Aşılama yarın bhcg yaptırıcam dualarınıza ihtiyacım var....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
2.5 yıllık bekleyiş,hayal kırıklıkları,üzülmeler,ve bir sürü olumsuzluktan sonra 2. aşılama sonucumu yarın öğreniyorum kısmetse.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah benim ve benim gibi sabırla bekleyenlerin hakkımızda rabbim hayırlısını versin.

:Saruboceq: canım dualarımız seninle inşallah olur sonuç ne olursa olsun üzülme inanıyorumki :emir_bebek:gelecek zamanını bekliyor birşey sorabilirmiyim acaba aşılama yaptırırken narkoz aldınmı ben çok korkuyorumda ona göre narkoz isticem dualarımız seninle a.s.

:Saruboceq: canım dualarımız seninle inşallah olur sonuç ne olursa olsun üzülme inanıyorumki :emir_bebek:gelecek zamanını bekliyor birşey sorabilirmiyim acaba aşılama yaptırırken narkoz aldınmı ben çok korkuyorumda ona göre narkoz isticem dualarımız seninle a.s.

normal muayene gibi.hiçbirşey hissetmedim ben.anestezilik birşey yok kesinlikle.

ay canım inşallah müjdeyle gelirsin.. allahım testten yüzünüzü güldürsün ve bizlerede mutluluk kaynağı olun inşallah.. ben senden daha çok heycanlanlıyım.. hadi hayırlısı.. bu kez olacak galiba...dualarımız seninle tatlım... sabrın sonu selamettir ..sabrettik ve Rabbim onun meyvesini verir inşallah...hemen haber ver ...sevgiler..

desteklerinize ve dualarınıza çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin hakkında en hayırlısı en tez zamanda olsun.4'e kadar vakit nasıl geçer yaa.valla heyecanlandım iyice.

desteklerinize ve dualarınıza çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin hakkında en hayırlısı en tez zamanda olsun.4'e kadar vakit nasıl geçer yaa.valla heyecanlandım iyice.

canım hakkında hayırlısı olsun... bekliyoruz güzel haberini.

aykara2 galıba olumsuz sonuc ben bu husranı col ıyı bılırım uzulme demıyorum agla içini dok ama en kısa zamanda kendını toparla cunku bu yol mesakatlı bır yol ben tam 48 ay bekledım beklemedıgım anda hamıle kaldım ınsallah yaradanım herkese verır kucaklarımızı bos bırakmasın sabrın sonu selamet olur ınsallah esıne daha cok sarıl ve onu uzme cunku ben butun hıncımı ofkemı esımden cıkarıyordum hayırlısı olsun

aykara sonuç ne oldu canım?? ya sevincinden telefonun ucundan ayrılamıyorsun yada üzülüyorsun.. inşallah güzel bir sonuçtur senin için..ve sonuç her ne ise ona şükür et.. hayırlısı buymuş de.. bence olumsuz şeyler düşünme.. hakkında hayırlısı..eğer negatif ise kendini çok yıpratma nasip değilmiş dersin ..
bizi habersiz bırakma canım.. merak ediyoruz.. sevincinede hüznünede ortak, bekliyoruz seni...allah yardımcın olsun...

canım herşeyin hayırlısı demekki daha zamanı varmış ümidini yitirme tedavine devam et bence çünkü ben bıkmadan devam edeceğim sonuç ne olursa olsun eminimki bebişlerimizde bizi bekliyora.s.a.s.

Back
X