Hayırlısı olsun hakkınızda. Insan herseye alışıyor merak etmeyin... Önce biraz acır ama geçer... Özel değil ise ne ıcın ayrılıyorsunuz yaşlar kaç?
Bu arada iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Onu bile yazmayı unutmuşum. O kadar gerginim ki kalbim ağzımdan fırlayacak sankiHayırlısı olsun hakkınızda. Insan herseye alışıyor merak etmeyin... Önce biraz acır ama geçer... Özel değil ise ne ıcın ayrılıyorsunuz yaşlar kaç?
Bıraz heycanlı oluo .Ama sonrası guzel olucak .Yızune bıle bakma .En guzel kıyafetını gıy en ıyı makyajını yap gıtEvet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.
sizler yaşadınız mı bu süreci? Nasıl oluyor napmam lazım ne hissetmem lazım hiç bilmiyorum heö heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum ama karşılaşmaktan çok korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Sorun değilBu arada iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Onu bile yazmayı unutmuşum. O kadar gerginim ki kalbim ağzımdan fırlayacak sanki
Alışveriş yaptım kombinim hazır geceden maskemi yaptım sabah pırıl pırıl makyaj yapıcam. Ama ya çöküverirsem? Ya akıverirse gözyaşım? Nası sakin kalcam kiBıraz heycanlı oluo .Ama sonrası guzel olucak .Yızune bıle bakma .En guzel kıyafetını gıy en ıyı makyajını yap gıt
Valla ne bıleyım yaa zor tabıkı. Yanı cokta kasmasanız diyeceğim kendınızı canınıza yazık gunah. Dayanmaya çalışın akarsada aksın o yaşlar . Sonrasında kamçılanın ama. Asla fire vermeyin..yanı sonradan arar sorarsa.Alışveriş yaptım kombinim hazır geceden maskemi yaptım sabah pırıl pırıl makyaj yapıcam. Ama ya çöküverirsem? Ya akıverirse gözyaşım? Nası sakin kalcam ki
Hiç göz göze gelmeyin ben öyle yapıyorum.Evet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.
sizler yaşadınız mı bu süreci? Nasıl oluyor napmam lazım ne hissetmem lazım hiç bilmiyorum heö heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum ama karşılaşmaktan çok korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Geçmiş olsun çocuğunuz var mıydıBende dün boşandım. 11 yıl sonra verdim.bu kararı hic ağlamadım.yeni hayatımın ilk günü diye düşün her bitiş yeni bir başlangıç.daha iyisini hakeetigin için bitiyor.aglamak üzere olursan komik şeyler düşün yada adamı pembe bir tütü elbiseyle hayal et..ne yaparsan yap asla ağlama.ne demiş filozof...bazen kafana çivi çakmayi bile düşündüm ama daha kötü birşey yapmaya karar verdim.seni.gormezden geleceğim.haber bekliyorum.iyi haberler
Ben de 2 ay önce boşandımEvet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.
Burada güldüm :) çok tatlısınız. Öyle yapıcamaglamak üzere olursan komik şeyler düşün yada adamı pembe bir tütü elbiseyle hayal et..ne yaparsan yap asla ağlama.ne demiş filozof...bazen kafana çivi çakmayi bile düşündüm ama daha kötü birşey yapmaya karar verdim.seni.gormezden geleceğim.haber bekliyorum.iyi haberler
Narsist bir adamdan ve saçma ailesinden kurtuluyorsunz buna sevindim, medeni cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum , bence dimdik durun , en iyi halinizle oraya gidin, güneş gözlüğü varsa yanınıza alın , baktin ağlamanı tutamiycaksin gözlüğünü takarsın hemen ..Evet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.
Geçmiş olsun size de, çocuk yok.Ben de 2 ay önce boşandım
Çok güzel giyindim makyaj yaptım yüzüne bile bakmadım
Günden güne de iyileşiyorum çok şükür
Geçecek hic üzülme
Çocuk var mı
sevgi bitti de çok kötü şeyler yaşadım. En son gün, ayrıldığımız gün, ben perişandım. O günün üstüne kendimi çok zor topladım. Ceset gibiydim, yeniden canlandım ama iste karşılaşmak bana o aciz beni hatırlatır mı bilmiyorumSevmiyorsan etkilenmezsin
Geçmiş olsun size de, çocuk yok.
sevgi bitti de çok kötü şeyler yaşadım. En son gün, ayrıldığımız gün, ben perişandım. O günün üstüne kendimi çok zor topladım. Ceset gibiydim, yeniden canlandım ama iste karşılaşmak bana o aciz beni hatırlatır mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?