Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gençsiniz, eski mesajlarınıza da baktım. Durum bu kadar vahimse gençliğinizi öldürmeyin.

Sanki uyusturucuya başlattın ya. Lafa bak. Doktor gerekli görmüş de vermiş sen mi reçete ettin sanki. Uğraşılmaz böyle bi tiple. Kolayca bosanirsin umarim. Bu arada alt metinlerden anladigim kadariyla bi tek seni istemiorum baskalarini arzu ediyorum demeye calisio normalim derken.

Olabilir, beni arzulamıyor başkalarına ilgi duyabilir. Umarım kolaylıkla sonuçlanır. Çok teşekkür ederim

Senin yuzunden ilac kullanmismis rica ederim kendini suclama bile, kendi problemini kapatmak icin yapiyor. Bu konuda bile seni suclayan adam zaten bir omur hatalarinin, sorunlarinin ya da vs vs sorumlulugunu alamazdi. Allah kurtarmis kardes

Senin yuzunden ilac kullanmismis rica ederim kendini suclama bile, kendi problemini kapatmak icin yapiyor. Bu konuda bile seni suclayan adam zaten bir omur hatalarinin, sorunlarinin ya da vs vs sorumlulugunu alamazdi. Allah kurtarmis kardes
Evet haklısınız gerçekten ...

Maalesef ben de böyle bir morg kaçkınıyla evliyim sadece cinsel libido değil adamda yaşam belirtisi yok işe gitsin eve gelip uyusun bu

Hakkınızda en güzeli, en hayırlısı olsun...

Yani sanki komik bişey söylemişim gibi yaptı. Yani senin uydurman dercesine..
ya da sen öyle san dercesine..
bu direkt boşanma sebebi
sen böyle olsan o senin bütün sülalene duyurup öyle ayrılırdı senden ama yine de sen bilirsin
çünkü işler ciddileştiğinde sen kadın olamadın falan gibi cümlelerle seni suçlamaya başlayacak pis çirkef

Görüştünüz mü avukatla
Görüştük. Onu rencide ettiğimi, hiç takdir etmediğimi saygı duymadığım için bana sevgisinin kalmadığından bahsetti. Çok üzüldüm. Neden böyle hissediyorum. Acıma hissi, içimde bir sızı hissediyorum.
Her şeyi ile ben ilgilendiğim için biraz öz güveni düşük biri, bensiz yapabilir mi diye düşünüyorum. Onu annesi gibi sahiplenmişim, eş bağı olmayınca kadınlığımı unutup annesi moduna geçmişim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…