yarın aşılama olucaklar buraya!!!!!

semigves

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
25
0
6
İzmir
dungece catlatma ıgnesı oldum ve yarın asılamam var.yerımde duramıyorum heyecan dorukta !bana moral lazım .....

Slm kizlar asilamaniz hayirli olsun insallah sonuc alirsiniz bende üç ay ilac içtim çatlama iğnesi oldum malesef olmadi bi kac ay dinlenip bende aşılama düşünüyorum bi kac sorum olcak aşılama da şans yuzde kac maliyeti ne kadar ve nasıl oluyo Allah im hepize evlatlar nasip etsin

bılmıyorum canım ya benım bel agrım hıc bıtmedı.Ama asılamadan önce temızlık yapmıstım o yuzden dıye dusunuyorum.Dün kanamam oldu adet sancsı cektım.Bugun durgun .Neler oluyo bılmıyorum.dun hersey bıttı dedım ablam carsambaya kadar bekle dıyo .hayırlısı dıyorum hakkımızda ...

bende asilama olmustum gunum gelince kanamam oldu cok uzuldum asilamam tutmadi hamile kalamadim diye hatta tup bebege baslamak icin muayene bile oldum meger hamileymisim uzerine gormusum acele etme biraz daha bekle insallah guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…