Yarin ameliyat var

yanchar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
341
703
103
31
Kizlar yarin yani 23 mayis 2019 da diyarbakirda haluk bilek'e ameliyat olacagim. Sorusu olanlar olursa burdan cevaplarim.
Ancak benim size bir sorum var 1 gece hastanede yatacagim. Ne gibi hazirliklar yapmaliyim sizce bana ilk gunler cok faydasi olacak seylerden bahsedebilir misiniz acaba. 😥

Kulak çöpü pipet peçete ıslak mendil meyveli yoğurt falan ve buz uygulaması çok önemli yanında yedek kıyafet falanda al

Merhaba bende burun estetiği düşünüyorum. Heyecanla ameliyat sonucunuzu bekliyorum. Ameliyattan sonra buraya detayları yazar mısınız umarım herşey çok güzel gelişir sizin için.

Meyve suyu. Bi de ameliyat öncesi tekrardan hatırlatın doktordan ne istediğinizi. Gerekirse fotoğraf gösterin.

Ameliyatimi oldum kizlar. Ne olup bittigini anlamiyorsunuz bile. Sonrasinda bogazim cok tahris oldu ve geniz akintisi vardi hala da var. Gozlerim ve basim agriyor. Burnum da sizliyor. Ama kesinlikle dayanilmayacak gibi degil. Agri kesicinizi duzenli yapiyolar zaten. Yorucu tabi de umarim sonucu guzel olur:)

Merhaba bende burun estetiği düşünüyorum. Heyecanla ameliyat sonucunuzu bekliyorum. Ameliyattan sonra buraya detayları yazar mısınız umarım herşey çok güzel gelişir sizin için.
Merhabaa elimden geldigince sureci paylasirim tabi:) az onceki mesajimda anlattim kisaca. Cok tesekkur ederim. Sayili gun elbet gecer diye teselli ediyorum ben de su an kendimi :)

Konuyu takip eden arkadaslar icin sureci paylasiyorum. Zaman hic gecmiyor gibi. Bugun 3. Gunum yuzum cok sismeye basladi morluk yok denilebilir. Bogazim hala agriyor. Bol su icmeye calisiyorum. Verilen goz pomadini burun dikislerime surup sargi bezini akintim icin dudagimin ustune yapistiriyorum 3 4 saatte bir. Basim dik bir sekilde uyuyorum arada burundan da nefes alabiliyorum geceleri. Yemegimi normal yiyorum sadece daha ufak ufak ve daha yavas. Disimi de fircalayabildim yavas hareketlerle. Surekli hapsirma hissi geliyor o sinirimi bozuyor :(
Cogu kiside tampon 3.gunde cikarilirken benim tamponum alciyla birlikte 1.haftamda cikarilacak egrilik oldugu icin doktorum oyle uygun gordu. :(

Konuyu takip eden arkadaslar icin sureci paylasiyorum. Zaman hic gecmiyor gibi. Bugun 3. Gunum yuzum cok sismeye basladi morluk yok denilebilir. Bogazim hala agriyor. Bol su icmeye calisiyorum. Verilen goz pomadini burun dikislerime surup sargi bezini akintim icin dudagimin ustune yapistiriyorum 3 4 saatte bir. Basim dik bir sekilde uyuyorum arada burundan da nefes alabiliyorum geceleri. Yemegimi normal yiyorum sadece daha ufak ufak ve daha yavas. Disimi de fircalayabildim yavas hareketlerle. Surekli hapsirma hissi geliyor o sinirimi bozuyor :KK43:
Cogu kiside tampon 3.gunde cikarilirken benim tamponum alciyla birlikte 1.haftamda cikarilacak egrilik oldugu icin doktorum oyle uygun gordu. :KK43:
Sadece corbamı yıyorsun bu dönemde

Konuyu takip eden arkadaslar icin sureci paylasiyorum. Zaman hic gecmiyor gibi. Bugun 3. Gunum yuzum cok sismeye basladi morluk yok denilebilir. Bogazim hala agriyor. Bol su icmeye calisiyorum. Verilen goz pomadini burun dikislerime surup sargi bezini akintim icin dudagimin ustune yapistiriyorum 3 4 saatte bir. Basim dik bir sekilde uyuyorum arada burundan da nefes alabiliyorum geceleri. Yemegimi normal yiyorum sadece daha ufak ufak ve daha yavas. Disimi de fircalayabildim yavas hareketlerle. Surekli hapsirma hissi geliyor o sinirimi bozuyor :(
Cogu kiside tampon 3.gunde cikarilirken benim tamponum alciyla birlikte 1.haftamda cikarilacak egrilik oldugu icin doktorum oyle uygun gordu. :(
O hapşırık çok kötü..

Back
X