüzüm ve baya bi morardım. Fikir olsun diye bende resim atıyorum.
Burnunuz doğal olmuşa benziyor şişliğe rağmen güzel görünüyor umarım gönlünüze göre olmuştur. Geçmiş olsun

Kızlar bu da ikinci günüm buzu ihmal etmedim ama gözlerim çok şişti ama geçici o yüzden hiç takmıyorum:) ağrım sızım hiç olmadı tampon kullanmamış doktorum bunu yeni öğrendim çok sevindim:)) pazartesi alçı alınacak

Eklentiler

• lidow_2016621213133798.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 389
rahat nefes alabiliyor musunuz tamponsuz? hiç dert etmeyin şişlikler geçici güzel burnunuz kalıcı :)

rahat nefes alabiliyor musunuz tamponsuz? hiç dert etmeyin şişlikler geçici güzel burnunuz kalıcı :)
Tampon yok ama böyle baktım ici çok şişmiş etleri sis görünmüyor yani icerisi o yüzden nefes alamıyorum tek şikayet ettiğim konu bu nefes alamamak kötü ama sabır lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…