Çok teşekkür ederim inşallah. Kabul etmiyor ne yazık kiHayırlısı olsun.
Yüzünü eline almış eşiniz belli ki, hiç birşeyi kabullenmiyor. Size yıkmak içinde elinden geleni yapmış suçu.
Bugünleri kolaylıkla atlatırsınız inş.
Dalga geçer gibi söyledi. Şöyle ki aldattığını sanmıyorum. İş saatleri dışında her daim evde olan bir insan.İlaç bile kullandırmışmış, sorunun varsa içersin kardeşim, bunu bir eziyet ya da gurur kırıcı birşey olarak görmeye gerek yok. Bu arada beni neden arzulamıyorsun diye sorunca boş boş sırıtması başka birinin olduğu anlamına geliyormuş gibi.
Tükenmiş bir insan gibi. Fazlasıyla yıprandık.Allah yolunuzu açık etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Karşı taraf çözmeye niyetli değilse tek taraflı uzun süreli bir çözüm olmuyo maalesef.
Hayırlısı olsun kabul etmiyor ve çabalamıyorsa yapacak bir şey yok siz ne deseniz yanlış olur ki olmuşta onun için. O yüzden akışına bırakın zaten çok sevse ve arzu olsa ortada boşanalım demezdi.Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanalım dedi. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Sorumsuz bir insan olduğu için çok söylendiğim oluyordu.
Sevgi, şefkat görememek, arzulanmamak beni agresif bir insana dönüştürdü.
Beni hiç sevmediğini, arzulamadığı ve muhtemel aseksüel olabileceğini söylediğimde ise tabi ki kabul etmedi
Ben normalim dedi. Normalsinde bazen aylarca nasıl arzulamıyorsun dedim, sırıttı. Ben psikolojisini bozmuşum bir ara ereksiyon sorunundan dolayı doktor ilaç vermişti.
İlaç bile kullandırdın sen bana dedi.
Kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Dualarınıza ve desteğinize talibim...
Evet ne yazık ki evlendiğimiz günden beri aramızda ne arzu, ne tutku var.Hayırlısı olsun kabul etmiyor ve çabalamıyorsa yapacak bir şey yok siz ne deseniz yanlış olur ki olmuşta onun için. O yüzden akışına bırakın zaten çok sevse ve arzu olsa ortada boşanalım demezdi.
Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanmaya karar verdik. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Beni hiç sevmediğini, arzulamadığı ve muhtemel aseksüel olabileceğini söylediğimde ise tabi ki kabul etmedi
Ben normalim dedi. Normalsinde bazen aylarca nasıl arzulamıyorsun dedim, sırıttı. Ben psikolojisini bozmuşum bir ara ereksiyon sorunundan dolayı doktor ilaç vermişti.
Anlaşmalı boşanacağız, ailelerimize boşanma sonrası haber vereceğiz. Çünkü birde bir araya getirmek isteyen, ne oldu ne bitti vb sorularla kimse ile uğraşmak istemiyoruz.
Zaten çalışan bir insanım kendi ayaklarımın üzerinde çok şükür duruyorum. Sizce de böyle yapmak daha doğru mu ?
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Çok teşekkür ederim, haklısınız.Erkeklik ihtiyacını gidermeyen bir kadın olsaydı herkes o adama boşa gitsin genç adamsın derdi ben de size aynı şeyi söylüyorum gençliğini ve kadınlığını yaşamak herkesin hakkı bosanin size bunu yaşatacak gerçek bir erkekle birlikte olun
Kendi eksiklerini sizi suçlu hissettirerek bastırmaya çalışıyor. Manipüle olmayın, kendinizi suçlamayın sakın. Evet ben böyleydim diye kabul etmesini beklemeyin kuyruğu dik tutma çabası onunki.Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanmaya karar verdik. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Anlaşmalı boşanacağız, ailelerimize boşanma sonrası haber vereceğiz. Çünkü birde bir araya getirmek isteyen, ne oldu ne bitti vb sorularla kimse ile uğraşmak istemiyoruz.
Zaten çalışan bir insanım kendi ayaklarımın üzerinde çok şükür duruyorum. Sizce de böyle yapmak daha doğru mu ?
Evet ne yazık ki kabul etmiyor. Kabul etmesini beklemekle ben hata ediyorum sanırım.Kendi eksiklerini sizi suçlu hissettirerek bastırmaya çalışıyor. Manipüle olmayın, kendinizi suçlamayın sakın. Evet ben böyleydim diye kabul etmesini beklemeyin kuyruğu dik tutma çabası onunki.
Bu nasıl insan ya. Eşine faydası yok çocuğuna karşı merhametsiz. Kımıl zararlısı...Çok ilgili diyemem. Mesela dün çocuk hasta defol diyen biri.
Evet maalesef. Merhametli ve şefkatli değil.Bu nasıl insan ya. Eşine faydası yok çocuğuna karşı merhametsiz. Kımıl zararlısı...
Evet ayrılığı sen istedin, senin yüzünden olayına getiriyor durumu.Bu erkekler cogu zaman sorumluluk almadigi gibi ayriligin da sorumlulugunu almak istemiyor.. sorumlulugu vicdani yukumlulugu size yikmak daha kolay geliyor
Baba olamıyor eş olamıyor ne bu böyle ? Eziyet etmeyin kendinize boşayın gitsin. Kendine başka hizmetçi bulsun sünepe.Evet maalesef. Merhametli ve şefkatli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?