Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi konuydu o?

Kıyamam çok mu üzüldünüz, aldattığınız kocanız için?
İstediğiniz bu değil miydi zaten?
Kendinizi o kadar yüksekte görüyorsunuz ki hissettiğiniz şeyde acıma.
Adam arkadasından atıp, tutup, başkasıyla gelecek hayalleri kuran karısından kurtulacağı için çok şanslı halbuki.

Öff çılgın kadın, eski konuyu görünce kahkaha attım. Hollandalıdan umut yok demek ki, konu sahibi kocasına vicdan yaptığına göre.
Boşanacağı adama bu kadar acıyıp üzüleni de ilk defa gördüm. Belki bu abartılı vicdan şovu olmasa dikkati çekmeyecekti, kimse eski konusuna bakmayacaktı ama işte kendi kendini ele verdi.

bu konusunda kendini tamamen mağdur göstermiş, biz de kendisine üzüldük. Paylaşımınız için teşekkürler.

Konu eski de değil yani ne cesaret, böğün de aldatıldık şükür

Aa sana üzülmüştüm bir de ben tüüü duygularımla oynadın

Ya bu kadın evlendiğinden beri mutsuzmuş zaten, eski konularında da hiç ah kocam canım kocam dememiş ki

Ya bu kadın evlendiğinden beri mutsuzmuş zaten, eski konularında da hiç ah kocam canım kocam dememiş ki
Başka biri hayatına girene kadar anlamamış mı mutsuz olduğunu. Sadece mutsuzum diye boşanmaya cesaret edemiyorlar, konfor alanlarından çıkmak zor geliyor ta ki başka biri karşılarına çıktığı an boşanma için harekete geçiyorlar. Bir dalı bırakmadan diğerini tutmaktan başka bir şey değil ve bu yaptığı ancak kendine zarar verir.
Bir erkeğin verdiği mutluluğa bel bağlayanlar eninde sonunda çok daha mutsuz oluyor çıkmaza giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…