Sorma a herkes yazmış ağrısız sızısız diye.. Amanın bir çıktım üstümden kamyon geçmiş sankitutmaya çalışıyorum kendimi, bu akşam doktorla konuşacağım çok zor çok.
benim de ağrım vardı çok kötü değildi ama ağrı kesici vermişti zaten doktorum parol vermişti ilk iki gün parol aldım üçüncü gün kesmedi arveles aldım bir daha ağrım olmadı. ben de ağrıya çok şaşırdım herkes ağrım olmadı diyordu çünkü ama geçiyor biraz dişini sıkman gerek. ağrıkesici almak için doktoruna danış ama yine de
Canım ben dün oldum ameliyatı:)) evet uyuyamadım ilk gecemde. Bide ben hastanede kalmadım.. Evde daha rahat edeceğim için serumum bitince eve gittim.Merhaba ben burnumdan ameliyat olfum kasım ayında çantana en önemlisi buz koy gecelik terlik birde platsik tabak kasık koy benim burnumdan kemik büyümesiyle et vardı bir gece hastanede yattım ama genede hepsi lazım oldu en cokta buz lazım oldu ameliyat sonrası 1 saat arayla burnunun sagına ve soluna 5 er dakika tutarsin morluk şislik falan olmuyor birde ameliyat oldugun gece hic uyuyamicaksin bu gece uykunu cok iyi al benden sana tavsiyeler simdiden gecmis olsun :)
Önden eğrilik vardı, et vardı bide çok hafif bir kemer vardı.Canım buz takviyesi yap sen 1 saatte bir benim yuzumde sismisti evet haklisin agrisi oluyor birde sakın ama sakın hapşırma agrilarin dahada artar senin burnunda ne vardı neyden ameliyat oldun sen
Evet kalktıgım an kan geliyor zaten. Canım silikondu benım tamponum zaten o varken gram nefes alamıyordum. Şimdiye yine biraz alabiliyorum. Cok agır bir grip geciriyomuş gibi nefes alabiliyorum. Doktor verdi okyanus suyunu. Ama benım kanamam hala devam ettiğinden korktum birazCanım burnunda plastik tampon varmı eğer varsa normaldir olanlar bu arada sadece doktorun verdigi ilaclari kullan baska ilac kullanipta burnunu daha cok zedeleme ayrıca ayağa kalkma sadece lavabo ihtiyacin icin ayaga kalk yemek yerken oturursun ama onun disinda kalkma yataktan kanaman olur dinlen bol bo
Doktorun sana burnunun icini temizlemek icin serum vermedimi kulak pamugu zarar verebilirBenim bugün alçım da çıktı ya burun temizliği ne zormuş ameliyattan sonra. Kulak çubuğuyla yapıyorum ama korkuyorum deliklerim genişliycek diye çok pimpirikliyim nolcak böyle
Hayır vermedi kulak papiksine bepanthene kremi batırıp onunla temizleyebilirsin dediDoktorun sana burnunun icini temizlemek icin serum vermedimi kulak pamugu zarar verebilir
Verdi canım sık dedi ama korkuyorum ben ya yanarsa burnumun ici yara ya hepEvet kuruyan kanlar cok zor oluyor ya bana okyanus suyu vermisti ben onu kullandim kuru kanlarda yumusadi akti kendi sanada okyanus suyu vermesi gerekiyordu aslında
bisey olmaz canım ondan yara olması normal bişey ama sakın parmagini icine sokup o yaralarla oynama benim 2 ay oldu hala burnumun icinde azda olsa yaralar var ve en onemlisi sakın ama sakın burnuna darbe alma bu konuda cok dikkat et kendineVerdi canım sık dedi ama korkuyorum ben ya yanarsa burnumun ici yara ya hep
Yok sokamıyorum canım zaten korkdan daha okyanus suyunu bile sıkamadım acıcak diyebisey olmaz canım ondan yara olması normal bişey ama sakın parmagini icine sokup o yaralarla oynama benim 2 ay oldu hala burnumun icinde azda olsa yaralar var ve en onemlisi sakın ama sakın burnuna darbe alma bu konuda cok dikkat et kendine
Okyanus suyu canını yakmaz canım sen onu kullan kac saat ameliyathanede kaldin senYok sokamıyorum canım zaten korkdan daha okyanus suyunu bile sıkamadım acıcak diye
2 saat falan canım.. Sonra 3 saat yattım odada serum buz falan. Ondan sonra da eve gittim.Okyanus suyu canını yakmaz canım sen onu kullan kac saat ameliyathanede kaldin sen
Ben kafamı öne egerek yaptim canım ama sen nasil istersen yap o sorun olmaz enjektörde verdimi canım doktorun okyanus suyunun yaninda sana hastanede nasil yapilcagini anlatmalari gerekiyordu ben enjektöre 4 sisi aliyodum iki tarafada yari yariya sıkıyodum onu enjektörle2 saat falan canım.. Sonra 3 saat yattım odada serum buz falan. Ondan sonra da eve gittim.
Okyanus suyunu nasıl sıkacağım? Yatar pozisyonda mı yoksa kafamı öne eğerek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?