- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Hangi konuydu o?
Boşanacağı adama bu kadar acıyıp üzüleni de ilk defa gördüm. Belki bu abartılı vicdan şovu olmasa dikkati çekmeyecekti, kimse eski konusuna bakmayacaktı ama işte kendi kendini ele verdi.Öff çılgın kadın, eski konuyu görünce kahkaha attım.Hollandalıdan umut yok demek ki, konu sahibi kocasına vicdan yaptığına göre.
bu konusunda kendini tamamen mağdur göstermiş, biz de kendisine üzüldük. Paylaşımınız için teşekkürler.Boşanmak istemek ve cesaretsizlik..
Merhaba hanımlar, 8 yıllık evliyiz. Eşimle 20li yaşların başında evlendim(22). Babamın ailemize bir ilgisi yoktu, bense baba sevgisi eksikliği, özgüven eksikliği yaşamış bir insan olarak büyüdüm. Fiziksel açıdan bir kaç noktada okulda arkadaşlarım tarafından rencide edilmek, beni mutluluğu...www.kadinlarkulubu.com
Konu eski de değil yani ne cesaret, böğün de aldatıldık şükürBoşanmak istemek ve cesaretsizlik..
Merhaba hanımlar, 8 yıllık evliyiz. Eşimle 20li yaşların başında evlendim(22). Babamın ailemize bir ilgisi yoktu, bense baba sevgisi eksikliği, özgüven eksikliği yaşamış bir insan olarak büyüdüm. Fiziksel açıdan bir kaç noktada okulda arkadaşlarım tarafından rencide edilmek, beni mutluluğu...www.kadinlarkulubu.com
Keşke ben üzülmeden açığa çıkarsaydınızBoşanacağı adama bu kadar acıyıp üzüleni de ilk defa gördüm. Belki bu abartılı vicdan şovu olmasa dikkati çekmeyecekti, kimse eski konusuna bakmayacaktı ama işte kendi kendini ele verdi.
Bu kadar acıdım da acıdım lafları normal değil zaten.Keşke ben üzülmeden açığa çıkarsaydınız
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Başka biri hayatına girene kadar anlamamış mı mutsuz olduğunu. Sadece mutsuzum diye boşanmaya cesaret edemiyorlar, konfor alanlarından çıkmak zor geliyor ta ki başka biri karşılarına çıktığı an boşanma için harekete geçiyorlar. Bir dalı bırakmadan diğerini tutmaktan başka bir şey değil ve bu yaptığı ancak kendine zarar verir.Ya bu kadın evlendiğinden beri mutsuzmuş zaten, eski konularında da hiç ah kocam canım kocam dememiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?